Forskellige slags naturmedicin til at overvinde bylder

Jakarta - Selvom det generelt er ufarligt, kan tilstedeværelsen af ​​bylder på huden være meget irriterende og smertefuldt. Dette gør, at mange mennesker ønsker at kende naturlige midler til at behandle bylder, i stedet for tålmodigt at vente på, at bylden modnes og brister af sig selv.

Faktisk er der flere naturlige metoder eller ingredienser, som du kan prøve derhjemme, for at hjælpe med at lindre smerter og fremskynde processen med sårmodning. Vil du vide, hvad er de naturlige midler til at behandle bylder? Tjek følgende anmeldelse!

Læs også: Lær at kende Hidradenitis Suppurativa aka Boils

Medicin og måder at overvinde koger på naturligt derhjemme

Koger skyldes en bakteriel infektion i hårsækken, som forårsager rødme og smerter ved berøring. Ikke nok med det, bylder kan også forstørre, og indeholde flydende pus, som vil briste, når det er modent nok. Først efter bruddet opstår helingsprocessen af ​​bylder naturligt.

Nogle af følgende naturlige midler og midler kan prøves mod nye eller umodne bylder. Målet er, at bylden ikke bliver for stor, modner hurtigt eller kan forsvinde uden at skulle modnes og briste. Følgende er naturlige midler og metoder, som du kan prøve:

1. Varm komprimering

Denne metode hjælper med at øge blodgennemstrømningen i kogeområdet, så hvide blodlegemer og antistoffer kan flyde jævnt for at bekæmpe infektion. Så prøv at placere et håndklæde, der er blevet dyppet i varmt vand, på kogeområdet i 20 minutter. Sørg for, at temperaturen ikke er for varm eller kold.

2. Gurkemejepulver

Gurkemeje har antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaber, så det kan hjælpe med at helbrede bylder naturligt. Du kan indtage det ved at koge gurkemeje med mælk eller påføre gurkemejepulver blandet med lidt vand på kogeområdet to gange om dagen.

3.Tea Tree Oil (Tea Tree Oil)

Ikke kun behandle acne, tea tree olie Det kan også hjælpe med at behandle bylder på grund af dets antibakterielle og antiseptiske egenskaber. Denne olie bør dog ikke påføres direkte på huden, ja. Bland fem dråber tea tree olie og en teskefuld kokosolie eller olivenolie. Påfør det derefter på kogeområdet med en vatpind.

Læs også: Myte eller faktum, ofte at spise æg giver sår

4. Epsom Salt

Epsom salt er kendt for at slappe af i kroppen, når det blandes med badevand. Derudover kan dette salt også være et naturligt middel til at behandle bylder, fordi det kan hjælpe med at dræne pus i bylder. Det er nemt at bruge det, bare opløs Epsom salt i varmt vand, dyp derefter et håndklæde og påfør det på kogeområdet i 20 minutter.

5. Ricinusolie (ricinusolie)

Ricinusolie, også kendt som ricinusolie, indeholder ricinoletsyre, som har anti-inflammatoriske egenskaber. Derudover har denne olie også antibakterielle egenskaber, så den kan bruges som et naturligt middel til at behandle bylder. For at bruge det skal du blot påføre denne olie i kog tre gange om dagen, indtil den bliver bedre.

6. Neem Oil (Neem Oil)

Neem olie har antiseptiske, antibakterielle og antimikrobielle egenskaber, så den kan også bruges til at behandle bylder og acne. Du kan prøve denne olie ved at påføre den på kogeområdet, mindst 3 gange om dagen.

Læs også: Kend 3 effektive måder at overvinde bylder hos babyer

Det er nogle måder og naturlige midler til at behandle bylder. Hvis kogen ikke heler efter at have prøvet disse forskellige metoder, skal du bruge applikationen at tale med lægen via chat, og nemt købe de lægemidler, lægen har ordineret.

Faktisk er bylder ikke en farlig tilstand og vil hele af sig selv i løbet af få dage. Så faktisk at holde huden ren og prøve naturlige måder er normalt nok til at håndtere bylder. Men hvis bylden virkelig generer dig, skader det ikke at få den tjekket af en læge.

Reference:
Medicinske nyheder i dag. Tilgået 2021. 10 naturlige og hjemmemedicinske midler mod mavesår.
Healthline. Fået adgang i 2021. 9 videnskabsbaserede hjemmemedicin mod sår.
WebMD. Tilgået i 2021. Ulcus Treatment & Surgery.