Rens dit ansigt med olivenolie, her er 6 fordele

, Jakarta - Ikke kun kokosolie, olivenolie er også en god type olie at bruge til at bevare ansigtets skønhed. Olivenolie indeholder næringsstoffer og antioxidanter, som er kendt for at være gode for huden. Næringsstofferne i olivenolie omfatter vitamin K, E, omega 3, 6 og 9, fedt og jern. På trods af sit høje fedtindhold er olivenolie en enkeltumættet fedtsyre, som er et godt fedtstof.

Læs også: Koreanske kvinders sunde hud, her er behandlingen

Olivenolie indeholder også polyfenoler, som er stoffer, der kan beskytte kroppens celler mod skader fra frie radikaler. Fordi mange gode indhold i det, olivenolie har fordele for hudens skønhed. Her er fordelene ved olivenolie til ansigtsskønhed!

  • Overvinde acne

Indholdet af E-vitamin i olivenolie har anti-inflammatoriske egenskaber, der er gode til at reducere acne og fjerne acne ar. Dens antibakterielle indhold kan reducere acne hurtigt. Derudover er antioxidanterne i den i stand til at fjerne giftstoffer fra huden, så du kan forebygge forskellige hudproblemer.

For at få disse fordele kan du påføre olivenolie i ansigtet med acne og derefter massere blidt i fem minutter. Forøg derefter styrken af ​​massagen, og massér derefter i 10 minutter. Når den er færdig, lad den hvile i 15 minutter. Skyl derefter med varmt vand, og tør forsigtigt af. For at få maksimale resultater kan du gøre det to gange om dagen.

  • Fugtgivende hud

Vidste du, at E-vitamin og antioxidanter i olivenolie kan erstatte den præstationslotion, du normalt bruger? For at få hudens skønhed, kan du påføre den på den del af kroppen, der føles tør. Olivenoliens fugtgivende effekt vil bevare hudens naturlige elasticitet, og gøre den smidig. For at få maksimale resultater kan du bruge det så ofte som muligt.

Læs også: 4 typer hudsygdomme at holde øje med

  • Glat ansigt

Du kan få ansigtsskønhed, når du påfører olivenolie med papaya, der er blevet moset på ansigtshuden. Papain-enzym i papaya kan hjælpe med at regenerere huden. For at få maksimale resultater kan du bruge denne papaya maske hver dag.

  • Krymp porerne

At have store ansigtsporer forstyrrer ikke kun din selvtillid, makeup bliver også svær at holde på grund af dette. For ikke at nævne olien og hudorme, der lever i store porer. For at forhindre disse hudproblemer kan du smøre olivenolie på problemområderne i ansigtet.

  • Lys ansigt

En af fordelene ved olivenolie til ansigtets skønhed er at blege ansigtet. Indholdet af polyfenoler i olivenolie vil beskytte hudceller mod UV-stråler og frie radikaler. For at få fordelene ved denne, kan du bruge olivenolie hver dag.

  • Ansigtsløft

Linolsyren i olivenolie vil vedligeholde vandindholdet i ansigtshuden, så du undgår symptomer på for tidlig ældning, såsom rynker. Derudover er olivenolie også høj i antioxidanter, der hjælper med at beskytte hudceller mod skader. For at få disse fordele kan du blande olivenolie med honning og derefter anvende det som en maske. Lad stå i 15 minutter, og skyl derefter med rent vand.

Læs også: 4 typer hudsygdomme at holde øje med

Hvis du har følsom hud eller en historie med allergiske reaktioner i ansigtet, skal du først diskutere det med din læge, før du beslutter dig for at bruge denne naturlige ingrediens, OK! Selvom olivenolie er en naturlig ingrediens, kan ingredienserne i olivenolie hos nogle mennesker med følsom hud forårsage en farlig allergisk reaktion.

Reference:

Medicinske nyheder i dag. Tilgået 2020. Er olivenolie en god fugtighedscreme til dit ansigt?
Healthline. Tilgået 2020. Olivenolie fordele for dit ansigt.
Lokke. Tilgået 2020. 12 uventede skønhedsanvendelser til olivenolie.