Skal børn lære at gå med en gåstol?

, Jakarta - gåstol er et værktøj, der almindeligvis bruges til at hjælpe børn med at lære at gå uden at skulle overvåges nogen steder. Dette værktøj er udstyret med fire hjul og et sæde med to huller til babyens fødder. Generelt er der lavet værktøjer til at gøre det lettere for babyer at gå eller lære at gå. Imidlertid er gåstol nødvendigt, når baby lærer at gå?

Svaret er nej. Brugen af ​​dette værktøj, når barnet lærer at gå, anbefales faktisk ikke af eksperter. Ikke uden grund, gåstol det siges at være i stand til at hæmme processen med at lære at gå en baby. Ikke nok med det, så øger brugen af ​​dette værktøj også risikoen for ulykker, hvilket gør det farligt for dit lille barn. Lad os være klare, find ud af fakta gåstol for at lære vejen nedenfor!

Læs også: Bliv ikke undervurderet! Dette er vigtigheden af ​​kravlefasen hos babyer

Baby Walker til at lære at gå

gåstol at lære at gå er noget forældre længe har troet. Dette er dog faktisk ikke rigtig anbefalet af eksperter. Årsagen er, at brugen af ​​dette værktøj kan hindre gangprocessen og skade den lille. Brug gåstol At lære at gå siges at forårsage en baby til en ulykke.

Risici, der kan opstå som følge af brug gåstol herunder risiko for hovedskade, brud og forbrændinger. Denne risiko kan opstå, når:

  • gåstol falde fra trapper.
  • gåstol vælte på en ujævn overflade.
  • Din lille når en spand eller et bassin med vand, der kan skade ham.
  • Dit lille barn kan nå højere ting, og det kan være farligt. For eksempel sakse, knive og andet glas.

Læs også: 6 unikke fakta om et nyvandrende barn

Hjælper gåstole børn med at gå?

Igen er svaret nej. gåstol hjælper ikke den lille med at gå hurtigere end børn, der ikke bruger dette værktøj. Faktisk kan dette værktøj reducere hans lyst til at lære, fordi der er alternativer, der gør det lettere for ham at gå. Her er nogle grunde til hvorfor gåstol anbefales ikke at bruge:

  • Øger risikoen for at musklerne bliver spændte. Årsagen er pga gåstol Giver din lille mulighed for at stå og gå på tæerne.
  • gåstol Får din lille til ikke at se sine fødder, når han går. Som et resultat kunne han ikke lære at balancere kroppen.
  • gåstol styrke de forkerte muskler. Begge underben er styrket, men de øvre lemmer (lår) og talje forbliver utrænede. Faktisk er de øvre lemmer og talje meget vigtige for at gå.

Fordele ved at lære at gå uden en gåstol

I stedet for at få børn til at bruge gåstol Mødre kan finde andre måder at hjælpe deres små med at lære at gå. Blandt andet ved at undgå vanen med at bære og bede ham om at skubbe tunge genstande, såsom stole. Her er nogle af fordelene ved at lære at gå uden gåstol til den lille:

  • Lær at sidde, kravle og bevæge dig frit.
  • Lær at bevæge dig fra siddende til knælende. Så vil han fra sine knæ lære at trække sig op at stå, selvom han skal holde fast i genstande omkring ham. Dette kan hjælpe med at styrke de muskler, der er nødvendige for at gå.
  • Giver din lille mulighed for at se sine fødder, mens han lærer at gå. Så han kan lære balance ved at falde og rejse sig igen og derefter gå langsomt.

Læs også: Får det virkelig børn til at gå hurtigt at gå på græsset?

Det er nogle af farerne ved at bruge gåstol at lære at gå den lille. Også selvom du er tvunget til at bruge gåstol , sørg for, at din lille får tæt opsyn for at minimere risikoen for skader, der kan opstå. Hvis din baby har svært ved at lære at gå, så prøv at tale med lægen om det igennem Videoer / Taleopkald eller Snak i app . Hent i App Store og Google Play!

Reference
American Academy of Pediatrics. Tilgået 2021. Infant Walkers forbliver en kilde til alvorlig skade i U.S.A.
Baby Center UK. Tilgået i 2021. Skal jeg købe min baby en gåstol?
Opdrage børn. Tilgået i 2021. Baby Walkers: A Dangerous Choice.
Meget godt Familie. Tilgået 2021. Babywalkers er ikke sikre og bør forbydes.