Disse er 5 måder at gøre fysisk distancering på

, Jakarta – Ikke kun anbefales det ikke at forlade huset, hvis der ikke er behov for det, offentligheden rådes også til at holde fysisk afstand eller fysisk distancering med andre under COVID-19-pandemien.

Corona-virussen bevæger sig ikke af sig selv, men overføres fra én person til en anden. Så ansøg fysisk distancering i stand til at forhindre spredningen af ​​corona-virussen mere og mere. Ved, hvordan man øver sig fysisk distancering lige her.

Grunde til at anvende fysisk distancering

COVID-19 er en sygdom forårsaget af en meget smitsom virus. Virussen, der forårsager COVID-19 eller SARS-CoV 2, spredes let mellem mennesker, der har tæt kontakt (indenfor mindre end 6 fod) i lang tid. Spredningen af ​​virussen kan forekomme, når en inficeret person hoster, nyser eller taler. spyt dråber ( dråber ) fra personens mund eller næse flyver gennem luften og inhaleres gennem munden eller næsen på personer i nærheden.

Problemet er, at man ikke altid kan se, om den person, man møder, er ved godt helbred eller har været udsat for corona-virussen. Nylige undersøgelser har vist, at inficerede mennesker muligvis ikke har nogen symptomer eller kendt som OTG (asymptomatiske mennesker), og de har også potentiale til at overføre corona-virussen.

Det er derfor, du rådes til kun at blive hjemme, hvis det ikke er nødvendigt at forlade huset. Hvis du skal rejse, er det vigtigt at holde en afstand på mindst 6 fod fra andre mennesker, selvom du eller en anden ikke har nogen symptomer.

Fysisk distancering der skal træffes strengere foranstaltninger af mennesker, der har højere risiko for alvorlig sygdom fra COVID-19, såsom forældre på 60 år og derover, dem, der har helbredsproblemer, såsom hjertesygdomme, forhøjet blodtryk, diabetes, kræft, astma eller lunger og gravide kvinder.

Hvis du er smittet med COVID-19, har symptomer, der ligner symptomerne på COVID-19, eller har haft tæt kontakt med en, der har COVID-19, rådes du til at blive hjemme og holde afstand til andre mennesker, indtil du er bevist sund og ikke inficeret, potentielt overføre virussen.

Læs også: Dette er grunden til, at fysisk distancering er bedre end social distancering

Måde at gøre Fysisk afstandtagen

Ganske enkelt, fysisk distancering er at holde en afstand på mindst 1 meter til andre, der ikke bor i samme hus med dig. Disse bestræbelser skal anvendes både indendørs og udendørs. Du skal med andre ord ikke være i nærheden og ikke hænge ud med andre mennesker, når du går ud af huset.

Sådan gør du fysisk distancering når udenfor:

1. Vælg Sikker transport

Hvis du ønsker at rejse uden for huset for at arbejde eller købe husholdningsbehov, så tænk på sikre transportmuligheder, der giver dig mulighed for at ansøge fysisk distancering .

Hvis du vælger at bruge offentlig transport, såsom busser eller tog, så prøv at holde en meters afstand til andre mennesker, mens du venter ved busstoppestedet, og når du er på bussen eller toget. Tager du en taxa, så sæt dig på bagsædet, så du kan holde en sikker afstand til chaufføren.

Læs også: PSBB fortsætter med at arbejde, følg disse 6 sikre tips

2. Begræns kontakt til et minimum, når du rejser

Hvis du ønsker at gå ud af huset for at købe husholdningsbehov, bør du først lave en liste over dagligvarer. Så når du ankommer til markedet eller supermarkedet, kan du med det samme gå til hylden, hvor de varer, du skal bruge, er placeret og undgå at dvæle der.

Derudover skal du holde en afstand på mindst 1 meter til andre mennesker, når du handler, og når du står i kø. Hvis det er muligt, så køb de ting, du har brug for online online . Gør fysisk distancering og bære en maske, når du modtager varer fra en leveringstjenesteudbyder.

3.Vælg sikre sociale aktiviteter

Vi anbefaler at udsætte eller aflyse familiebegivenheder eller sammenkomster med venner under pandemien. Du kan stadig oprette forbindelse til venner og familie, der ikke bor hjemme, ved at ringe, videochatte eller holde forbindelsen via sociale medier.

Hvis du vil møde andre mennesker personligt, er det bedst kun at deltage i små udendørs arrangementer og holde sig til det fysisk distancering med andre mennesker.

4. Hold afstand ved begivenheder eller sammenkomster

Under pandemien rådes du til at undgå overfyldte steder eller sammenkomster, der involverer mange mennesker, såsom koncerter, indkøbscentre og andre.

Men hvis du skal rejse til et overfyldt sted, så prøv at holde en fysisk afstand på 6 fod mellem dig og andre mennesker hele tiden og bære en maske. Brugen af ​​masker er meget vigtig for at beskytte dig mod smitte af corona-virus, når fysisk distancering svært at gøre.

5. Hold afstand, når du træner

Prøv at forblive aktiv under denne pandemi for at holde dit immunsystem stærkt. Vælg dog et sted, der ikke er for overfyldt, når du vil dyrke sport, såsom løb, rask gang, cykling og så videre, så du kan holde en sikker afstand til andre mennesker.

Læs også: 6 sportsmuligheder under social distancering

Sådan skal man gøre fysisk distancering under pandemien for at forhindre spredning af corona-virussen. Udover fysisk distancering , skal du tage andre forholdsregler, såsom at bære en maske og flittigt vaske dine hænder med vand og sæbe.

Skal du købe medicin, er der ingen grund til at forlade huset. Bare brug appen så du kan fortsætte med at søge fysisk distancering . Det er nemt, bare bestil via appen og din ordre bliver leveret indenfor en time. Kom nu, Hent applikationen lige nu.

Reference:
Centre for Disease Control and Prevention. Tilgået i 2021. Social Distancering.
Udvalg for håndtering af COVID-19 og national økonomisk genopretning. Tilgået i 2021. Hvad og hvordan er fysisk distancering?