Naturlige masker til at slippe af med hudorme

, Jakarta - Forekomsten af ​​hudorme i ansigtet gør dig selvfølgelig mindre selvsikker. Faktisk er de små sorte pletter omkring næsen meget irriterende, så det er ikke underligt, at mange mennesker, især kvinder, er villige til at række ind i tilstrækkeligt dybe lommer bare for at fjerne dem og gøre deres ansigt rent og glat igen.

Det er dog ikke altid, man skal på en ansigtsbehandlingsklinik for at slippe af med hudorme. Årsagen er, at du nu kan lave dine egne masker af naturlige ingredienser for at rense din ansigtshud fra irriterende hudorme. Hvad som helst?

  • Grøn te pulver

Kan du lide at drikke grøn te? Ja, denne ene drik er meget god til naturlige antioxidanter og undertrykker overskydende olieproduktion på huden. Regelmæssig indtagelse af grøn te vil få din krop til at føles friskere og sundere.

Læs også: Har du flittigt vasket dit ansigt. Der opstår stadig hudorme? Dette er årsagen

Det viser sig, at du også kan bruge grøn te til en hudorme-dræbende maske, du ved! Brug pulveriseret grøn te, bland det med vand for at danne en dej. Tør derefter jævnt på ansigtsområdet, især den del, der har hudorme. Lav en let massage, og lad derefter stå i cirka 20 minutter. Skyl med varmt vand.

  • Sukker og kokosolie blanding

Disse to ingredienser er meget nemme at få, selv i køkkenet, ikke? Som det viser sig, hjælper blandingen af ​​sukker og kokosolie ikke kun med at fjerne irriterende hudorme fra ansigtet, men hjælper også med at fjerne døde hudceller og udglatter huden.

  • Citron og bagepulver

Bagepulver har egenskaber som en naturlig exfoliator, der hjælper med at slippe af med døde hudceller, der er hovedårsagen til hudorme. I mellemtiden hjælper citron med at åbne tilstoppede ansigtets porer og genoprette elasticiteten, så hudorme ikke kan dukke op igen.

Læs også: Er det normalt, at hudorme i ansigtet opstår før puberteten?

  • Kasturi Gurkemeje

Kasturi gurkemeje kan bruges til at fjerne hudorme, fordi det har antibakterielle, svampedræbende og anti-inflammatoriske egenskaber. Hvordan man laver denne maske er ret let.

Bland blot en spiseskefuld moskusgurkemejeolie med vand eller kokosolie, rør rundt, indtil der er dannet en pasta. Påfør det jævnt på dit ansigt og lad det virke i cirka 15 minutter, før du skyller det af med varmt vand.

  • Æggehvider

Æggehvider er ikke kun sunde til dagligt forbrug, men er også gode til at opretholde en sund hud. Med en klæbrig tekstur er æggehvider effektive som en maske til at fjerne hudorme ved at skrumpe hudens porer og hjælpe med at genoprette hudens fasthed for at forhindre hudorme i at dannes igen.

Læs også: Myte eller fakta, tandpasta kan rense hudorme

  • Havregryn og yoghurt

Havregryn er en af ​​de bedste naturlige ingredienser til eksfoliering, fordi dens ru tekstur kan hjælpe med at fjerne døde hudceller. I mellemtiden hjælper mælkesyreindholdet i yoghurt med at rense og genoprette hudens lyshed. Tilsæt lidt citronsaft for maksimalt resultat.

  • Honning og citron

Ikke kun med bagepulver, du kan lave en maske af en blanding af citron og honning for at rense hudorme. Citronens astringerende egenskaber hjælper med at åbne tilstoppede porer på huden. I mellemtiden har honning antibakterielle egenskaber, der vil dræbe de bakterier, der forårsager hudorme.

Det er nogle naturlige ingredienser, der kan bruges som masker for at udrydde hudorme. Hold dog øje med hinandens hudforhold, ja. Hvis du har meget følsom hud, skal du være forsigtig med at bruge masker med naturlige ingredienser.

Du skal ikke bare rense hudorme, for det vil faktisk få flere hudorme til at dukke op. Det er bedre, hvis du spørger eksperterne gennem ansøgningen , så du også kan få den bedste løsning til at håndtere hudorme uden at bekymre dig. Hent lige på din mobiltelefon, fordi du også kan bruge denne applikation til at købe medicin eller tage på hospitalet til behandling.

Reference:
Stylecraze. Fået adgang i 2021. 10 lette DIY hudormefjernelsesmasker, du skal prøve.
Den sunde. Fået adgang i 2021. 8 hjemlige løsninger til at få hudormen til at forsvinde.
NDTV mad. Tilgået 2021. Sådan fjerner du hudorme fra næsen: 5 naturlige masker og scrubs.