Barndomsnostalgi, disse er 4 fordele ved at hoppe reb

, Jakarta – At spille hoppereb med venner efter skole var engang en populær ting blandt børn. Er du den, der gør det ofte?

Hvis din barndom var fyldt med at hoppe reb, hvorfor så ikke gå tilbage til den nu? For børn kan springetov kun ses som en sjov aktivitet at lave sammen med venner. Men det viser sig, at der er sunde fordele bag dette spil, du ved!

For dem, der ikke ved det, kan hoppe i reb eller sjippe sport faktisk give gode fordele for hjerte og blodkars sundhed. Det betyder, at regelmæssigt at udføre denne form for motion kan hjælpe med at opretholde kardiovaskulær kondition.

Derudover indgår også hoppereb i sportsgruppen, der kan træne og udvikle muskelstyrke optimalt. Ikke kun styrke og smidighed, fysisk balance er også en af ​​de fordele, der kan opnås ved at hoppe i reb.

At hoppe i reb kan også opbygge over- og underkropsmuskler. Ikke nok med det, hoppereb kan også øge udholdenheden, træne koordinationen og selvfølgelig gøre hjertet og blodkarrene sundere.

Læs også : Vil du hurtigt tabe dig? Prøv at springe over

Springreb er en ret simpel sport og kræver ikke noget særligt udstyr. Men tilsyneladende er fordelene ved at hoppe reb ikke mindre end andre sportsgrene. Faktisk siges antallet af forbrændte kalorier, når man hopper i reb, at være mere end at løbe i et par minutter. At gå tilbage til at hoppe i reb kan give disse 4 fordele for kroppen:

1. Stærkere ben

Føler du, at benene ikke er stramme og federe? Bare spring i reb! Faktisk er denne form for øvelse meget effektiv til at danne faste og stærke ben. Fordi, når man hopper i reb, vil benene være den mest aktive og bevægelige del. Det vil sige, at i denne sport vil næsten alle dele af benene, fra lægge, lår, til balderne blive trænet.

2. Mere effektivt vægttab

For dem af jer, der har et vægttabsmål, så prøv at inkludere hoppereb i din rutinemæssige træningsliste. Årsagen er, at denne ene sport siges at være mere effektiv til at hjælpe med at forbrænde kalorier og gøre vægttab. At hoppe i reb, blandet med løb, i en time siges at forbrænde otte hundrede til tusinde kalorier. Denne mængde kaldes endda mere end fodboldens kalorieforbrænding.

Læs også: 3 bedste måder at slippe af med maven på på 2 uger

3. Slankere mave

Selvom det er simpelt, kan sporten at hoppe reb faktisk give en hel del fordele. Ud over benene vil springtov jævnligt også have indflydelse på arme og mave. Ved hop vil hænderne aktivt bevæge sig rundt i rebet, det indgår selvfølgelig også i armøvelser. Ikke nok med det, så vil mavemusklerne også blive trænet til at opretholde en oprejst holdning, så der også kan opnås en flad mave, hvis springrebet udføres korrekt.

4. Til gavn for hjernen og nervesystemet

Denne fordel kan opnås, hvis du laver variationer i at hoppe reb. For eksempel bevægelse af kors eller krydsning af ben, når du laver et hoppereb. Denne bevægelse er ret svær at lave, men kan give en god effekt, fordi den kræver koordinering af bevægelse, så musklerne bliver meget trænede.

Læs også : 4 sunde øvelser uden at gå i fitnesscenteret

Selvom det er meget nyttigt, bør du lave lige nok hoppereb, også overdriv det ikke. Udover træning kan opretholdelse af en sund krop også ske ved at tage yderligere kosttilskud. Det er nemmere at købe kosttilskud eller andre sundhedsprodukter i appen . Med leveringsservice vil ordren blive leveret til dit hjem inden for en time. Kom nu, Hent nu i App Store og Google Play!