Her er, hvordan du hurtigt lindrer ondt i halsen

, Jakarta – Ondt i halsen kan være forårsaget af mange faktorer. Der er forskellige måder at behandle og behandle denne tilstand på. Behandling udføres for at lindre oplevede symptomer, herunder smerter eller kløe. Fordi de symptomer, der opstår, kan forstyrre daglige aktiviteter. Vil du vide, hvad er de hurtige måder at lindre ondt i halsen? Se anmeldelserne i den følgende artikel!

En af de sygdomme, der er karakteriseret ved symptomer på ondt i halsen, er halsbetændelse. Normalt er denne sygdom også ledsaget af symptomer på synkebesvær, smerter, kløe og tørhed i halsen. Ondt i halsen kan behandles med naturlige måder og forbrug af stoffer.

Læs også: Ondt i halsen Hyppigt, er det farligt?

Tips til behandling af ondt i halsen

En halsbetændelse kan forstyrre daglige aktiviteter, herunder problemer med at spise, talebesvær og smerter og tørhed i halsen. Der er flere måder, man kan gøre for at behandle ondt i halsen, herunder:

  • Naturmedicin

En måde at håndtere ondt i halsen er med naturlige midler. Der er flere naturlige ingredienser, der kan indtages til behandling af halsbetændelse, herunder indtagelse af honning, gurgle saltvand og spisning af visse fødevarer eller frugter, såsom citronsaft eller citronvand.

  • Varm kop te

At drikke en kop varm te kan også hjælpe med at lindre ondt i halsen. Der er flere typer te, der kan indtages, såsom grøn te, pebermynte , kamille , eller nelliker. Ud over at berolige halsen, kan denne type te også bekæmpe bakterier, der kan gøre ondt i halsen værre.

  • Medicinsk Medicin

Hvis naturlige metoder ikke lindrer dig, kan du prøve at tage medicinsk medicin for at lindre ondt i halsen. Flere typer medicin til behandling af halsbetændelse er normalt i håndkøb og kan købes på apoteker. Hvis din halsbetændelse ikke forsvinder eller bliver værre, skal du straks tage til det nærmeste hospital.

Læs også: Ondt i halsen, hvornår skal du gå til lægen?

Hvis du er i tvivl, kan du tale om halsbetændelse og hvordan du kan behandle det ved at spørge lægen på appen . Læger kan kontaktes via Videoer / Taleopkald eller Snak . Du kan også formidle andre helbredsproblemer og få behandlingsanbefalinger fra eksperter. Kom nu, Hent nu i App Store og Google Play!

  • Luftfugter

Når ondt i halsen rammer, kan symptomerne også lindres ved at befugte luft eller luftfugter . Dette værktøj kan hjælpe med at fugte luften og gøre halsen mere lettet. Dette skyldes, at en tør halstilstand kan få en halsbetændelse til at blive værre og føles irriterende.

  • Halsspray

Lindre ondt i halsen kan også gøres ved at bruge en halsspray. Normalt indeholder sprayen et antiseptisk middel eller et kølemiddel såsom menthol. Fornemmelsen, der opstår ved at bruge denne spray, kan give en følelse af komfort og lindre ondt i halsen i et stykke tid.

Halsbetændelse kan også forebygges på flere måder. For at forhindre ondt i halsen forårsaget af betændelse er den bedste måde at forhindre det på at undgå virusinfektioner. En måde at forhindre spredning på er at undgå direkte kontakt med personer, der tidligere har været inficeret med virussen.

Læs også: 7 effektive måder at overvinde ondt i halsen

Derudover anbefales det også altid at opretholde den generelle kropssundhed. Sørg for altid at spise en ernæringsmæssigt afbalanceret kost, drik masser af vand og motioner regelmæssigt. Du kan også booste dit immunforsvar ved at tage yderligere kosttilskud eller vitaminer. På den måde kan risikoen for halsbetændelse og andre sygdomme undgås.

Reference:
NHS UK. Tilgået 2020. Afternoon Throat.
Mayo Clinic. Tilgået 2020. Afternoon Throat.
Healthline. Tilgået 2020. Afternoon Throat 101: Symptomer, årsager og behandling.