Er det rigtigt, at VCO kan behandle orme hos katte?

"Ikke kun mennesker, orme kan også forekomme hos katte. Dette er grunden til, at katteejere på det kraftigste rådes til i det mindste at have en modgift. Men er der en anden måde, der kan helbrede indvoldsorm hos katte naturligt?"

Jakarta – Overvågning af renligheden af ​​kæledyr, i dette tilfælde katte, er absolut nødvendigt for alle ejere af disse pelsede dyr. Årsagen er, at katte, der ikke bliver vedligeholdt og holdt rene, er meget modtagelige for mange sygdomme, lige fra helbredsproblemer i pels, ører, tænder, øjne til fordøjelsesproblemer. En af de sygdomme, der ofte angriber katte, er indvoldsorm.

Det betyder, at katteejere skal have mindst ét ​​lægemiddel, der kan hjælpe med at overvinde dette sundhedsproblem. Glem ikke, at du også skal lave rutinevaccinationer, så din kat er beskyttet mod andre sundhedsproblemer, der ikke er mindre farlige end orme. Der er så mange, virkelig, ormemidler, som du kan få i dyrebutikken. Men er der en anden måde, der kan hjælpe med at behandle indvoldsorm hos katte?

Læs også: Sådan behandler du en kat fra svamp

Forskellige slags parasitter, der angriber kattens fordøjelse

Før du diskuterer behandlingen, skal du på forhånd vide, hvilke parasitter der kan angribe kattens fordøjelseskanal, nemlig:

  • bændelorm. Tarmparasitter, som katte kan erhverve, indtager lopper, fordi lopper (loppe) er en bændelorm-vektor.
  • Rundorm. Rundorme er meget almindelige hos katte, da de ofte smitter gennem amning. Killinger får ofte infektionen ved at amme fra deres inficerede mor eller ved tæt kontakt med inficeret afføring.
  • Coccidier. Coccidier er faktisk protozoer, der bebor slimhinden i tarmen. Selvom den ikke betragtes som en orm, kan denne parasit stadig forårsage den samme kaos på katte.
  • Hageorm. Hageorm er en anden almindelig tarmparasit hos katte. Denne parasit lever af blodet i slimhinden i kattens tarme og forårsager livstruende anæmi. Hageorm er en meget almindelig årsag til anæmi hos killinger og voksne katte.
  • Pisk orm. Selvom det ikke er så almindeligt som andre parasitter, kan piskeorme stadig forårsage en masse ubehag for katte. Disse orme kan lide at tilbringe tid i tyktarmen hos katte og gør stor skade på de organer, de bor i.
  • Giardia. Giardia er en anden protozo, der kan forårsage alvorlig diarré hos katte. Giardia kan erhverves gennem indtagelse af forurenet vand eller afføring og er almindelig i krisecentre eller områder med tætte kattepopulationer.

Læs også: Forgiftet kæledyrskat, her er hvordan du overvinder det

Kan kokosolie behandle orme hos katte?

Faktisk fokuserer naturlige midler, der bruges til at behandle indvoldsorm, kun på at skabe et nyt miljø i kattens krop, som ikke er venligt over for ormene. Så, for at sige det enkelt, vil naturlig ormekur ikke helbrede den eksisterende parasitære infektion, men kun virke som en sikkerhedsforanstaltning mod fremtidige parasitter.

Nå, et naturligt middel, der kan bruges til at hjælpe med at behandle indvoldsorm hos katte, er kokosolie eller kokosolie jomfru kokosolie (VCO). Denne ene olie har mange ekstraordinære fordele til at opretholde kæledyrs sundhed. For eksempel får forbrug af kokosolie kattens krop til at omdanne laurinsyre til monolaurin, som siges at være et naturligt ormemiddel.

På trods af undersøgelser, der hævder, at indtagelse af kokosolie alene kan hjælpe med at uddrive nogle parasitter i kattens tarm. Det er kokosolie dog ikke endnu valg af lægemiddel eller lægemidler, der anbefales til behandling af indvoldsorm hos katte. Så du rådes stadig til at spørge en dyrlæge om udtalelse, før du giver kokosolie til katte. Ingen grund til at forlade huset, nu kan du bruge appen at stille spørgsmål direkte til dyrlægen. Glem ikke Hent Ansøgning på din telefon, ja!

Læs også: Er kokos sikkert at give til katte?

Et andet naturligt middel, der nogle gange bruges af kæledyrsejere til at behandle indvoldsorm hos katte, er æblecidereddike. Selvom der ikke er nogen videnskabelig forskning, der understøtter dette, mener mange, at æblecidereddike kan kurere tarmparasitter hos katte på grund af dens evne til at skabe et alkalisk miljø i tarmkanalen. Desværre skal du være forsigtig, når du giver æblecidereddike, fordi den forkerte dosis faktisk kan forårsage opkastning og diarré. Nogle katte er også allergiske over for æblecidereddike, du ved! Så fortsæt med at spørge dyrlægen først, okay!

Reference:
Fluffy Kitty. Tilgået i 2021. Naturlige ormemidler til katte – Slip af med parasitter!
Kæledyrene af gran. Fået adgang i 2021. Er kokosolie sikkert for katte?