7 enkle måder at forebygge halsbrand på

, Jakarta - Mavesår kan betragtes som en sygdom af "en million mennesker" penge forstyrrer ofte aktiviteterne hos den syge. Årsagen er, at når denne sygdom opstår igen, vil der være smerter, som får maven til at føles snoet, og dermed får den syge til at ryste af smerte.

Halsbrand kan skyldes flere ting, hvoraf den ene er overskydende syre i maven. Denne tilstand kan angribe slimhinden i maven og forårsage smerte.

Derudover kan halsbrand være forårsaget af en infektion i maven af ​​bakterier Helicobacter pylori, og kronisk brug af ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID'er), såsom aspirin. Spørgsmålet er, hvordan man forebygger mavesår?

Læs også: Dette er forskellen mellem mavesår og mavesår

Tips til forebyggelse af tilbagefald af sår

Faktisk ved eksperterne ikke præcist hvordan Helicobacter pylori, spredning eller hvorfor nogle mennesker udvikler mavesår uden at blive smittet af bakterierne H. pylori . Dette gør at forebyggelse kan være vanskelig at udføre.

Men heldigvis er der en indsats, der kan gøres for at forhindre, at sårsygdommen opstår igen. Nå, her er, hvordan man forebygger mavesår, der kan gøres:

1. Tag ikke bare mad

Mennesker med mavesår bør undgå fødevarer, der kan irritere maven. Hvilken slags mad og drikke skal folk med mavesår så undgå? Der er forskellige slags, som bør undgås, for eksempel kød med højt fedtindhold, appelsiner i form af hel frugt eller juice (syreholdige fødevarer/drikke), og kaffe og te, der indeholder koffein eller koffeinfri.

Derudover skal personer med mavesår undgå fødevarer med krydderier, der kan irritere munden og maven, chokolade, løg, fødevarer, der indeholder meget salt, og fødevarer, der indeholder meget gas (broccoli, kål og bønner).

2. Undgå alkoholforbrug

Hvordan man forebygger mavesår kan også reducere eller undgå alkoholforbrug. Indtagelse af store mængder alkohol har vist sig at bidrage til udviklingen af ​​mavesår. Hold derfor alkoholindtaget på et minimum.

Læs også: Mavesygdom kan føre til mavekræft?

3. Håndter stress godt

Stress er ikke kun et psykisk anfald, i nogle tilfælde kan stress også få et sår til at komme igen. Håndter derfor stress godt, fx ved at træne afspændingsteknikker. Regelmæssig træning og afspændingsteknikker mellem sind og krop menes at hjælpe med at reducere mavesår

4. Stop med at ryge vaner

Det viser sig, at storrygere er mere tilbøjelige til at udvikle halsbrand end ikke-rygere. Derudover kan rygevaner også forårsage forskellige andre sundhedsproblemer.

5. Spis små portioner

Store portioner gør, at maven skal arbejde hårdt for at fordøje maden. Det er bedst at spise små portioner, langsomt, og ikke lægge dig ned efter at have spist.

Læs også: Vær opmærksom på kostmenuen for mennesker med gastritis

6. Sov ikke på fuld mave

Mennesker med mavesår anbefales ikke at sove eller træne, når maven er fuld. Hvis du vil træne, så gør det mindst en time efter du har spist (ikke store portioner). Vent i mellemtiden tre timer efter at have spist, før du går i seng.

7. Undgå stramme bukser eller tøj

Hvordan man forhindrer tilbagefald af mavesår kan også gøres på denne måde. Årsagen er, at stramme bukser eller tøj kan presse maven og få maden til at stige til spiserøret.

Nå, det er nogle måder at forhindre mavesår, som du kan gøre. For dig, der ønsker at vide mere om problemerne ovenfor, eller har andre helbredsproblemer, kan du spørge lægen direkte gennem ansøgningen . Ingen grund til at forlade huset, du kan kontakte en ekspert læge når som helst og hvor som helst. Praktisk, ikke?



Reference:
National Institutes of Health - MedlinePlus. Tilgået i 2021. Fordøjelsesbesvær
Healthline. Fået adgang i 2021. 7 fødevarer til at hjælpe din sure opstød
Indonesisk sammenslutning af internmedicinske specialister. Adgang i 2021. Seneste publikation af H Pylori Germs Research i Indonesien
WebMD. Hentet 2021. Almindelige halsbrand-triggere