Genkend Preauricular Sinus, årsager til røde og hævede ører

, Jakarta – Har du nogensinde set nogen have et lille hul nær øreområdet? Eller måske har du selv oplevet denne tilstand? Hvis du bemærker et lille hul i øret, bør du ikke ignorere det. For det kunne være forløberen preaurikulær sinus. De præaurikulære bihuler er huller, der ligner eller ligner fordybninger. Dette tilfælde er sjældent og er medfødt (medfødt) alias arveligt.

Læs også: 5 fakta om ørevoks

Emergence faktor preaurikulær sinus en af ​​dem er, fordi der er dele af hørelsen, der ikke er normal eller perfekt, som opstod, mens den stadig var i livmoderen. Lille hul preaurikulær sinus Det vises normalt ved punktet af ørebrusk, forbinder til ansigtet og ligner en knude (grop).

Kom nu, få mere at vide om den præaurikulære sinus

Embryologi af bueudvikling forgrenet Auriklen dannes i den fjerde og sjette uge af graviditeten. Arch forgrenet første og anden giver anledning til en række af mesenkymale proliferationer også kendt som bakker, til dannelsen af ​​auriklen. Derudover er lokal foldning af ektodermen under dannelsen af ​​auricularen en af ​​årsagerne til dannelsen af preaurikulær sinus.

Rapportering fra Very Well Health, selvom dette er en medfødt tilstand, er det lille hul i de fleste tilfælde af præaurikulær sinus en godartet tilstand og intet at bekymre sig om. Men nogle gange er dets udseende præget af kløe, fordi hullet bliver et samlingssted for svampebakterier fra vand eller sved. Når det klør, vil den syge normalt forsøge at pille ved hullet og resultere i infektion.

Preauricular sinus bliver en af ​​de sjældne sygdomme

Preaurikulær sinus Det blev først dokumenteret i 1864 af Van Heusinger. Generelt, hvis sinus danner en cyste eller bliver inficeret, er det nødvendigt at søge læge så hurtigt som muligt. Fordi cysterne i bihulerne kan udsende en ubehagelig lugt og endda pus. Behandling der kan udføres varierer, det kan være i form af dræning af bihulerne eller det kan være ved at fjerne alle cysterne i bihulerne.

I denne verden er ikke mange mennesker født med preaurikulær sinus. ifølge International Journal of Biomedical Science, i forskellige dele af verden har forskellig forekomst af syge preaurikulær sinus. I Europa er tallet 1-9 procent, i Amerika er det endda kun 0,9 procent, i Taiwan omkring 2,5 procent, og de øvrige 10 procent er i nogle områder i Afrika.

Selv i verden, mennesker, der har preaurikulær sinus kun 5 pct. Disse bihuler kan overføres fra en generation til en anden og kan forekomme i det ene eller begge ører. Dog baseret på forskning preaurikulær sinus Det forekommer oftest i det øverste højre øre.

Læs også: Hvornår er det rigtige tidspunkt at gå til en ØNH-læge

Disse er de komplikationer, som preauricular sinus kan forårsage

Preaurikulær sinus meget modtagelig for bakterielle infektioner, hvis de allerede er inficeret, er de generelle symptomer udflåd fra midten af ​​sinus, smerter, hævelse, kløe, hovedpine og feber. Derudover er der en 1,7 procent til 2,6 procent chance for, at den præaurikulære sinus kan føre til høretab og nyreproblemer.

Hvis du har problemer med øresundheden og andre infektioner, bør du straks tage en snak med din læge kl inden det er for sent. Med Hent applikationer på Google Play eller App Store, kan du stille spørgsmål til en læge når som helst og hvor som helst via Video/taleopkald og snak.

Reference:
Meget godt helbred. Hentet 2019. Preauricular Pits and The Hole in Your Child's Ear
Medscape. Tilgået i 2019. Preauricular Sinus
International Journal of Biomedical Science. Besøgt 2019. Præsentation af Preauricular Sinus og Preauricular Sinus Abscess i det sydvestlige Nigeria