Kan du lide fitness? Disse kosttilskud skal du kende

, Jakarta – For dig, der ønsker at forme din krop til at være mere atletisk og proportional, bortset fra at være flittig fitnessFaktisk kan det at tage kosttilskud også understøtte din krops dannelsesprogram, du ved. For at nå dine træningsmål anbefales det at vælge en type kosttilskud fitness og indtag regelmæssigt i henhold til den anbefalede dosis. Lad os først lære de forskellige kosttilskud at kende fitness følgende og dets fordele

1. Valle

Supplement fitness type Valle Det har et højt indhold af animalsk protein. Afledt af mælk, kosttilskud Valle vil hjælpe kroppens proces med at opbygge muskelmasse ved at sørge for tilstrækkeligt proteinindtag. Normalt kosttilskud Valle indtages efter træning eller færdig med at gøre fitness, så muskler der er trætte straks fyldes igen og får muskelmasse til at dannes hurtigt.

2. vinder

Fordi det har den mest komplette sammensætning, nemlig protein, kulhydrater og også ret høje kalorier, kosttilskud fitness Denne type Gainer er perfekt til dig, der ønsker at tage på i vægt. Gainer kosttilskud vil give det indtag af kulhydrater, som kroppen har brug for som en kilde til energi og protein for at opbygge muskelmasse. Så at tage Gainer-tilskud kan gøre din krop fyldigere ved at øge muskelmassen, og ikke på grund af fedtophobning.

3. Kreatin

Hvis du ofte føler dig hurtigt træt, når du er fitness, kan du tage kosttilskud af denne type kreatin dette inden du laver øvelsen eller fitness. Dette tillægindeholder aminosyrer, der er høje nok, så det er meget nyttigt at levere energi til muskler og forhindre, at muskeltræthed opstår for hurtigt under træning. Hvis musklerne ikke føles hurtigt trætte, vil jo mere fedt blive forbrændt og muskelmassen øges.

4. Fedtforbrændere

Som navnet antyder, kosttilskud fitness type fedtforbrænder har til formål at forbrænde fedt, så det er velegnet til dig, der gerne vil tabe dig. Denne type kosttilskud er sikkert til indtagelse som vægttab, så længe du følger den anbefalede dosis. Sådan virker kosttilskud fedtforbrænder er at optimere stofskiftesystemet i kroppen, så kroppen ikke kun bliver slankere, men også sund og frisk.

5. BCAA

Supplement fitness BCAA indtaget efter træning eller fitness for at forhindre, at musklerne trækker sig sammen. Så muskler, der er blevet dannet som følge af træning, kan vedligeholdes ved at tage BCAA-tilskud.

Tips til at få det optimale udbytte af kosttilskud:

Hvis du allerede kender typerne af understøttende kosttilskud fitness, så er de næste ting, du skal vide, hvordan du får optimale fordele af kosttilskud:

  • Når du tager kosttilskud fitness, sørg for at følge den anbefalede dosering og regler. Øg ikke dosis af brug skødesløst, for ikke at bringe sundheden i fare.
  • Som udgangspunkt er kosttilskud en støtte til den motion, du laver. Du skal stadig lave øvelserne el fitness regelmæssigt, derefter assisteret ved at tage kosttilskud regelmæssigt for at få den ideelle kropsform.
  • Udover at være flittig fitness og tager kosttilskud, den næste ting, der ikke bør ignoreres, er at spise mad. Den mad, du spiser hver dag, vil påvirke succesen med den kropsbygning, du laver. Så spis mindre fedtholdige og kalorierige fødevarer

Du kan spørge lægen om kost og ernæring gennem ansøgningen . Kontakt lægen via Video/taleopkald og Snak når som helst og hvor som helst. Hvis du har brug for bestemte vitaminer eller sundhedsprodukter, behøver du ikke længere besvære at forlade huset. Bare bestil via og din ordre vil blive leveret inden for en time. Kom nu, Hent nu også i App Store og Google Play.