6 måder at øge seksuel ophidselse

, Jakarta – Ægtepar opfordres til at have regelmæssigt samleje, fordi seksuel aktivitet er en måde at opretholde harmoni og intimitet i deres forhold. Men hvad sker der, når den seksuelle lyst aftager eller endda forsvinder? Denne tilstand opstår ikke kun hos par, der har været gift i lang tid, men kan også mærkes af nygifte par, du ved. Nedsat seksuel lyst kan føre til nedsat partnerintimitet. Så lad det ikke gå, det er sådan man øger seksuel ophidselse.

1. Tjek p-pillerne og den medicin, du tager

Seksuel ophidselse er påvirket af hormoner, der virker på kroppen. Nå, visse typer stoffer kan påvirke hormoner, hvilket forårsager nedsat seksuel lyst. En af dem er p-piller, som kvinder ofte tager for at forhindre graviditet. Tal derfor med din læge om den medicin, du tager. Læger kan reducere dosis eller erstatte den type lægemiddel med en anden, så din seksuelle lyst kan øges igen.

2. Brug mere tid alene

Prøv at huske igen, hvornår var sidste gang du tilbragte tid alene med din partner? En af de ting, der kan forårsage nedsat seksuel lyst, skyldes mangel på kvalitetstid med en partner. Dette sker normalt for par, der begge har travlt med at arbejde. Så løsningen er at bruge mere tid alene. Du og din partner kan bruge weekenden til at se en film i biografen, træne eller spise en romantisk middag for at genoprette intimiteten mellem jer. Byg en romantisk atmosfære, så når du vender hjem, er du og din partner mere passionerede omkring at have sex.

3. Knus

Ingen grund til at tænke på måder, der er for svære til at øge intimiteten med din partner. Du og han skal bare putte på sofaen, når du ser fjernsyn. At kramme i mindst 20 sekunder er kendt for at øge niveauet af hormonet oxytocin hos både mænd og kvinder, og dermed få dig og din partner til at føle sig tættere og intime.

4. Planlæg sex

Selvom du og din partner begge har travlt, så prøv at elske regelmæssigt. Bestem, hvor mange gange om ugen og hvilke dage du og din partner kan have sex.

(Læs også: Hvor mange gange om ugen er det ideelle intime forhold?)

5. Oprethold en sund kost

Hyppigt forbrug af fødevarer såsom stegt mad, fed mad og mejeriprodukter Sødmælk kan forårsage en ophobning af kolesterol i hjertets arterier, som gør blodgennemstrømningen blokeret. Denne tilstand kan reducere seksuel lyst og endda forårsage seksuel dysfunktion såsom impotens.

Så du rådes til at opretholde en sund kost ved at spise nærende fødevarer for at øge passionen. Nogle af de anbefalede fødevarer er fødevarer rige på antioxidanter og omega-3 fedtsyrer. Fødevarer, der indeholder CoQ10 og lycopen, kan også hjælpe med at øge libido. Hvad angår kvinder, er fødevarer som chokolade, chili, vandmelon, jordbær og appelsiner gode til indtagelse for at øge seksuel ophidselse. (Læs også: Disse 7 fødevarer kan øge sexophidselsen, du ved!)

6. Sport

Udover at nære kroppen kan træning også øge den seksuelle ophidselse, du ved. At træne med en partner kan også skabe romantiske øjeblikke. Vælg en type sport, som du og han begge kan lide, såsom jogging sammen, acroyoga, bestige bjerge sammen, og så videre.

Har du problemer med dit sexliv? Spørg bare lægen direkte via Video/taleopkald og Snak via app . Kom nu, Hent Ansøgning nu også i App Store og Google Play.