Dette er den naturlige tandkødsbetændelse i hjemmet

Jakarta – Det skal være ubehageligt, hvis kroppen ikke er fit. Især når det kommer til tand- og mundproblemer, såsom tandkødsbetændelse. Hævelse, der opstår i tandkødet, kan give smerter, der får dig til at miste appetitten, og kan ikke engang bevæge sig, hvis smerten generer dig. Hvis du ikke behandler det med det samme, kan tandkødsbetændelse få dine tænder til at falde ud af sig selv.

Der er forskellige årsager til tandkødsbetændelse. For eksempel ikke at opretholde tandhygiejne og ikke være opmærksom på, at det er obligatorisk at børste tænder efter spisning og før du går i seng. Du kan også mangle C-vitamin, og det kan du opfylde ved at spise frugter rig på C-vitamin eller kosttilskud. I bund og grund er tandpleje noget, du skal være opmærksom på.

Hvis du allerede har tandkødsbetændelse, skal du behandle den med det samme for at undgå komplikationer. Måske, før du tjekker dine tænder til lægen, kan du prøve nogle af de følgende naturlige tandkødsbetændelsesmidler derhjemme.

  • Citrongræs olie

Brug først citrongræsolie. Ingredienser med videnskabelige navne Cymbopogon citratus Dette er angiveligt effektivt til at reducere plak og lindre tandkødsbetændelse. Sådan gør du det nemt. Du behøver kun at blande 2 til 3 dråber citrongræsolie med nok varmt vand. Bruges til at skylle i op til 30 sekunder. Gentag gurglen op til tre gange hver dag.

  • Guava blade

Gingivitis medicin er for det meste i form af mundskyl. Udover citrongræsolie kan du lave dit eget mundskyl ved hjælp af guavablade. Faktisk indeholder guavablade antimikrobielle stoffer, der er effektive til at hæmme væksten af ​​plak i munden. Ikke kun det, dette blad anses også for at reducere smerte, betændelse og gøre åndedrættet friskere.

  • Saltvand

I lighed med guavablade kan saltvand hjælpe med at lindre tandkødsbetændelse, som du oplever, samt hjælpe med at reducere smerte, forhindre bakterievækst på tænderne, rense madrester og opfriske ånde. Af alle de naturlige tandkødsbetændelsesmidler er saltvand det nemmeste at lave.

Årsagen er, at du skal have salt derhjemme. Nå, bland en halv til tre fjerdedele af en teskefuld salt i varmt vand efter smag. Rør godt rundt og sørg for at saltet er helt blandet i. Gurgle i 30 sekunder, og gentag op til 3 gange hver dag.

Vær opmærksom, skyl ikke munden for længe eller for ofte med denne ene ingrediens. Årsagen er, at saltvand også kan have en negativ indvirkning på tandemaljen, hvilket gør dine tænder nemme at erodere, især hvis du har følsomme tænder.

  • Gurkemeje creme

Gurkemeje er meget brugt som smagsgiver i madlavning. Hvad du ikke er klar over er, at dette krydderi også er nyttigt til behandling af tandkødsbetændelse. Ikke uden grund har dette ene krydderi antiinflammatoriske egenskaber, der hjælper med at lindre hævelse af tandkødsbetændelse og lindre blødninger.

Det var nogle naturlige tandkødsbetændelsesmidler, som du kan prøve at lave selv derhjemme. Vent ikke til det bliver værre, behandl din tandkødsbetændelse med det samme med de naturlige midler ovenfor. Du kan finde ud af andre helbredsoplysninger ved direkte at spørge lægen gennem applikationen . Kom nu, Hent og find forskellige bekvemmeligheder i det!

Læs også:

  • Effektive måder at overvinde tandkødsbetændelse hos børn
  • Plak på tænder forårsager paradentose, virkelig?
  • Disse er symptomerne og behandlingen af ​​paradentose, der gør betændt tandkød