Hvor effektive er acneplastre til at reducere acne?

“Acne er et skønhedsproblem, som ofte generer mange mennesker. Alligevel er der mange måder, du kan prøve at behandle acne på. En af dem er at bruge acneplastre. Ikke kun praktisk, dette plaster ser også yndigt ud, når det bruges. Men hvor effektivt er det at bruge acneplasteret?"

, Jakarta – Acne er et skønhedsproblem, som mange mennesker klager over. Ikke alene reducerer det selvtilliden, faktisk kan acne også få stress til at have en indvirkning på mental sundhed, du ved. En undersøgelse fra 2016 viste, at 45 procent af mennesker med acne har social fobi sammenlignet med 18 procent af mennesker uden acne.

Alligevel er der faktisk mange måder, du kan prøve at behandle acne på. Startende fra at bruge naturlige ingredienser til anti-akne cremer eller salver. Nu er der også kommet en ny måde at slippe af med acne, nemlig ved at bruge acne pletter. Ikke kun praktisk at bruge, sDenne acne ticker fås også i en række søde former, så du kan forblive stilfuld, når den bæres. Men hvor effektivt er det egentlig acne pletter at lindre acne? Her er anmeldelsen.

Læs også: Irriterende, disse er 5 hurtige måder at slippe af med acne

Hvordan man arbejder Acne Patch?

acne pletter er et akne-fjernende produkt i form af et lille plaster, der bæres ved at placere det direkte oven på en bums, der vises i ansigtet. Disse bittesmå anti-akne plastre er beregnet til behandling af overfladiske typer af acne, såsom pusfyldte bumser, hudorme og whiteheads.

acne pletter lavet af hydrokolloid, som er en fugtabsorberende bandage, der også almindeligvis bruges til at hjælpe med at hele kroniske sår. Så det kan også betragtes som et lille plaster til små sår eller bumser i dit ansigt.

Dr. Lavanya Krishnan, en bestyrelsescertificeret hudlæge, forklarer, at hydrokolloidpuder er nyttige til at absorbere væske for at udtørre bumser. Ved at absorbere toksiner fanget under huden, mens de beskytter acne mod eksterne bakterier og sollys, kan disse acne-bekæmpende produkter også hjælpe med at fremskynde helingen af ​​din acne.

Derudover tilføjede Krishnan også det acne pletter Det kan også fungere som et dække, der forhindrer dig i at røre og klemme bumsen. Berøring af en bums kan gøre infektionen værre, mens at klemme en bums kan forårsage arvæv, der får din hud til at se dårligt ud.

Nogle er også suppleret med medicin, såsom salicylsyre og niacinamid, og nogle indeholder endda opløselige mikronåle designet til at øge penetrationen af ​​disse lægemidler.

Læs også: Er Tea Tree Oil virkelig effektiv til at fjerne acne?

Hvor effektivt er det til at reducere acne?

Selvom effekten på hver person kan være forskellig, men acne pletter faktisk effektiv til at lindre acne. Disse små pletter kan fremskynde helingen af ​​bumser, og i nogle tilfælde endda forhindre dem i overhovedet at dukke op. Det er fordi acne pletter hjælper huden med at absorbere anti-akne ingredienser, og læsionerne vil blive jævnt fordelt, så de kan hele på kortere tid.

huske, denne patch De kurerer ikke altid bumser natten over, men når de påføres korrekt, fungerer disse plastre normalt godt til lindring af acne. acne pletter skal bæres i mindst seks timer. Efter det, når du tager den af, vil du bemærke, at udseendet af bumsen er reduceret. Det ser måske ikke så rødt eller irriteret ud længere.

Det skal også bemærkes, plastre Standard hydrokolloider fungerer bedst til eksisterende bumser, især whiteheads, fordi de vil trække ud og absorbere pus, olie og så videre. Hvorimod plastre hydrokolloider med acne-bekæmpende ingredienser, såsom salicylsyre, fungerer bedst til nye bumser.

Imidlertid, acne pletter er muligvis ikke effektiv til mere alvorlig acne, såsom cystisk acne.

Læs også: Her er 6 acne-forebyggende hudpleje til teenagere

Det er forklaringen på effektiviteten acne pletter at lindre acne. Oplever du svære hudproblemer i ansigtet, som ikke længere kan behandles med almindelig medicin, bør du søge behandling hos en hudlæge. Du kan gå til en hudlæge ved at bestille tid på det sygehus, du ønsker via ansøgningen . Kom nu Hent applikationen lige nu.

Reference:
CNN. Fået adgang i 2021. Hvad er det rigtige med zit-klistermærker? Vi fandt ud af.
Healthline. Tilgået 2021. Virker disse bums-klistermærker faktisk?