6 vitaminer til at forbedre hukommelsen

Jakarta - Nedgangen i hukommelsen på grund af stigende alder er en naturlig ting. En sygdom, der er synonym med hukommelsestab, er Alzheimers. Denne tilstand er karakteriseret ved et langsomt tab af hjernehukommelse til nye hændelser, samt vanskeligheder med at lære ny information og vanskeligheder med at fokusere.

Alligevel behøver du ikke bekymre dig, hvis du en gang imellem glemmer det. Glem for eksempel nogens navn eller glem nøglepositionen. Dette er ikke nødvendigvis et tegn på en hjernesygdom. Fordi det kunne være tilfældet med at glemme, forårsaget af træthed eller manglende fokus.

Hvordan man forbedrer hukommelsen

For at forhindre hukommelsestab er der flere ting, du kan gøre. En af dem ved at tage vitaminer, der kan forbedre hjernehukommelsen. Her er vitaminer, du kan indtage for at forbedre hukommelsen:

1. Vitamin E

E-vitamin er en antioxidant, så det kan beskytte hjernens nerveceller mod skader. Det er derfor, vitamin E menes at forbedre hukommelsen hos ældre, herunder at beskytte hjernenerveceller mod skader efter et angreb slagtilfælde. Du skal dog tale med din læge, før du tager vitamin E. Dette skyldes, at for store doser af vitamin E (mere end 1000 IE) kan øge risikoen for hjertesygdomme og prostatakræft.

2. Vitamin B6

En undersøgelse siger, at indtagelse af vitamin B6 om dagen kan forbedre hukommelsen og hjernens evne til at behandle information. Du kan få dette indtag ved at spise tun, æg, gulerødder og grøntsager.

3. Vitamin B12

En undersøgelse viste, at indtag af B12 kan beskytte hjernen mod nerveskader, forbedre hukommelsen og reducere risikoen for nedsat mental funktion. Dette skyldes, at B-vitaminer kan stimulere produktionen af ​​myelin, et fedtstof, der dækker og beskytter nervefibrene i hjernen og rygmarven. Dette indtag kan opnås ved at indtage oksekød, skaldyr og fisk.

4. Vitamin B9

Dette vitamin er kendt som folinsyre, som er et vitamin, der hjælper med produktionen af ​​røde blodlegemer i kroppen og tilfører ilt til hjernen. Det er derfor, at forbruget af vitamin B9 kan hjælpe med at forbedre hukommelsen, som et resultat af den jævne tilførsel af ilt til hjernen. Du kan få dette indtag ved at spise fuldkorn og frugter som appelsiner og tomater.

5. Vitamin C

C-vitamin har længe været anerkendt for dets antioxidantegenskaber. Dette indhold er nyttigt til at vedligeholde hjernens sundhed, herunder at forbedre hukommelsen. En undersøgelse siger, at C-vitamin har beskyttende egenskaber, der kan beskytte hjernen mod risikoen for skader og hukommelsestab. Dette indtag kan opnås ved at spise grøntsager og frugter, såsom jordbær og appelsiner.

6. D-vitamin

Mangel på D-vitamin kan forstyrre hjernens evne til at absorbere information og behandle minder. Faktisk har en undersøgelse vist en sammenhæng mellem D-vitaminforbrug og hukommelse. Dette indtag kan opnås ved at indtage tun, laks, æg og fiskeolie.

Det er vitaminer til at forbedre hukommelsen. Hvis du har andre spørgsmål om, hvordan du forbedrer hukommelsen, skal du bare spørge din læge . Eller, hvis du har problemer med din hukommelse, så tal med din læge med det samme . Gennem appen Du kan spørge en betroet læge når som helst og hvor som helst via Snak , og Stemme/videoopkald . Så kom nu Hent Ansøgning i App Store eller Google Play lige nu!