Fordele ved badminton for kropssundhed

, Jakarta - Badminton er en type sport, der er meget efterspurgt og også gavnlig for sundheden. Udover at være gavnlig for det fysiske helbred, er denne sport også gavnlig for mental sundhed, fordi den kan opbygge sociale bånd mellem spillere. I denne sport vil du gøre det med spillende modstandere, hvilket gør det endnu mere spændende.

Badminton hjælper dig med at blive fysisk fit ved at styrke musklerne, skærpe reflekserne og kan også hjælpe dig med at tabe dig. Stadig nysgerrig efter, hvilke fordele du kan mærke ved badminton?

Læs også: 6 måder at undervise børn i sport

Fordele ved Badminton Olahraga

Badminton er en let sport at lære. Det vigtigste er, at du har redskaberne og en legekammerat. Herefter skal du lege i gården eller den nærmeste sportsplads. Hvis du regelmæssigt dyrker denne sport, kan du mærke følgende fordele:

  • God til fysisk kondition

At spille badminton kræver, at du løber, springer ud og slår bolden. Chancerne er, at du forbrænder omkring 450 kalorier i timen. Denne form for kardiovaskulær træning kan hjælpe med at holde dig i topform, især hvis du leder efter et alternativ til træning krydstræning den gode.

  • Har psykologiske fordele

Badminton forbedrer den fysiske kondition og hjælper derved med at reducere stress og angst. Denne øvelse øger endorfiner, som er neurotransmittere i hjernen, der føles godt, og som kan forbedre humør og søvn.

  • Styrk musklerne

At spille badminton bygger og toner dine quads, balder, lægge og baglår. Derudover er kernemusklerne, armmusklerne og ryggen også involveret i træningen.

  • Social Sundhed

For at spille badminton skal du have mindst én modstander. Spillets sociale interaktion skaber en positiv følelse efter sessionen på banen.

  • Styrk fleksibilitet og muskler

Jo mere du bevæger dig, jo mere fleksibel bliver din krop. Især i sportsgrene som badminton, der kræver sving og rækkevidde. Udover at øge fleksibiliteten får du også styrken til muskeludholdenhed.

Læs også: Lær børn i sport fra en tidlig alder, hvorfor ikke?

  • Godt for det generelle helbred

Som med alle former for træning kan badminton reducere eller eliminere risikoen for mange sundhedsproblemer, såsom forhøjet blodtryk, diabetes og fedme. Denne øvelse kan reducere risikoen for koronar hjertesygdom ved at reducere triglyceridniveauer og øge det gode kolesterol.

  • Øg mobiliteten

Med alderen bliver mobiliteten begrænset, men at forblive aktiv hjælper med at forhindre dette problem. Beskytter og smører leddene, forhindrer gigt og lignende tilstande i at udvikle sig.

  • Tabe sig

Badminton hjælper med at kontrollere vægten på grund af dets fedtforbrændingsegenskaber og øget stofskifte. Når det kombineres med den rigtige kost, kan der opnås et optimalt vægttab.

  • Sænkning af diabetesrisiko

Badminton er også i stand til at reducere sukkerproduktionen i leveren og kan også sænke blodsukkeret.

  • Kan gøres når som helst

Fordelen ved denne sport er, at du kan gøre det når som helst. For at spille badminton kan også foregå indendørs. Hvis det regner, forbliver du tør. Hvis det er koldt, vil leg indendørs holde dig varm nok.

Læs også: 6 Træningsudstyr til hjemmetræning

Nå, der er mange fordele ved at spille badminton. Udover at kunne dyrke cardio, forbrænder kalorier, og hjertet bliver glad. Det er det du skal vide om badminton. Interesseret i at gøre det? Kom nu, inviter straks dine venner eller familiemedlemmer til at spille.

Hvis du oplever en skade, mens du spiller badminton eller andre sportsgrene, skal du straks kontakte en læge gennem ansøgningen for korrekt behandlingsrådgivning. Kom nu, Hent Ansøgning nu, for at være sund mere behagelig.

Reference:

Badmintonguiden. Tilgået i 2020. 13 fordele ved at spille badminton, støttet af videnskabelige undersøgelser

Health Fitness Revolution. Tilgået i 2020. Top 10 sundhedsmæssige fordele ved badminton