4 Droskemedicin, der er sikre for børn at indtage

"Et barn kan være nøjeregnende og svært at spise, når trøske angriber. Forældre har brug for at vide, hvilke kræftsår der er sikre til forbrug for at lindre det. Disse omfatter mundskyl, smertestillende medicin og anti-svampemidler. Tag disse lægemidler i henhold til lægens råd."

, Jakarta - Sprue er faktisk ikke en alvorlig tilstand eller kan endda være livstruende. Men selvom de er små, kan kræftsår forårsage ubehag og smerte. Hos børn kan denne tilstand gøre det svært for dem at spise og tale på grund af den stikkende smag af kræftsår.

Nå, for at håndtere trøske hos børn, kan mødre virkelig bruge børns trøske medicin, der fås med eller uden en læges recept. Vil du vide, hvilke kræftsår der er sikre til forbrug?

Læs også: Kold kompress kan virkelig overvinde trøske hos babyer?

1. Smertestillende

Mødre kan vælge smertestillende midler som medicin mod kræftsår. Dette lægemiddel er i stand til at lindre smerter og svie forårsaget af kræftsår. En af de egnede smertestillende medicin, der gives til børn, er paracetamol. Det du skal huske, giv lægemidlet i henhold til dosis og følg altid instruktionerne for brug af lægemidlet.

Derudover må du aldrig give andre former for smertestillende medicin, da et barn kan få kræftsår, uden først at konsultere en læge. Disse lægemidler kan forårsage bivirkninger for dit lille barn.

2.Benzocain

Anden trøskemedicin, som mødre kan bruge, er benzocain. Dette lægemiddel er en klasse af lokalbedøvelse eller bedøvelsesmiddel. Kræftsår fås i form af mundskyl eller gel, der påføres kræftsår.

Den ting at bemærke, mødre kan kun få dette lægemiddel gennem en læges recept. Derudover bør dette lægemiddel mod trøske ikke bruges i mere end en uge eller bruges til børn under to år.

3. Antifungale lægemidler

Ud over de to ovenstående ting er svampedræbende medicin andre trøskemidler til børn, som mødre kan vælge. Svampeinfektioner kan være en af ​​årsagerne til trøske hos børn.

Men for at sikre sig, at trøske hos børn er forårsaget af en svampeinfektion eller ej, bør moderen først tjekke med lægen. Hvis lægen har bekræftet tilstedeværelsen af ​​en gærinfektion i barnets mund, vil lægen ordinere svampedræbende medicin.

4. Kortikosteroider

Endelig er et kræftsår hos børn, der kan behandle smerter i munden, en type kortikosteroid. Dette lægemiddel bruges normalt til at behandle kræftsår, der er store og omfattende. Denne type medicin kan kun fås gennem en læges recept. Kortikosteroidlægemidler er tilgængelige i form af en oral salve, der påføres kræftsår i barnets mund.

5. Mundskyl

Mundskyl er også effektiv til behandling af kræftsår, der opstår hos børn. Normalt er dette lægemiddel et flydende antiseptisk middel, der indeholder klorhexidin, som bruges til at forhindre vækst af skadelige bakterier i munden. Før du bruger denne medicin, skal moderen sikre sig, at barnet er i stand til at gurgle godt. Fordi dette lægemiddel generelt ikke anbefales at blive synket. Fortæl barnet ikke at spise og drikke umiddelbart efter, så behandlingen virker effektivt.

Selvom medicin mod trøske til børn kan lindre smerter, bør disse lægemidler ikke bruges uforsigtigt. Det er godt at spørge lægen gennem ansøgningen . Især hvis dit barns trøske ikke bliver bedre, selvom det er blevet behandlet med håndkøbsmedicin.

Typer af trøske hos børn

Hos børn kan trøske få dem til ikke at ville spise, endda forårsage vægttab. Trøske hos børn kan forekomme på mundslimhinden i området af læberne eller de indre kinder.

Derudover kan kræftsår også forekomme i folderne i tandkødet med kødet af kinder eller læber, ganen, under tungen, overfladen af ​​tungen, og endda forekommer i mandlerne (mandler).

Tja, kræftsår består af flere typer. Lancering af Indonesian Pediatrician Association (IDAI) - Stomatitis (trøske) hos børn, kræftsår består af flere typer, nemlig:

1. Aftøs stomatitis

Sprue er den mest almindelige hos spædbørn og børn, og opstår efter traumet ved at blive bidt eller ridset af en tandbørste.

2. Oral trøske (oral candidiasis)

Forårsaget af svamp Candida albicans , ofte hos børn med nedsat immunitet og ofte tager langtidsantibiotika (> 7 dage) og dårlig mundhygiejne.

3. Herpetisk stomatitis

Herpes stomatitis forårsaget af en virus Herpes simplex . Trøske i halsen opstår, hvis der er en epidemisk virus, og den lilles immunforsvar er lavt.

4. Sprue forbundet med hånd-, mund- og klovsyge

Kræftsår er normalt talrige og meget smertefulde, der opstår sammen med hudlæsioner på håndflader og såler.

Læs også: Kræftsår hos nyfødte, er det farligt?

Ifølge IDAI, hvis symptomer på kræftsår opstår, skal du straks tage ham til en læge eller sundhedsarbejder til behandling. Mødre kan tjekke deres små på det valgte hospital. I forvejen lavede du en tid hos lægen i appen Så du skal ikke stå i kø, når du kommer på hospitalet.

Reference:
IDAI. Tilgået i 2021. Stomatitis (Thrush) hos børn
Medscape. Tilgået i 2021. Drugs & Diseases. Pædiatriske aftøse sår.
stoffer. Tilgået 2021. Benzocaine Topical.
KidsHealth - Nemours. Tilgået i 2021. For forældre. Kræftsår.
Healthline. Fået adgang i 2021. 16 måder at slippe af med kræftsår.