Tips til at lindre stress på kort tid

Jakarta – For det moderne liv, som det er i dag, er stress noget, som er svært for mange mennesker at undgå. Man kan sige, alle skal have pres i sit liv, både små og store. Nå, det eneste problem er, hvordan man håndterer det. Heldigvis er det ikke svært at lindre mild stress, der er ingen grund til at spørge en læge eller psykolog om hjælp til at overvinde det.

Hvis du har den rigtige måde at håndtere stress roligt på, er chancerne for, at din krop vil være i stand til at komme sig over stressen. Nå, her er, hvordan du kan lindre stress på 20 minutter ifølge eksperter.

  1. Første minut: Træk vejret

Ifølge eksperter fra Mind/Body Center for Women's Health, USA, kan kun et minuts hvile berolige nerverne i kroppens autonome system. Selve det autonome nervesystem er et nervesystem, der afhænger af centralnervesystemet.

I det første minut kan du trække vejret dybt for at øge iltindtaget, så kroppen falder til ro. At indånde her er ikke et hvilket som helst åndedrag. Du skal sørge for at trække vejret fra din mellemgulv. Nå, for at være sikker, kan du lægge den ene hånd omkring 2,5 centimeter over navlen. Træk derefter ind for at tælle fire.

  1. Andet minut: Spis noget chokolade

Ekspert i Journal of Proteome Research, Mørk chokolade kan hjælpe kroppen med at reducere stresshormoner. Ved at spise mørk chokolade med en størrelse på 1,4 ounce om dagen i to uger, kan det hjælpe kroppen med at skære disse hormoner. Det, du skal huske, er at spise det ikke for meget, så blodsukkeret forbliver stabilt. Prøv at spise chokoladen på størrelse med kun én firkant, og fokuser derefter på nydelsen af ​​chokoladen.

  1. Tredje minut: Staring At Snowflake Pictures

Ifølge forskning fra University of Oregon, ser man på et billede med dette mønster ( fraktale mønstre ) kan være med til at reducere stressreaktionen med så meget som 44 procent. Eksperter siger, at sådanne mønstre f.eks. snefnug kan være med til at berolige sindet.

  1. 10. minut: Farvelægning eller strikning

Studier i tidsskrifter Sygeplejestipendium finde , håndværk og kunstaktiviteter kan hjælpe folk til at slappe mere af, når de passer på en pårørende med kræft. Nå, hvis du ikke ved, hvordan man strikker tøj, så prøv at farvelægge en af ​​bøgerne for voksne.

  1. 15. minut: Drik te

Du kan også slippe af med stress gennem teindtag. Den te, der anbefales af eksperter, er dog grøn te, fordi den indeholder aminosyrederivater og theanin , som kan påvirke alfa-hjernebølger (afslappet tilstand og forfrisket følelse), så det kan øge en følelse af afslapning.

Hertil kommer indholdet kamille i det kan lindre symptomer på angst. Beviset, viser en undersøgelse, at folk, der drikker fire kopper om dagen i seks uger, har lavere niveauer af hormonet kortisol, når de oplever stress.

  1. 20. minut: Gå ud

Når stress rammer, er det en god idé at stå ud af sengen eller din arbejdsbænk og derefter gå ud af rummet. Fordi denne ret trivielle ting kan øge hastigheden af noradrenalin, et kemikalie, der kan hjælpe hjernen med at bekæmpe stress. Derudover har udendørsaktiviteter også vist sig at forbedre en persons humør og energi.

Nå, nu ved du, hvordan du kan lindre stress nemt og hurtigt. Hvordan, interesseret i at prøve det?

Nå, nu ved du, hvordan du kan lindre stress nemt og hurtigt. Hvordan, interesseret i at prøve det? Vil du vide mere om, hvordan du afhjælper stress, kan du kontakte en erfaren psykiater/psykolog gennem appen at diskutere de problemer, du står over for. Kom nu, Hent app nu på App Store og Google Play!