5 kraftfulde humørbooster-tips, som du skal prøve

, Jakarta - Føler sig nede, gnaven, trist, uinspireret eller ej humør populært sprog, er en meget normal ting, der opleves af mennesker. Årsagerne er forskellige, fra ophobet arbejde, trafikpropper, den lille, der bliver ved med at klynke, til andre ting, der kan få dig til at føle dig syg humør blive rodet.

Nå, heldigvis tyder noget forskning på, at der er en række humør booster kunne være løsningen. Der er flere humør booster kan hurtigt vende tristhed til lykke. Interessant nok behøver du ikke gøre alt humør booster det. Vælge humør booster den du bedst kan lide, er fortrolig med og den nemmeste at gøre.

Vil du vide noget humør booster kan du gøre hvornår humør falder drastisk? Nå, her er nogle humør booster som du kan prøve.

Læs også: Ignorer ikke stress, her er hvordan du overvinder det



1. Sport

Motion kan være en fantastisk måde at løfte dit humør, og øge din krop og sinds evne til at håndtere stress. Man kan sige, at sport er en humør booster hvilket er ret simpelt og nemt at gøre.

Når du træner, bliver kroppen mere afslappet og rolig, hvilket kan være med til at balancere følelser. Ifølge forskning, når du træner, især højintensiv træning, producerer din krop og hjerne hormoner og neurotransmittere, der har en positiv indvirkning på humør, hukommelse og energiniveauer.

Mens træning alene ikke er en behandling for klinisk depression, viser forskning, at selv en enkelt træning producerer positive ændringer i hjernekemikalier og kan forbedre dit humør.

Ifølge en undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet Hjerneplasticitet , fandt ud af, at efter træning rapporterede folk om bedre humør med nedsat spænding, depression og vrede.

Så for at gøre din krop fit, fit og dit immunsystem bliver endnu bedre, kan du købe vitaminer eller kosttilskud ved hjælp af en applikation .

2. Sov et stykke tid

En kort lur i løbet af dagen kan være humør booster hvad du kan gøre. Ifølge en undersøgelse offentliggjort i Journal of Sleep Research fandt ud af, at småbørn uden lur viste lavere niveauer af spænding og øgede niveauer af angst.

Husk, de følelsesmæssige fordele ved at sove kan strække sig til alle aldre. Ifølge National Sleep Foundation (NSF) kan korte lur hjælpe med at forbedre humør, årvågenhed og ydeevne hos voksne.

NSF anbefaler at falde i søvn i 20 til 30 minutter i løbet af dagen for at genopfriske krop og sind og samtidig eliminere døsighed.

Læs også: 6 fødevarer, der kan booste dit humør

3. Brug tid med nære mennesker

Humør booster En anden ting, du kan prøve, er at bruge tid med sympatisk familie eller venner. At tale med andre mennesker om dine følelser kan hjælpe med at lette byrden. Interessant, hvornår del og bruge tid sammen med de mennesker, der er tættest på dig, kan du også få input eller råd fra dem. Men hvis du ikke føler dig tryg ved at tale med familie og venner, behøver du ikke.

Læs også: Afhængighed af sociale medier? Her er kraftfulde tips til at overvinde

4. Forlader hjemmet eller kontoret

Udover de tre ting ovenfor, kan det at gå ud af rummet, såsom hjemmet eller kontoret, også være en humør booster som du kan prøve. Hvornår humør Hvis du er i en nedtur, så prøv at komme ud af huset eller kontoret, selvom det bare er for at købe en snack eller gå en tur i parken.

Den klare sol, det omkringliggende landskab og den friske luft kan hjælpe dig med at berolige dit sind og forbedre dit humør.

5. Tag et varmt bad eller bad

Hvis ikke interesseret i fire humør booster ovenfor, prøv et varmt, dampende brusebad eller bad. Vandets høje temperatur er ikke kun beroligende, forskning viser, at det også forbedrer humøret.

Hvordan, interesseret i at prøve humør booster ovenfor for at forbedre stemningen?



Reference:
Psykologi i dag. Tilgået i 2021. 10 enkle måder at forbedre dit humør på, når du føler dig nede
Hverdagssundhed. Fået adgang i 2021. 8 Øjeblikkelige Mood Boosters
Meget godt Sind. Tilgået i 2021. De bedste træningsformer til at forbedre dit humør