Sådan slipper du af med sorte hudinfektionsar

, Jakarta – At holde såret rent er noget, der skal overvejes. Dette er for at forhindre infektion i huden. Udover at kunne gøre såret værre, kan en helet hudinfektion give ar på huden. Normalt vil arrene fra hudinfektioner se mørkere ud end resten af ​​huden.

Læs også: Forlader sjældent huset, men der opstår sorte pletter, dette er årsagen

For nogle mennesker gør de sorte ar fra hudinfektionen det ubehageligt. Denne tilstand anses for at være forstyrrende udseende. For det, se anmeldelsen nedenfor om, hvordan du kan gøre for at overvinde det!

Dette er en effektiv måde at slippe af med sort hud

Hudinfektioner er et af de sundhedsproblemer, der er meget modtagelige for at opstå. Denne tilstand kan være forårsaget af eksponering for bakterier, vira, svampe eller parasitter. Nogle symptomer på hudinfektioner kan få patienter til at få rødt udslæt, til sår på huden. Hvis denne tilstand ikke behandles ordentligt, kan denne tilstand efterlade ar på huden. Normalt vil den tidligere hudinfektion ændre farve for at blive mørkere.

Selvom denne tilstand ikke er en farlig tilstand, kan den for nogle mennesker udløse ubehag. Sorte hudinfektionsar anses for at være et forstyrrende udseende. For det er der ingen skade i at kende nogle af de måder, der anses for effektive til at slippe af med følgende sorte hudinfektionsar:

1. Hold huden fugtig

Når du føler dig utilpas med de sorte hudinfektionsmærker, bør du ikke glemme at holde på fugten. Dette kan hjælpe dig med at falme den sorte farve, der opstår på huden. Du kan bruge en speciel kropsfugtighedscreme eller massere det berørte område i længere tid med naturlige olier.

Blide massageteknikker kan hjælpe dig med at reducere opbygningen af ​​kollagen i den tidligere hudinfektion. Denne tilstand vil få hudtonen til at blive mere jævn. Selvom dette ikke er blevet klinisk testet, men der er ingen skade i at prøve en mere naturlig måde, vel! Massage i 5 minutter 3-4 gange om dagen. Du kan bruge kokosolie eller enhver anden olie, der indeholder E-vitamin.

Læs også : Sådan behandles og forebygges hudhyperpigmentering

2. Eksfolieringsteknik

Eksfoliering er en teknik til at fjerne døde hudceller. Denne metode anses for at kunne fremskynde genopretningen af ​​sorte hudinfektionsar. Selvom du kan bruge håndkøbsprodukter, er det bedst at spørge din læge direkte om den korrekte eksfolieringsproces. Undgå at eksfoliere for meget, da det kan føre til rødme og irritation af huden.

3. Brug solcreme, når du er udenfor huset

Udsættelse for direkte sollys på ar efter hudinfektioner kan gøre farven mørkere. Til det, glem ikke altid at bruge solcreme el solcreme når du er aktiv udendørs. Sørg også for at bruge det på dele af kroppen, der har risiko for direkte soleksponering. Påfør solcreme regelmæssigt for optimale resultater.

4. Olier indeholdende E-vitamin

Du kan også bruge olie til kropshud, der indeholder E-vitamin. Indholdet af E-vitamin er et meget vigtigt element for at genoprette tilstanden fra tidligere hudinfektioner. Dette skyldes, at E-vitamin indeholder meget høje antioxidanter og er i stand til at reparere beskadiget hudvæv.

Læs også: Gå ikke i panik, her er hvordan du overvinder mørk hud aka Alkaptonuria

Det er nogle måder, du kan gøre for at behandle sorte hudinfektioner. Ud over nogle af de ovenstående måder, så glem ikke at opfylde behovet for vand, så huden bliver hydreret. Ikke alene hjælper det huden med at blive sundere, en hydreret krop vil få huden til at undgå problemet med for tidlig aldring.

Kom nu, spørg lægen direkte om måder, der kan gøres for at bevare en sund hud. Hent nu gennem App Store eller Google Play!

Reference:
Medicinske nyheder i dag. Tilgået 2020. Sådan slipper du af med ar på benene: Naturlige og medicinske midler.
Healthline. Tilgået 2020. Sådan fjerner du ar på benene.