Anerkend årsagerne og behandlingen af ​​plusøjne (nærsynethed) hos børn

, Jakarta – Nærsynethed eller hypermetropi er en synsforstyrrelse, der får patienter til at have svært ved at se genstande, der er tæt på hinanden, tydeligt, så genstande, der dukker op foran dem, ser svagt ud. De fleste af disse tilstande forekommer normalt hos voksne i alderen 40 år og derover. Men under visse forhold kan børn opleve denne tilstand. Derudover, for at overvinde denne tilstand, er der ingen fremsynet medicin kendt for at være effektiv til at håndtere det, syge kan bruge hjælpemidler såsom briller og kontaktlinser eller udføre LASIK-kirurgi.

Nærsynethed opstår, når øjeæblet er for kort, så hornhinden er mindre buet eller for flad, eller det kan skyldes, at øjets linse ikke kan fokusere ordentligt. Som følge heraf falder lys, der skulle falde direkte på nethinden, eller fokuseres bag nethinden, hvilket får synet til at virke sløret. Babyer eller børn, der lider af denne lidelse, kommer sig normalt, når de vokser op. Deres nærsynethed opstår normalt, fordi deres synsorganer stadig er under udvikling.

Nærsynet behandling

Som tidligere nævnt er der ingen specifik nærsynet medicin, der vil blive ordineret til behandling af dette synsproblem. Hvis nogen, kun kosttilskud for at understøtte den samlede øjenydelse. Hvis der opstår langsynethed hos et barn, så skal det få den rigtige behandling. Et godt syn er nødvendigt for et barns udvikling.

Forhold, der forstyrrer synssansen, kan have indflydelse på forskellige problemer i børns grundlæggende færdigheder og aktiviteter. Plus øjne kan hjælpes på følgende måder:

  • Briller

Briller er et af de visuelle hjælpemidler, som er velegnet til brug af børn. At vælge de rigtige børnebriller er vigtigt for børn med plusøjne. Her er nogle tips:

  • Forældre kan vælge brillestel og linser af plast, der er ridsefaste til børn, så de ikke let beskadiges eller går i stykker på grund af deres aktiviteter.

  • Du kan også overveje brilleglas lavet af polycarbonat, som ikke let ødelægges, især for aktive børn. Selvom de er mere tilbøjelige til at ridse end almindelige plastiklinser, går de ikke let i stykker.

  • Brillestropper eller kæder kan være nødvendige for at forhindre, at briller mistes eller tabes.

  • Kontaktlinse

Kontaktlinser er synshjælpemidler for langsynede. Kontaktlinser er dog ikke så praktiske som briller, derfor er det bedre kun at bruge kontaktlinser til dem, der allerede ved, hvordan man bruger, rengør og opbevarer dem.

  • LASIK operation

Denne operation kan behandle langsynethed, men kun hos voksne. Børn anbefales ikke at bruge denne metode, fordi sværhedsgraden af ​​hypermetropi eller plus øje kan ændre sig i løbet af barndommen til begyndelsen af ​​tyverne. Hvorimod hos voksne, omkring en alder af 21 år, er øjenæblets vækst stoppet.

Derudover bør forældre regelmæssigt invitere deres børn til at lave øjenundersøgelser. Fra en meget tidlig alder er det en god idé at tjekke, om dit barn har en medfødt øjenlidelse eller ej. Sørg hver gang forældre altid tager deres børn med for at få deres øjne tjekket, så problemet ikke bliver værre.

For at støtte babyens øjensundhed skal du derudover give nærsynede lægemidler eller øjentilskud som A-vitamin derhjemme, ja. Mor behøver ikke at forlade huset for at købe det, for det er gennem ansøgningen , købe medicin og vitaminer kan gøres overalt. Kom nu, Hent og brug appen !

Læs også:

  • Overdreven gadget-leg forårsager nærsynethed hos børn
  • Dette er årsagen, der gør børn truet af nærsynethed
  • Her er 3 måder at behandle nærsynethed på