Kig på den rigtige måde at eksfoliere hud på, der er let at akne

“For at eksfoliere acne-udsat hud, skal du vælge den rigtige type produkt.Derudover er det vigtigt at bruge en fugtighedscreme til at genhydrere huden efter eksfoliering, så huden ikke tørrer ud. "

, Jakarta – Det er ikke let at eksfoliere akneudsat hud. Hvis det ikke gøres på den rigtige måde, kan det forårsage uønskede hudproblemer. Forkert eksfolierende akne-udsat hud kan faktisk gøre huden tør, blive ubehagelig, rød og øm.

Læs også: Pas på, disse er 3 årsager til acne, som sjældent opdages

Sådan eksfolieres acne-let hud

For at eksfoliere acneudsat hud skal du vælge den rigtige type produkt. Eksfolierer også en eller to gange om ugen. Når du eksfolierer din hud, skal du gøre det forsigtigt i stedet for at gnide det hårdt.

Sørg for at undgå eksfolierende produkter med en finkornet tekstur (perler). Vælg i stedet et produkt, der har en lotion-lignende tekstur og brug handsker, der skånsomt eksfolierer. Skrubbe dem, der indeholder fine korn, bør undgås, da de er for slibende til acne-udsat eller følsom hud.

Valg af de rigtige eksfolierende produkter til acne-udsat hud

Som erstatning skrubbe,Brug Effaclar Micro Peeling Purifying Gel fra La Roche Posay som indeholder LHA, en mikroeksfoliering, der er skånsom og ikke irriterer huden. Denne ansigtsrens er især god til dem med akne-udsat hud, fordi den indeholder LHA, som virker på samme måde som salicylsyre ved at eksfoliere og fjerne bakterier fra porerne. Dens keratolytiske virkning er også i stand til at fremskynde cellefornyelsen og hjælpe processen med at slippe af med døde hudceller. På denne måde vil du føle dig ren og sund ansigtshud.

Læs også: Den rigtige måde at genoprette fugt til tør hud

Vær også opmærksom på de produkter, der bruges efter eksfoliering

Ikke kun skal du være forsigtig med at bruge eksfolierende produkter til dem med akne-tilbøjelige ansigter, det er også vigtigt at fugte huden efter eksfolieringsprocessen. Eksfolieringsprocessen kan være meget udtørrende for huden, hvilket kan få overskydende talgproduktion til at kompensere. Derfor er brug af en fugtighedscreme en god måde at genhydrere huden efter eksfoliering.

Du kan bruge Effaclar DUO [+] fra La Roche Posay for at få fugtig hud efter eksfoliering. Formlen sikrer, at huden forbliver fugtet, uden den skinnende og fedtede bivirkning, som normalt er en bivirkning af nogle fugtighedscreme. Denne Effaclar DUO [+] arbejder også på at overvinde problemet med rødme i huden ved at åbne porerne og udglatte teksturen af ​​hud med akne.

Læs også: Ansigtsbehandlingsserie for at forebygge acne

Eksfoliering til acne udsat hud kan gøres meget nemt og komfortabelt, så længe du vælger de rigtige produkter. Så hvad venter du på? For dem af jer, der har acne-udsatte hudsygdomme, skal du straks få ansigtsplejeprodukter fra La Roche Posay. nu produkt La Roche Posay Findes også på og du kan købe det uden at skulle forlade huset. Praktisk er det ikke? Kom nu, brug appen at få alle de bedst egnede ansigtsplejeprodukter til dig fra La Roche Posay!

Reference:
Healthline. Tilgået i 2021. Sådan eksfolierer du sikkert efter hudtype.
La Roche-Posay Storbritannien. Fået adgang i 2021. Sådan eksfolierer du akne-tilbøjelig hud korrekt.
Meget godt helbred. Fået adgang i 2021. Eksfolieringstip til hjælp til acneudsat hud.