Kaffefans, her er hvad du behøver at vide om grøn kaffe

, Jakarta - Kaffe er blevet en del af kontoransattes livsstil. Forskellige typer af moderne kaffe med forskellige kreative opskrifter sælges på markedet, så folk ikke ser ud til at kede sig af at smage denne ene drink.

Kaffe har dog også andre fordele, såsom at hjælpe med vægttab. En type kaffe, der menes at have de bedste reduktionsfordele, er grøn kaffe. Få mere at vide om følgende grønne kaffe, kom så!

Hvad er grøn kaffe?

Grøn kaffe er i bund og grund kaffebønner fra Coffea frugter, der ikke er ristet. Processen med ristning af kaffebønner menes at kunne reducere mængden af ​​kemisk chlorogensyre.

Derfor har grønne kaffebønner et højere niveau af chlorogensyre sammenlignet med almindelige kaffebønner. Chlorogensyren i grøn kaffe menes at have sundhedsmæssige fordele.

Grøn kaffe bliver mere og mere populær, fordi den er mistænkt for at kunne tabe sig efter at være blevet omtalt i showet Dr. Oz i 2012. I arrangementet Dr. Oz Ifølge rapporten nævnes det, at denne type kaffe er i stand til at forbrænde fedt hurtigt og hævder, at vi ikke behøver at træne eller regulere andre diæter.

Derefter vælger de fleste grøn kaffe til behandling af problemer som fedme, diabetes, forhøjet blodtryk, Alzheimers sygdom og bakterielle infektioner.

Læs også: Kaffe kan virkelig forlænge livet?

Hvordan virker grøn kaffe i kroppen?

Ligesom kaffe i almindelighed udvindes grøn kaffe af den, så den får rigeligt med klorogensyre, fordi de grønne kaffebønner ikke er ristede. Chlorogensyre er nyttig til at forhindre frigivelse af glucose i blodbanen ved at hæmme enzymer i leveren.

Teorien lyder sådan, at når kroppen har mindre glukose til rådighed, vil kroppen så bruge det lagrede fedt til energi. Så du kan tabe dig, og dit stofskifte vil skifte mod at forbrænde fedt. Dog lancering Cleveland Clinic , faktisk aldrig fundet et kosttilskud eller lægemiddel, der er det mest effektive vægttab. Det inkluderer kaffebønneekstrakt.

Læs også: Te eller kaffe, hvad er sundere?

Kan grøn kaffe være pålidelig til vægttab?

Desværre har der indtil nu ikke været meget forskning i chlorogensyre og dens effektivitet som vægttabstilskud. En gennemgang af menneskelige undersøgelser tyder på, at grøn kaffeekstrakt har potentialet til at hjælpe vægttab.

Den dokumenterede effekt på vægttab var dog lille, og undersøgelsen var ikke langsigtet. Så der er ikke nok beviser til at sige, at tilskuddet er effektivt eller sikkert.

Derudover skal du være opmærksom på bivirkningerne forårsaget af grøn kaffe, fordi den også indeholder koffein, såsom:

  • Mavepine;

  • Øget hjertefrekvens;

  • hyppig vandladning;

  • Svært at sove;

  • Angst .

Læs også: Hvad vil der ske med kroppen, når du holder op med at drikke kaffe

Kraftige tips til at tabe sig

Hvis dit hovedfokus er at tabe dig, bør du fokusere på langsigtede metoder og vedtage en sund livsstil og være disciplineret omkring det. Grønne kaffebønneekstrakt kan hjælpe, men mange eksperter er enige om, at der ikke er nogen erstatning for at opretholde en sund kost og regelmæssig motion.

Undersøgelser fra centre til sygdomsbekæmpelse og forebyggelse (CDC) anbefaler at reducere dit daglige kalorieindtag med 500 til 1000 kalorier for vægttab. Derudover anbefales det, at du laver 60 til 90 minutters fysisk aktivitet med moderat intensitet de fleste dage i ugen.

For information om en sund livsstil og tricks til at tabe sig, kan du chatte med en læge på for at få den rigtige information. Betroet læge i vil give de rigtige sundhedsråd i henhold til din helbredstilstand!

Reference:
Healthline. Tilgået 2019. Kan grønne kaffebønner hjælpe dig med at tabe dig?
Cleveland Clinic. Besøgt 2019. The Buzz Around Coffee Bean Extract.
WebMD. Tilgået 2019. Grøn kaffe.