Creambath, Hair Spa eller Hair Mask, hvilken er den bedste?

Jakarta - Hvilken kvinde vil ikke have sundt, stærkt og skinnende hår? Problemet er, at ikke alle kvinder er heldige at få det. Nogle af dem skal håndtere hårtab, spaltede spidser, sløvhed og andre hårproblemer, der gør dem nervøse.

Så hvad er løsningen på hårproblemet? En af dem kan overvindes med almindelig hårpleje, såsom at gøre flødebad, hår spa, eller hår maske rutinemæssigt.

Hmm, men ved du allerede, hvad der er forskellen mellem hver af disse hårbehandlinger? Hvilken synes du er den bedste blandt de tre?

Læs også: 5 nemme måder at pleje hår derhjemme

Flødebad, Grundpleje

Creambad er en grundlæggende hårpleje, der har været udført i lang tid. Denne hårkur er generelt tiltænkt dem, der ikke rigtig har problemer med deres hår.

Processen er ret enkel. Stylisten vil påføre cremen jævnt i håret. De anvendte cremer er generelt lavet af naturlige ingredienser. For eksempel som forskellige frugter eller grøntsager, der har vigtige næringsstoffer til håret.

Efter påføring af cremen bearbejdes flødebad omfatter massage af hovedbunden. Derefter vil håret blive dampet vha damp eller pak dit hår ind i et varmt håndklæde. Målet er at åbne hovedbundens porer, så næringsstofferne fra cremen godt kan optages i hovedbunden.

Hårspa, næring til hår

Utryg ved kedeligt, tørt, kruset og fedtet hår? For dig der har problemer med håret, så glem ikke at lave almindelig hårpleje. Især hvis du ofte udsættes for solen eller bruger en skruestik, bliver dit hår let beskadiget.

Nu, hår spa kan være en løsning til at overvinde hårproblemet ovenfor. Hår spa kan give næring til hårrødderne, revitalisere hovedbunden og styrke hårsækkene. På den måde bevares hårets sundhed også.

Læs også: 4 tips til pleje af farvet hår

Så hvad er forskellen med flødebad? Normalt flødeindholdet til hår spa rigere på vitaminer end flødebad. Derfor, hår spa beregnet til at nære håret.

Behandle hår spa næsten ligner flødebad. Frisøren smører creme på hele håroverfladen, masserer hovedet og damp som tjener til at optimere optagelsen af ​​næringsstoffer fra cremen. Imidlertid, hår spa har også nogle ulemper.

For det første gør for meget hår spa kan få din hårfarve til at falme. For det andet, omsorg hår spa generelt dyrere end flødebad.

Hårmaske, Reparation af hårskader

Udover hår spa og flødebad, hår maske er en anden hårbehandling, der almindeligvis udføres af kvinder. Så hvad er fordelene ved hår maske? Denne behandling har til formål at behandle hårtab eller andre hårproblemer, der er kommet ind i en alvorlig tilstand.

For eksempel har en kvinde, der ofte glatter, farver eller krøller sit hår, generelt hårproblemer. hår maske kan være den bedste behandlingsmulighed for at overvinde problemet.

Effekt fra hår maske kan siges at være dybere end hår spa eller flødebad. Grunden, hår maske går dybere for at reparere beskadiget hår.

Læs også: 5 virkninger af hyppige klipninger

Ifølge den bedste britiske berømthedsfrisør i Huffington Post, hår maske som bruges regelmæssigt hjælper med at skjule hårskader ved at fugte det. Nå, det er det, der får håret til at føles stærkere og tykkere.

Det, der skal understreges, effekten hår maske er muligvis ikke signifikant på allerede beskadiget hår. Men i det mindste hjælper denne behandling med at forhindre mere alvorlig skade.

Så hvad er forskellen mellem hår maske med flødebad eller hår spa? Hvis flødebad og hår spa involverer massage, mens hår maske ingen massage overhovedet.

Målet er at undgå skader eller tab, der bliver værre. Dog normalt terapeuten hår maske blive ved med at give massage i andre dele af kroppen, for eksempel på nakke, skuldre eller ryg.

Så hvilken er bedst blandt de tre? For at få det bedste udbytte skal det selvfølgelig tilpasses dit hårs tilstand. Disse tre behandlinger har deres egne egenskaber, fordele og mål for hårbehandling.

Hvordan, interesseret i at prøve hårbehandlingerne ovenfor? Nå, hvis du har et problem med dit hår og er i tvivl om, hvordan du løser det, skal du bare tale med din læge gennem applikationen. Du kan tale direkte med lægen når som helst og hvor som helst!

Reference:
Huffington Post. Fået adgang til december 2019. Kan hårmasker virkelig reparere split-ende og alt, hvad du nogensinde har ønsket at vide om denne behandling
Indiens tider. Tilgået december 2019. Hvorfor er hårspa godt for dig