4 fordele ved Babymoon for gravide kvinder

, Jakarta – If bryllupsrejse altså synonymt med ægteskab babymåne synonymt med graviditet. Forskellig fra bryllupsrejse hvad man skal gøre efter ægteskabet babymåne er bryllupsrejse gjort før eller efter fødslen af ​​den lille. Det er i denne tid, at du og din partner kan nyde tiden sammen, inden du ændrer din status til at være forældre og mangler søvntid til at passe din lille. Men fordi det er ikke alle der gør babymåne , endelig spørger nogen, "Hvorfor er der babymåne ?" og "Hvad er fordelene babymåne ?".

Semester babymåne først introduceret af Sheila Kitzinger, en britisk forfatter af graviditets- og fødselsbøger. Ifølge ham, babymåne ikke kun gavnligt for gravide, men også par og børn. Så for at du ikke er nysgerrig, lad os tage et kig på nogle af fordelene babymåne det følgende:

  1. Nyd graviditeten

I løbet af graviditetens første trimester vil gravide kvinder normalt opleve kvalme og opkastning ( morgen kvalme ). Denne fase er bestemt ikke en nem fase. Derfor, efter at moderen har passeret første trimester og går ind i andet trimester af graviditeten, kan moderen "forkæle" sig selv ved at lave en babymoon med sin partner. Dette skyldes, at i andet trimester af graviditeten er moderens tilstand mere behagelig, og det er muligt at rejse. Først efter at have gået ind i tredje trimester, kan mødre fokusere på at hvile hjemme, mens de venter på fødslen af ​​deres lille.

  1. Kvalitetstid med par

baby måne giver mulighed" kvalitetstid " med en partner med et stærkere bånd på grund af tilstedeværelsen af ​​den lille i maven. Dette kan også være et øjeblik til at forberede sig, inden man bliver forælder. For efter at være blevet forældre, vil du og din partner have travlt med at tage dig af Så før du starter, så sørg for, at du allerede har et godt forhold til din partner, så du og din partner kan arbejde sammen om at passe din lille.

  1. Afslapningsmoment

Stress under graviditeten er normalt. Specielt under graviditeten vil moderen opleve flere forandringer såsom hormonelle og fysiske forandringer, samt skyggerne fra fødselsprocessen, som ofte gør hende angst. Derfor kan babymoon være et øjeblik til at slappe af med din partner, så mødre kan undgå overdreven angst.

  1. Gør mor glad

baby måne vil give humør og en god oplevelse for gravide. Så udover at slappe af, kan en babymoon også gøre mødre glade og have indflydelse på sunde graviditetsforhold. På grund af det, babymåne giver ikke kun positiv energi til moderen, men også til barnet i hendes mave.

Hvis din partner ønsker at gøre babymåne , så kan dette gøres, når svangerskabsalderen trådte ind i 14-28 uger (andet trimester). Dette skyldes, at i denne svangerskabsalder har livmoderens tilstand en tendens til at være mindre bekymrende. Men før turen starter, skal moderen tjekke graviditetens tilstand først med fødselslægen. Hvis alt er erklæret godt, så kan mor begynde at planlægge turen babymåne .

Så for en behagelig tur, glem ikke at bære det rigtige tøj og sko for at minimere skader, og du kan gå sikkert. Og for en sikkerheds skyld, glem det ikke Hent Ansøgning i App Store og Google Play, før du forpligter dig babymåne . Fordi med appen , kan du kontakte lægen via Snak og Stemme/videoopkald når og hvor end du er. Så når moderen har en helbredsklage hvornår babymåne , kan mødre direkte kontakte lægen for at få den rigtige rådgivning gennem ansøgningen .