Disse er fordelene ved valleprotein som et sportstilskud

"Som kosttilskud er valleprotein meget populært blandt bodybuildere, atleter og folk, der har behov for ekstra protein. Derudover har valleprotein også mange fordele for kroppen. En af dem er, at det kan øge væksten af ​​muskelmasse.”

Jakarta – Mælk består af to typer protein, kasein og valle. Valle og kasein i mælk kan adskilles gennem en bestemt proces for at danne nye produkter. Nå, valleprotein betragtes som et komplet protein, fordi det indeholder ni essentielle aminosyrer og er lavt i laktose. Af denne grund bruges valleprotein ofte som et supplement, når nogen gennemgår bestemte øvelser.

Regelmæssigt forbrug af valleprotein menes at øge muskelproteinsyntesen og fremme væksten af ​​mager muskelmasse. Her er nogle af fordelene ved valleprotein som et sportstilskud.

Læs også: Her er 7 typer og funktioner af protein til kroppen

Fordele ved valleprotein som et sportstilskud

1. Let at fordøje

Vallen i mælk er en væske, som derefter udskilles under osteproduktionen. Ud over at indeholde komplette aminosyrer er valleprotein meget let at fordøje og absorberes let af tarmene sammenlignet med andre typer protein. Generelt er valleprotein tilgængeligt i tre former, nemlig koncentrat (WPC), isolat (WPI) og hydrolysat (WPH). Koncentrater er den mest almindelige type og er meget overkommelige. Som kosttilskud er valleprotein meget populært blandt bodybuildere, atleter og folk, der har behov for ekstra protein.

2. Øger muskelvækst

Muskelmasse falder naturligt, når en person bliver ældre. Når muskelmassen falder, har stigende alder også en tendens til at føre til fedtophobning og derved øge risikoen for forskellige kroniske sygdomme. Disse kropslige ændringer kan dog bremses, og forhindres ved en kombination af styrketræning og den rigtige kost.

Styrketræning kombineret med indtagelse af en kost med højt proteinindhold eller proteintilskud har vist sig at være en effektiv strategi til at forhindre udvikling af kronisk sygdom. Valleprotein kan være en fremragende kilde til protein af høj kvalitet og er rig på en aminosyre kaldet leucin. Nå, leucin er i stand til at øge væksten (anabolsk).

Valleprotein har på grund af sit gode indhold af leucin vist sig at være effektivt til at forhindre aldersrelateret tab af muskelmasse og til at fremme styrke og god form.

Læs også: Disse 6 madmuligheder har et højt proteinindhold

3. Fylde og reducere sult

En af forhindringerne for slankekure er at bekæmpe sult. Et trick til at overvinde dette er at vælge den type mad, der kan reducere sult eller gøre dig mæt længere. Nogle typer fødevarer, der giver effekten af ​​fuld længere, er generelt fødevarer med makronæringsstofsammensætning (protein, kulhydrater og fedt). Protein har langt den største andel af de tre makronæringsstoffer.

Det er dog ikke alle proteiner, der har samme effekt på mætheden. Bortset fra valleprotein. Denne type protein anses for at være mere mættende end andre typer protein, såsom kasein og soja. Af denne grund er valleprotein en mulighed for folk, der har brug for at spise færre kalorier for at tabe sig.

4. Hjælper med at tabe sig

Øget proteinforbrug er blevet den mest populære vægttabsstrategi. Årsagen er, at indtagelse af masser af protein kan øge fedttabet ved at undertrykke appetitten, øge stofskiftet og hjælpe med at bevare muskelmassen, mens du taber dig. Valleprotein har vist sig at være meget effektivt til at hjælpe med fedtforbrænding sammenlignet med andre typer protein.

Læs også: Hvem har brug for kosttilskud? Dette er kriterierne

Fødevarer rige på protein

Udover at drikke valleprotein, skal du sørge for, at det proteinindtag, din krop har brug for, dækkes fra mad. Ikke kun for muskler, protein er et vigtigt næringsstof, der er nødvendigt for kroppens generelle sundhed. Her er fødevarer, der er rige på proteinindhold både animalsk og vegetabilsk, herunder:

1. Kilde til animalsk protein

Kilder til animalsk protein kommer fra dyr, såsom kød, fisk, rejer, æg, mælk, ost, skaldyr og yoghurt. Det bør dog ikke være overdrevet at spise visse typer fisk og skaldyr såsom rejer og blæksprutter. Fordi begge fødevarer også er høje i kolesterol, selvom proteinniveauet er godt for kroppen.

2. Kilde til vegetabilsk protein

Ikke kun kommer fra dyr, protein kan også fås fra forskellige typer grøntsager. For eksempel indeholder broccoli også fibre, kalium, C-vitamin og K-vitamin og indeholder mange bioaktive næringsstoffer, der menes at beskytte kroppen mod kræft. Derudover indeholder bælgfrugter som ærter, jordnødder, bønner eller sojabønner, inklusive tofu og tempeh også højt vegetabilsk protein.

Hvis du ønsker at opfylde alle de essentielle næringsstoffer til muskelsundhed, kan du købe sportstilskud efter behov i appen . Ingen grund til at stå i kø eller vente længe på apoteket. Så hvad venter du på? Kom nu Hent Ansøgning nu!

Reference:

Healthline. Tilgået 2021. 10 evidensbaserede sundhedsmæssige fordele ved valleprotein.

Medicinske nyheder i dag. Tilgået i 2021. Hvad er fordelene og risiciene ved valleprotein?

Medicinske nyheder i dag. Tilgået i 2021. Hvilke fødevarer har et højt proteinindhold?