5 bedste fodertyper til duer

, Jakarta – Duer eller duer har deres egne behov, som kan opfyldes gennem bestemte fødevarer. Den gode nyhed er, at de bedste typer foder til duer generelt er velkendte og nemme at finde. Duer har brug for et godt fødeindtag for at opretholde den generelle kropssundhed og for at avle ordentligt.

Af natur spiser duer korn, grønne grøntsager, frugter og nogle gange små insekter og snegle. Duer i naturen spiser normalt små insekter, såsom snegle eller regnorme for at opfylde visse ernæringsmæssige behov. Men generelt er kosten for duer ikke meget anderledes end andre typer fugle.

Læs også: Her er interessante fakta om finken

Arrangering af det bedste foder til duer

For at duer kan vokse op sundt og leve længe, ​​er det vigtigt at sørge for, at dette ene kæledyr får en nærende kost. En afbalanceret kost til duer bør altid følges. Der er flere typer foder, der kan gives til duer, herunder:

1.Korn

En af de duefoder, der kan gives, er frø. Dyrefoderbutikker har normalt frø eller frø, der er specielt formuleret til duer. Nogle typer frø, der sælges, er normalt blandet med grøntsager, gær og kilder til vitaminer og mineraler. Dog er det måske ikke en god idé kun at fodre dine duer med korn, da denne type mad normalt kun giver nogle eller halvdelen af ​​de nødvendige næringsstoffer.

2. Frugter og grøntsager

Duer kan også få finthakket frugt og grønt. Alligevel er det vigtigt at kende de typer grøntsager, der kan gives til kæledyr. Derudover skal du sørge for at vaske frugt og grønt, før duer fodrer dem, så fugle undgår risikoen for kemisk forgiftning knyttet til frugten eller grøntsagerne.

Læs også: At holde dyr, her er fordelene for mental sundhed

3. Vand

Udover mad har duer også brug for vand at drikke. Faktisk siges denne type fugle at have hårdt brug for vandindtag, så det er vigtigt altid at sørge for vand i buret eller et sted, som fuglen kan nå.

4. Menneskemad

Nogle typer mad indtaget af mennesker kan faktisk også indtages af duer. Men selvfølgelig er den mad, der gives til kæledyr, en form for sund og ernæringsmæssigt afbalanceret mad, herunder fisk, æg eller kød. Undgå at give mad, der kan forstyrre fuglenes sundhed, såsom fastfood eller produkter, der indeholder koffein og alkohol.

5.Særlige tillæg

Dette indtag er måske ikke altid nødvendigt af duer, men yderligere særlige kosttilskud kan være en mulighed, når kæledyret er under visse forhold, såsom at lægge æg eller passe æg, blive skadet, eller når det oplever stress. Særligt duefoder indeholder normalt allerede mindst 50 procent af ernæringsbehovet. Du kan supplere det ved at give andre former for sund mad, herunder særlige duetilskud, hvis det er nødvendigt.

Læs også: Sundhedsmæssige fordele ved at eje et kæledyr

Hvis du er i tvivl, kan du prøve at tale om det bedste foder til duer med dyrlægen i appen . Få tips til håndtering af sund mad til duer fra eksperterne. Du kan også bruge appen til at tale med din dyrlæge og dele eventuelle sundhedsproblemer, som dine duer har. Det er nemmere at kontakte eksperterne via Videoer / Taleopkald eller Snak . Kom nu, Hent ansøgningen er her!

Reference:
Pigeonoid.org.uk. Tilgået i 2021. Feeding the Pigeon.
Fuglesundhed. Tilgået i 2021. Racing Pigeons.
VCA Hospitaler. Tilgået i 2021. Duer og duer – fodring.