At indtage Durian, når du er gravid, er det sikkert?

Jakarta – Durian kan siges at være den mest elskede og elskede frugt i Sydøstasien. Frugtens bløde tekstur, søde smag og skarpe lugt gør durian til en yndlingsfrugt for nogle mennesker. Ud over sin lækre smag er durian rig på næringsstoffer, såsom folat, calcium, fiber, magnesium, niacin, thiamin, vitamin A, C, E og andre næringsstoffer.

Læs også: Tips til at overvinde morgenkvalme til første graviditet

Selvom det er lækkert og nærende, kan gravide kvinder føle sig bekymrede over farerne ved durian, fordi denne frugt har en tendens til at være høj i sukker. Så kan gravide kvinder spise durian?

Kan du spise Durian, når du er gravid?

Bare rolig, gravide kvinder kan stadig spise durian. Durian er gavnligt for gravide kvinders sundhed på grund af dets næringsindhold. Folinsyre i durian tjener til at forhindre fødselsdefekter hos kommende babyer. Fiberen i durian er også meget nyttig for gravide kvinder, der er i risiko for forstoppelse.

Ikke nok med det, durian har også antibakterielle, anti-svampe og antimikrobielle egenskaber, så det er stadig sikkert at spise under graviditet. Indholdet af antioxidanter i durian gør, at gravide kan beskyttes mod angreb fra frie radikaler og forurenende stoffer. På trods af de mange fordele skal mødre stadig justere portionen, når de spiser durian.

Læs også: For ikke at gå i panik, kend disse 5 graviditetsmyter

Under graviditeten rådes mødre til kun at indtage durian i moderate mængder. At spise durian i overskud kan øge barnets vægt. Størrelsen af ​​en baby, der er for stor, risikerer at gøre det svært for moderen under fødslen. Dette skyldes, at durian har en ret høj mængde kalorier og sukker. Normalt varierer vægtøgningen under graviditeten fra 12-16 kg.

At spise durian mens du er gravid er okay, så længe det stadig er i en rimelig portion. Flere detaljer, hvis du vil spørge dybere om graviditet, kontakt lægen via . Det er nemt, bare Hent i smartphone kun dig, ja!

Tips til at spise Durian til gravide kvinder

Der er flere tips til at indtage durian, så graviditeten fortsætter med at forløbe normalt og ikke forstyrrer barnets udvikling. Spis durian med måde, hvilket ikke er mere end 2 stykker. Undgå desuden at indtage durian for ofte. Vælg durian, der ikke er moden og ikke har tykt kød. Durian, der er for moden og tyk, kan øge kolesterolet. Glem ikke at drikke masser af vand efter at have indtaget durian.

Gravide kvinder, der lider af visse tilstande, såsom svangerskabsdiabetes, har en familiehistorie med diabetes, er overvægtige, rådes ikke til at indtage durian. Derudover anbefales gravide kvinder, der går ind i tredje trimester, heller ikke at indtage durian.

Læs også: Gravide kvinder, skal forstå fakta og årsager til for tidlig fødsel

Reference:
Unge forældre (Adgang i 2019). Spise durian under graviditet: Hvad du bør vide.
Den asiatiske forælder (Adgang i 2019). 9 fantastiske fakta om durians til nybagte og kommende mødre.