For træt til at arbejde kan forårsage tyfus, her er grunden

, Jakarta – At holde miljøet rent og velholdt er en måde, du kan gøre for at undgå forskellige sundhedsproblemer. Tyfus er en sygdom, hvis overførsel kan forekomme på grund af dårlige sanitære forhold og et snavset miljø. Tyfus i sig selv er forårsaget af en bakteriel infektion Salmonella Typhi som angriber fordøjelseskanalen.

Læs også: Undgå disse 4 fødevarer, når du har tyfus

Forskellige faktorer kan få en person til at opleve tyfus-fremkaldende bakterietransmission. Så er det rigtigt, at for træt til at arbejde kan forårsage tyfus? Der er ikke noget galt med at kende anmeldelserne her, så du kan håndtere tyfus ordentligt. Tyfussygdom, der ikke håndteres korrekt, kan faktisk øge risikoen for komplikationer i helbredet.

Dette er grunden til at være for træt til at arbejde forårsager tyfus

At styre tid på arbejdet er den bedste måde, så det arbejde, du udfører, kan håndteres til tiden. At arbejde for længe kan have en negativ indvirkning på helbredet. Du kan opleve forskellige helbredsproblemer på grund af arbejdstræthed, såsom stress, søvnforstyrrelser, til at opleve tyfus.

Hvad er årsagen til, at arbejdstræthed kan forårsage tyfus? Faktisk, når du oplever arbejdstræthed, vil immunforsvaret i kroppen falde. Lancering Medicinske nyheder i dag Immunsystemet selv fungerer for at forhindre infektion i kroppen. Når du derfor er træt af at arbejde, som sænker immunforsvaret, vil kroppen selvfølgelig lettere blive angrebet af forskellige bakterier og vira, der kan forårsage infektioner, bl.a. Salmonella Typhi årsag til tyfus.

Når kroppens immunsystem er i en lav tilstand, bør du undgå denne vane for at forhindre eksponering for bakterier Salmonella Typhi :

  1. At spise mad, der ikke er garanteret renlighed.
  2. At indtage drikkevand, der ikke er modent, er ikke optimalt.
  3. Undgå at spise frugt og grøntsager, der ikke er vasket grundigt, og skræl ikke huden.
  4. Holder ikke hænder rene.

Det er nogle vaner, du bør undgå, når du føler dig træt på grund af det arbejde, du udfører. Glem ikke at spise sund mad og opfylde behovet for hvile, så kropstilstanden vender tilbage til dens optimale.

Læs også : Sunde spisemønstre for at forhindre tyfus

Kend triggerfaktorerne for tyfus

Mennesker med tyfus vil opleve tyfussymptomer 7-14 dage efter eksponering for bakterierne Salmonella Typhi . Der er flere symptomer, som ofte opleves af mennesker med tyfus, såsom feber, muskelsmerter, hovedpine, ubehagelig kropstilstand, svaghed, tør hoste, vægttab, diarré, udslæt på huden, til mavesmerter.

I første omgang bakterier Salmonella Typhi komme ind i tarmen gennem mad eller drikke, der er udsat for de bakterier, der forårsager tyfus. Når de kommer ind gennem kroppen, formerer bakterier sig i fordøjelseskanalen, så de syge vil opleve fordøjelsesbesvær som et symptom.

Der er flere udløsende faktorer, der kan få en person til at blive udsat for tyfus, såsom indtagelse af mad og drikkevarer, der er udsat for bakterierne, toiletbesøg sammen med en person med tyfus, sanitære forhold og et snavset og uplejet miljø.

Overvind tyfus ordentligt

At genkende symptomerne på tyfus tidligt kan gøre behandlingen hurtigere. Hurtigere behandling gør, at de oplevede symptomer bliver lettere, så den syge kan udføre behandlingen selvstændigt i hjemmet.

Normalt vil folk med tyfus få en recept på antibiotika og skal indtages indtil de er færdige, så bakterierne Salmonella Typhi helt tabt i kroppen. Derudover er at opfylde behovet for hvile, spise sund mad og opretholde renlighed andre måder, du kan gøre for at overvinde tyfus.

Læs også: Myte eller fakta, tyfus er en gentagelsessygdom

Besøg dog straks det nærmeste hospital, når symptomerne på tyfus fortsætter efter flere dages behandling i hjemmet. Selvom det er sjældent, kan tyfus, der ikke behandles korrekt, forårsage helbredskomplikationer, såsom indre blødninger til en revet fordøjelseskanal.

Reference:
Mayo Clinic. Hentet i 2020. Tyfusfeber.
Centre for Disease Control and Prevention. Hentet i 2020. Tyfusfeber.
Medicinske nyheder i dag. Tilgået 2020. Sådan forbliver du sund med et svagt immunsystem.