Kend de medicinske fakta om Mr. Hård P

, Jakarta - Det er almindeligt, at mænd vågner tidligt med Mr. Hård P eller erektion, som også kaldes " morgen herlighed ". Fordi Mr. Hårde P eller natlige erektioner er endnu ikke fuldt ud forstået. Men ifølge medicinsk forskning er der en tæt sammenhæng med den fase af søvnen, der er kendt som "våde drømme". Dette er den mest almindelige drømmetid.

Uanset årsagen, hr. Hård P eller erektion om natten er et tegn på, at en mand er erklæret rask og fin. Alligevel er alle oplysninger om Mr. P er interessant at studere og kende de medicinske fakta. Hvad mere er, er der stadig mange mænd, der ikke forstår, hvordan eller hvorfor det skete med Mr. P tilhører ham.

Her er nogle medicinske fakta om Mr. P, nemlig:

  • Penis er et skrøbeligt organ

Du skal vide, at du kan knække din egen penis. Tænk dog ikke på det som en brækket knogle, men snarere, at blodkarrene inde i penis brister og forårsager smertefuld hævelse. ifølge UK National Health Service , er en tredjedel af penisfrakturer forbundet med samleje, hvor partneren er i den øvre position.

  • Erektion kan forekomme tidligere

Har du nogensinde set en lille dreng få erektion, da han blev skiftet til ble? Nå, det er en form for erektion. Drenge kan få erektion, mens de stadig er i livmoderen og kan blive født med erektion. Årsagen er ikke seksuel stimulering, men kroppens naturlige reaktion.

Læs også: Dette er grunden til, at psykologisk terapi hjælper med at genoprette seksuel dysfunktion

  • Mr. Størrelse Kortere P gør erektion større

Forskning viser, at mænd med kortere penis oplever erektioner, der øger penisstørrelsen med op til 86 procent. For en længere penis er væksten cirka 47 procent.

  • Erektil dysfunktion Tegn på et alvorligt helbredsproblem

Nogle gange er seksuelle problemer et tegn på et større problem. Erektil dysfunktion kan være forårsaget af hjertesygdomme, diabetes, Parkinsons sygdom, multipel sclerose , højt kolesteroltal og meget mere.

  • Erektion ikke nødvendig for orgasme

Nogle mænd, der ikke er i stand til at opnå en erektion, kan stadig få en orgasme.

Læs også: Forskellige årsager til erektil dysfunktion

  • Livsstil påvirker erektil dysfunktion

Alkoholisme, stofbrug, overvægt, rygning og visse stoffer kan forårsage erektil dysfunktion.

  • Erektion forekommer mellem 3 og 5 gange pr. nat

Hver nat, når du sover, vil penis arbejde hårdt. Den gennemsnitlige mand oplever op til fem erektioner under søvn. Hver varer cirka 30 minutter.

Erektion er vigtig for mænd, fordi det er udtryk for Hr. Q. Sådan bevarer du en erektion:

  1. Spis sund mad.
  2. Gå oftere.
  3. Træn regelmæssigt.
  4. Lav Kegel-øvelser.
  5. Styr stress.
  6. Oprethold en ideel kropsvægt.
  7. Reducer forbruget af alkoholholdige drikkevarer.
  8. Stop med at ryge.

Læs også: 5 årsager til, at mænd kan opleve erektil dysfunktion

Ud over metoderne ovenfor kan du også planlægge intime forhold til din partner om morgenen. På dette tidspunkt topper testosteronniveauet hos mænd. Seksuelt samleje er kendt for at forbedre mandlige præstationer, herunder længere erektioner.

Hvis du har problemer med en erektion, skal du straks kontakte en læge via applikationen om rådgivning om passende behandling. Kom nu, skynd dig Hent Ansøgning nu!

Reference:

NHS. Fået adgang i 2020. 5 penisfakta
Healthline. Tilgået 2020. 12 overraskende fakta om erektioner
Medicinske nyheder i dag. Adgang til 2020. Top 10 ting, du ikke vidste om penis