Pas på Smegma, som kan samle sig i kønsorganerne

, Jakarta - Smegma er hvide pletter lavet af en blanding af døde hudceller, olie, sved og snavs, der har samlet sig for at blive "klatrer" rundt om folderne i Mr.s hud. P. Smegma forekommer ofte i Hr. P som ikke er omskåret, fordi forhuden er mest tilbøjelig til at svede.

Hvis du sjældent renser Mr. P, "opstigningen" vil være et sted at bo for bakterier og bakterier, der kan forårsage Mr. P lugter. Hærdet smegma kan forårsage irritation og betændelse af infektionen hos Mr. P.

Sagt af dr. Muhammad Zaiem fra Graha Rumah Sunatan, Jatiasih, Bekasi, hos mænd dannes smegma normalt på Mr. P og bag forhuden hos uomskårne mænd. Hvorimod der hos kvinder kan findes smegma mellem læberne på Miss V og området omkring klitoris.

"Smegma dannes ud fra døde hudceller. Så ofte renset, vil smegma være klar og usynlig. Men hvis det ikke kontrolleres, kan smegma akkumuleres og blandes med sved og olie produceret af oliekirtlerne i huden, hvilket får det til at ligne hvid eller gullig ost," sagde Zaiem på et medieseminar. Omskæring Nemme måder at holde hr. ren P i Jakarta, søndag (27/3/2016).

Ikke kun som snavs, smegma Zaiem er også en yngleplads for bakterier. "Som et resultat opstår der en ubehagelig lugt fra kønsområdet på grund af nedbrydning af olie af bakterier og øger risikoen for infektion," tilføjede dr. Zaiem.

Smegma i sig selv er faktisk ikke farligt, fordi det kan fungere som smøremiddel under samleje. Hos uomskårne mænd hjælper smegma forhuden med at bevæge sig frem og tilbage fra Mr. P uden irritation. Akkumuleret smegma kan dog give problemer i fremtiden.

Smegma-opbygning hos mænd kan også forårsage balanitis. Balanitis er en betændelse, der angriber hovedet på Mr. P uomskåret mand. Denne sygdom forårsager symptomer som Mr. P, rødme, hævede, udsender en dårlig lugt og smerter ved vandladning.

Du kan få balanitis, hvis du har sex uden kondom, ren sjældent Mr. P, tilstedeværelsen af ​​smegma på Mr. P, ved at bruge sæbe med kemisk duft og en hudinfektion på Mr. P. P.

Sådan rengøres Mr. P fra Smegma

  1. Træk i forhuden Mr. P tilbage.
  2. Vask hr. P med rindende vand og neutral sæbe (uden alkohol og duft).
  3. Tør og gnid huden på Mr. P forsigtigt.
  4. Skyl rent og dup med et blødt håndklæde indtil Mr. P og forhuden helt tør.
  5. Løsn tilbage hr. forhud. P.

Ignorer ikke, hvis du oplever ting som ovenstående. Kontakt straks din læge for yderligere behandling. Jo hurtigere sygdommen opdages, jo bedre er chancerne for helbredelse. Men hvis du ikke har tid på grund af din travle hverdag, kan du stadig chatte direkte med læger, uanset hvor og hvornår du er . Det er nemt, bare Hent appen i App Store og Google Play.

Læs også:

  • Det viser sig, at disse er de 4 fordele ved at barbere kønsbehåring for kvinder
  • Før du barberer kønshår, skal du være opmærksom på disse 5 ting
  • 5 sexstillinger for Mr. P Lille størrelse