Tag et kig på Donut Calories, som ofte er en favorit snack

Jakarta - Rund med forskellige slags toppings appetitlig sød. Ja, donuts er en af ​​de snacks, der er meget efterspurgt af forskellige grupper og aldre. Ikke kun smagen er meget forskelligartet, udseendet er også meget varieret, teksturen er også blød og mør, hvilket gør den nem at tygge.

Ikke få mennesker kategoriserer donuts som usund mad. Ikke uden grund, denne ene snack indeholder kulhydrater, fedtstoffer og sukkerarter, der er ret høje. Har du nogensinde tænkt over, hvor mange kalorier der faktisk er i en doughnut?

Donut kalorier

Tilsyneladende er næringsindholdet og mængden af ​​kalorier i donuts ikke det samme, afhængigt af de ingredienser, der bruges til at lave dem, samt størrelsen af ​​selve donuts. Standardstørrelse donuts medfølger ikke toppings enhver, med en diameter på omkring 8,23 cm, indeholder cirka 198 kalorier.

Læs også: Er det rigtigt, at indtagelse af MSG kan forårsage kræft?

Mens for en større størrelse, kan kalorierne nå 303 kalorier. Det er forskelligt fra donuts, der gives yderligere toppings som sødemiddel og smagsforstærker, såsom raffineret sukker, ost, chokolade, nødder, til forskellige syltetøj, selvfølgelig, har et højere kalorieindhold.

Så for at være klar, her er ernæringsindholdet i en mellemstor doughnut og Nutritional Adequacy Number eller RDA baseret på voksnes behov:

  • Samlet fedt 10,76 gram = 14 procent af daglig RDA;
  • Mættet fedt 1,704 gram = 9 procent af den daglige RDA;
  • 4,37 gram enkeltumættet fedt;
  • Flerumættet fedt 3,704 gram;
  • 23,36 gram samlede kulhydrater = 8 procent af den daglige RDA;
  • 2,35 gram protein;
  • Sukker 10,58 gram;
  • Natrium 257 milligram = 11 procent af den daglige RDA;
  • 0,7 gram fiber = 3 procent af den daglige RDA;
  • Kolesterol 17 milligram = 6 procent af den daglige RDA;
  • Vitamin C 0,1 milligram = 0 procent daglig RDA;
  • Vitamin A 18 mikrogram = 2 procent af den daglige RDA;
  • Kalium 60 milligram = 1 procent af den daglige RDA;
  • 0,92 milligram jern = 5 procent af den daglige RDA;
  • Calcium 21 milligram = 2 procent af den daglige RDA.

Læs også: Udover Emping kan disse 4 fødevarer udløse gigt

Den negative virkning af at indtage overdreven donuts

Selvfølgelig har alt, hvad der er overdrevet, ikke en positiv indvirkning på kroppen, herunder at spise donuts. Der medfølger en doughnut toppings har kalorier, der når 480 kalorier, med et sukkerindhold på 27 gram.

Det vil sige, at hvis en voksen har brug for så meget som 2000 kalorier kalorier om dagen, dækker det at spise to donuts allerede kaloriebehovet på næsten 50 procent af det samlede daglige kaloriebehov. For ikke at nævne de andre fødevarer, du spiser før eller efter du spiser donuts.

Dog træner løbe med en afstand på 1,6 kilometer forbrænder kun kalorier med 151 kalorier. Så hvor langt skal du løbe for at kunne forbrænde kalorier fra at indtage denne overdrevne doughnut?

Ikke nok med det, hvis du ikke balancerer det med motion og en sund livsstil, er det tilbøjeligt til at spise mad med højt sukkerindhold forårsage fedme, insulinresistens, diabetes og forstyrrelser i kroppens stofskifte. Overdreven sukkerforbrug øger også risikoen for at udvikle farlige sygdomme, såsom kræft eller hjerte-kar-sygdomme.

Læs også: Disse 7 fødevarer, der indeholder høje puriner

Nå, hvis du føler nogle usædvanlige symptomer i din krop, så tøv ikke med at få adgang til applikationen med det samme . Denne applikation giver dig mulighed for at stille og besvare spørgsmål med speciallæger, eller lave en tid til behandling på det nærmeste hospital nemmere og ikke bruge køer.

Reference:
Lev stærkt. Tilgået 2020. Sundhedsrisici ved at spise donuts.
Indonesisk fedthemmelighed. Tilgået 2020. Chokoladeovertrukne donuts.
Indonesisk fedthemmelighed. Tilgået i 2020. Kalorier i donuts.