Kur mod inflammatorisk tarmsygdom med hvid gurkemeje, virkelig?

, Jakarta – Hvid gurkemeje er udråbt som en af ​​de naturlige ingredienser, der har mange fordele for kroppens sundhed. Faktisk hævdes hvid gurkemeje at være i stand til at overvinde inflammatorisk tarmsygdom. virkelig?

Hvid gurkemeje er en type gurkemeje, der tilhører ingefærfamilien. Ingredienser kendt som hvid gurkemeje alias Zedoary Dette menes at hjælpe med at behandle forskellige typer sygdomme, såsom halsbrand, ledsmerter, mavesmerter og diarré. Der er dog stadig brug for yderligere forskning for at bevise dette.

Derudover er hvid gurkemeje sjælden eller sjældent fundet sammenlignet med gul gurkemeje. Denne plante findes normalt i Bangladesh, Sri Lanka, Indien, Kina, Japan, Brasilien, Nepal og Thailand, som længe har været brugt som traditionel medicin.

Læs også: Har du brug for at vide, 7 enkle måder at forhindre betændelse i tarmene

Påstanden om, at hvid gurkemeje kan behandle inflammatorisk tarmsygdom, kan være sand, fordi denne naturlige ingrediens faktisk har anti-inflammatoriske egenskaber. Selvom det stadig kræver yderligere bevis og forskning, er der flere egenskaber ved hvid gurkemeje, som menes at have mange sundhedsmæssige fordele.

  • Anti-inflammatorisk

Hvid gurkemeje menes at være i stand til at overvinde betændelse eller hævelse, der opstår i kroppen. Derfor menes denne naturlige ingrediens at være i stand til at overvinde problemet med tarmbetændelse.

  • Antibakteriel og svampedræbende

Problemer i kroppen på grund af bakterie- eller svampeangreb kan også overvindes med hvid gurkemeje. Denne naturlige ingrediens menes at være i stand til at nedbryde antallet af mikrober i munden og har samme effektivitet som mundskylleprodukter på markedet. Hvid gurkemeje siges også at blive brugt til at hæmme svampeaktivitet i den menneskelige krop.

  • Smertelindring

Hvid gurkemeje menes også at være i stand til at overvinde smerter eller smerter, der opstår i kroppen. Det skyldes, at hvid gurkemeje siges at blive brugt som smertestillende, men det afhænger helt sikkert af, hvor mange doser gurkemeje der bruges.

Læs også: Gurkemeje kan overvinde kræft, her er resultaterne af forskningen

  • Anti-gift

Hvid gurkemejeekstrakt siges at være nyttig som en modgift, nemlig en modgift mod slangegift. Årsagen er, at indholdet i dette materiale menes at være i stand til at hæmme aktiviteten af ​​slangegift, der kommer ind i kroppen.

  • Ulcus medicin

Gul gurkemeje er kendt for at have egenskaber til at overvinde problemet med mavesår, det viser sig, at det også kan fås fra hvid gurkemeje. Mel lavet af hvid gurkemeje rod siges at reducere mængden af ​​surhed af mavesaft. Det vil sige, at det kan bruges til at behandle mavesårproblemer.

  • Anti kræft

Gurkemeje siges at have anticancer egenskaber, både gul gurkemeje og hvid gurkemeje. Ikke nok med det, menes hvid gurkemeje også at hjælpe helingsprocessen af ​​kræft. Dette sker takket være de forskellige ingredienser i hvid gurkemeje, nemlig ethyl pmethocyvinnatete, curcuminoider, bisdemothxycurcumin, demothxycurcumin , såvel som flavonoider . Men igen, effektiviteten af ​​denne naturlige ingrediens som en anti-kræft skal stadig undersøges og verificeres.

Brug af gurkemeje som en naturlig behandling bør ikke gøres skødesløst. Selvom der indtil nu stadig ikke er nogen bivirkninger ved at bruge gurkemeje i små doser. Hvis du har helbredsproblemer, er det en god idé straks at kontakte en læge for at finde ud af årsagen.

Læs også: Er det rigtigt, at gurkemeje kan overvinde problemet med mavesår?

Eller du kan bruge applikationen til at formidle de første symptomer til eksperterne. Læge ind kan til enhver tid kontaktes via Video/taleopkald og Snak . Få information om sundhed og sund livsstil fra de bedste læger. Kom nu, Hent nu i App Store og Google Play!