Sådan udvikler fosteret sig ved 28 uger

Jakarta – jeg kan ikke tro det, nu er moderens svangerskabsalder kommet ind i alderen på 28 uger eller sidste trimester. En ting du skal være opmærksom på, du skal tjekke livmoderens tilstand hver 2 (to) uge. På dette tidspunkt er graviditetskomplikationer i fare, så det er nødvendigt at fortsætte med at overvåge fosterets tilstand i livmoderen.

Fortsæt til 29 ugers fosterudvikling

Fosterudvikling ved 28 uger af graviditeten

Nu har barnet i moderens mave en længde på omkring 40 centimeter og vejer op til 1 kilogram. Barnet ændrer også sin stilling og går ind i en position, der er klar til at blive født med hovedet nedad. Hun har travlt med at blinke i denne svangerskabsalder, mens hendes lunger udvikler sig bedre.

En anden fosterudvikling er at indse, at der er et lys, der skinner konstant, skinner klart og udefra. Knoglerne er også næsten perfekt dannede.

Læs også: Er det rigtigt, at sædefosterets stilling kan korrigeres?

Hvis babyen i denne svangerskabsalder stadig har det godt i en normal stilling, også kaldet hovedet op, skal du ikke bekymre dig. Der er stadig 2 (to) måneder tilbage, og fra tid til anden begynder han at skifte stilling. I denne periode er hjernerillerne og folderne mere og mere udviklede og bredere. Fedtlaget på hans krop steg, efterhånden som hans hår fortsatte med at vokse.

Hvad så med moderens krop ved 28 ugers graviditet?

Ikke nok med at maven bliver større med stigende svangerskabsalder, moderens ben og lægge forstørres også. Bare rolig, denne tilstand bringer ikke graviditeten i fare, men måske føler moderen sig utilpas, fordi skoene ikke længere passer på fødderne, ringene er ikke længere behagelige omkring fingrene.

Hævelse af benene er normalt, især når moderen sidder eller står for længe, ​​og når vejret er varmt, og moderen er aktiv udenfor huset. Denne tilstand er forbundet med den stigende mængde væskeindtag, som mødre har brug for, mens de er gravide. Denne hævelse kan reduceres ved at lave let træning, hæve benene og støtte dem, når moderen sidder, samt hvile.

Læs også: Skal vide, dette er fodtøj, der ikke er godt for gravide kvinder

Men hvis denne hævelse ikke aftager, endda forværres, kan moderen spørge lægen, når hun tjekker sin graviditetstilstand. Denne forværring og overdreven hævelse kan være forbundet med tidlige symptomer på præeklampsi, især hvis andre symptomer opstår, såsom øget vægt og blodtryk på relativt kort tid.

Læs også: Hvad er symptomerne på syfilis hos gravide kvinder?

Fortsæt til 29 ugers fosterudvikling

Hvad skal du være opmærksom på?

I udviklingen af ​​fosteret ved 28. svangerskabsuge bliver moderen bedt om at tage en blodprøve endnu en gang for at finde ud af, om der er alvorlige sygdomme som HIV eller syfilis, der kan overføres til barnet.

Hvis moderens første Rh-blodprøveresultater er negative, vil lægen give en Rh-immunoglobulininjektion for at forhindre moderens krop i at danne antistoffer, der angriber barnets blod.

Når du kommer tættere på din terminsdato, så prøv at holde dig afslappet. For at fordrive tiden, prøv at tage en graviditetstræningstime eller yoga eller svømning. Dog stadig efter lægens råd, ja. Hvorfor kan du spørge lægen direkte gennem ansøgningen . Metoden, Hent første ansøgning på din telefon, og vælg Spørg læge. Fødselslægen vil til enhver tid være klar til at hjælpe moderen.

Fortsæt til 29 ugers fosterudvikling