5 fordele ved at spise fiskeæg

, Jakarta – For dig, der spiser ofte sushi , skal være bekendt med fiskeæg. Disse små rundformede fødevarer bliver ofte toppings som er placeret ovenfor sushi . Selvom de er små i størrelse, kan fiskeæg give store fordele for sundheden, se. Desuden er næringsstofferne i fiskeæg ikke ringere end kødet.

Fiskeæg, der normalt findes ovenpå sushi kommer fra laks. Ud over laks har andre fisk, såsom snepper, karper og karper også små æg, der er samlet i en stor gruppe. Forskellige typer fiskeæg, forskelligt næringsindhold og fordele. Men generelt er følgende næringsstoffer indeholdt i fiskeæg og deres fordele.

1. Protein

Fisk er kendt som en fødevare, der indeholder højt proteinindhold. Det er æggene også. Baseret på en undersøgelse udført af eksperter fra IPB, indeholder æg fra skipjack-tun forskellige typer aminosyreproteiner, der er nyttige til at reparere forskellige væv i kroppen, hjælpe med calciumabsorption og øge antistoffer. Hvorimod der i 100 gram snapseæg er så meget protein som 24-30 gram.

2. Rig på Omega-3 fedtsyrer

Fiskeæg er en meget god kilde til omega-3 fedtsyrer for hjertesundheden. Af de forskellige typer fisk, der findes, er lakseæg kendt for at have det højeste indhold af omega-3 fedtsyrer. Denne type godt fedt kan give et utal af sundhedsmæssige fordele for kroppen, herunder forebygge blokeringer i blodkarrene og åreforkalkning, der kan forstyrre hjertets arbejde, sænke højt kolesterol- og triglyceridniveau, sænke højt blodtryk, forebyggelse af dannelsen af ​​frie radikaler og forebyggelse af dannelsen af ​​frie radikaler og støtte processen med børns udvikling.

3. Rig på selen

Lakseæg er også rige på selen. Disse næringsstoffer vil arbejde sammen med E-vitamin i kroppen for at beskytte cellerne mod skader forårsaget af frie radikaler. Kilder til frie radikaler, der kan opnås fra UV-stråler, forurening, pesticider og andre kan have en negativ indvirkning på kroppen, herunder skade kroppens cellers sundhed og øge risikoen for hjertesygdomme, endda kræft. Ved at spise fiskeæg kan du få selenindtag, som ikke kun forhindrer celleskader, men også er nyttigt til at øge udholdenheden og understøtte bedre cellevækst.

4. Vitamin B12

Fiskeæg indeholder også forskellige typer vitaminer og mineraler, hvoraf det ene er vitamin B12, som er godt for hjernens sundhed. Kroppen har også brug for vitamin B12 for at danne røde blodlegemer og maksimere funktionen af ​​fedtsyrer korrekt. Nå, du kan få dette vitamin B12-indtag i animalske produkter, herunder lakseæg.

5. D-vitamin og mineraler

Ud over vitamin B12 indeholder fiskeæg også D-vitamin, som er nødvendigt for stærkere knogler, calcium for at øge knogletætheden, magnesium og jern.

Nå, det er nogle af fordelene ved fiskeæg. For at slippe af med fiskelugten skal du blot overtrække fiskeæggene med limesaft og salt. Lad stå i cirka 10 minutter, og bearbejdes derefter.

Hvis du vil vide mere om ernæringen af ​​en bestemt fødevare, skal du bare spørge din læge gennem appen . Kontakt lægen via Video/taleopkald og Snak når som helst og hvor som helst. Hvad venter du på? Kom nu, Hent nu også i App Store og Google Play.

Læs også:

  • 5 fordele ved at spise fisk
  • Det er ikke kun lækkert, disse kaviarfordele er utrolige
  • 7 fordele ved laks til sundhed og skønhed