Berømt loyalitet, her er 4 Pug Dog-karakterer, du skal kende

, Jakarta - Hver hund har normalt en række af sine egne karakterer, der bliver dens varemærke. Nå, en af ​​de interessante hundekarakterer at diskutere er mopsen. Stadig ikke bekendt med denne hunderace? Mopsens udseende er ret solid og stor, dens højde varierer fra 25,4 - 28 centimeter, og dens vægt varierer fra 6-8 kg.

Mopsen er en ret stærk hund ifølge arven fra mastiff race-generne i dens krop. Mops er kendt for deres store, runde hoveder, korte tryner og brede pande. Øjnene er let fremstående, hvilket gør dem sårbare over for traumer. I mellemtiden er halen stramt snoet over hofterne.

Vil du gerne vide, hvordan karakteren af ​​en mopshund ser ud? Kom nu, se anmeldelsen nedenfor.

Læs også: Disse er 5 måder at bevare seniorhundens appetit på

1. Ikke "intelligente" andre hunde

Hunde er et af de dyr, der er kendt for at være intelligente. Men ifølge veterinærundersøgelsesresultater er nogle hunderacer faktisk ikke så 'intelligente' som forestillet sig. Et eksempel er mopshunden.

Mops har en tendens til at blive kontrolleret af deres sult. Denne hund kan sagtens mestre, hvordan man tigger om mad. Men hvis aktiviteten ikke involverer mad eller opmærksomhed, så er mopsen sandsynligvis forvirret eller ligeglad.

2.Afslappet, men stædig

Mops er ikke 'socialitter', der lever som nogle legetøjsracer ( legetøjsløb, lille hund eller gruppe af små hunderacer). Mopshundens karakter er lidt mere alvorlig, og i nogle tilfælde kan mopsen være stædig, du ved.

Mops er ret tilbagelænede hunde, som normalt ikke gøer, graver eller tygger ofte. Mops har en tendens til at komme godt ud af det med andre hunde og er gode nok til at omgås børn. Mops nyder selskab og kan være kærlige. Ifølge gruppen er de selskabshunde ( selskabshunde ) hvilket er fantastisk.

Læs også: Kend ins og outs af hundekarakter baseret på race

3. Ikke en stor vejleder

Nogle hunde er kendt som vagthunde ( vagthunde ) hvilket er fantastisk. For eksempel Rottweiler eller Bullmastiff, Boxer eller Doberman Pinscher race. Desværre falder mops ikke i denne gruppe.

På trods af deres heroiske årvågenhed er de normalt ikke store vagthunde. Mops-karakteren foretrækker at hilse på nytilkomne med en vaklende hale. Mops er venlige, så de kommer godt ud af det med andre kæledyr.

4.klassificeret som doven

Mops er en stille hunderace og kan lide at bruge deres dage på at sove. På grund af deres lave energiniveau gør det det nemt at bevare deres fysiske helbred, fx ved at gå små gåture.

Mopses adfærd bliver ofte afvist som latterlig, fordi de ofte er ret dovne, men nogle gange får de et hurtigt udbrud af energi, som ofte efterfølges af en lur.

Læs også: Kend tips til fodring af voksne hunde

Mops er helt ideelle tamhunde. De vokser bedst i tempererede klimaer, hverken for varmt eller for koldt. Men med den rette pleje kan mopsen være et yndigt kæledyr overalt.

Vil du vide mere om mopshundens karakter? Eller har din yndlingshund helbredsproblemer? Hvorfor kan du spørge dyrlægen direkte gennem ansøgningen . Ingen grund til at forlade huset, du kan kontakte dyrlægen hvor som helst og når som helst. Praktisk, ikke?



Reference:
Deutsche Welle. Tilgået i 2021. 7 dummeste hunderacer
Hill's foder til kæledyr. Tilgået 2021. Mops hunderace information og personlighedstræk
Den amerikanske Kennel Klub. Tilgået i 2021. Mops.
Canna-Pet. Tilgået i 2021. Mops Temperament & Personality