Her er 5 udstyr båret af fodboldspillere og deres fordele

Jakarta – Fodboldspillernes strålende udseende, når de græsser på den grønne mark, opnås faktisk ikke kun fra hård træning og en sund livsstil. Tilsyneladende understøtter noget af det udstyr, de har på, også deres præstationer under kampen. Så hvad er det udstyr, som fodboldspillere bærer, og deres fordele?

1.Trøje

VM 2018 er ikke kun en fejring af spillerne og deres lande at vise frem. Den største fodboldfest i verden er også et mødested for producenter af sportsudstyr til at 'fremvise' deres bedste produkter. Tja, en, som mange mennesker er sikker på at se på er trøjer, aka spillertrøje.

Misforstå mig ikke, trøje Hvad disse spillere bærer er ikke en hvilken som helst trøje generelt. Kæmpe producenter tilbyder selvfølgelig en række forskellige teknologier for at få spillerne til at føle sig godt tilpas under kampen. Generelt hver trøje har evnen til at cirkulere luft og absorbere sved meget godt.

Lancering Nike News, Denne kæmpe amerikanske producent præsenterer et netsystem ( mesh ) som er meget lille, så den kan lave luftcirkulation mellem kroppen og trøje- det er meget glat. Denne teknologi kan også fordrive varme temperaturer og den varme sol såvel som kulde trænger ikke ind i kroppen. Men samtidig kan kropsvarmen let frigives, når den er varm, eller kan opbevares, når temperaturen er kold. Wow, fedt ikke?

Læs også: VM-feber, prøv at sætte dig ind i Ronaldos sunde kost

2. Bukser

Denne her er heller ikke en hvilken som helst joggingbuks. Bare se på eksemplet med bukseteknologien, som det engelske landshold bærer i VM 2018. Spillerne bruger 'varmere' bukser, så de ikke påvirkes af temperaturændringer, som kan give helbredsproblemer. Disse bukser er også i stand til at hjælpe spillere med at håndtere ændringer i temperatur. Årsagen er, at det engelske landsholds træningscenter er i Repino-området (12 Celsius), mens deres indledende kamp blev afholdt i Lenina-området, Volgograd Arena (33 Celsius).

Lancering Daglig post, For at håndtere disse ekstreme temperaturændringer bar de engelske landsholdsspillere varme bukser kaldet Lizard Heat. Disse bukser er lavet baseret på forskning fra Loughborough University i 2012. Eksperter siger, at disse bukser er i stand til at reducere risikoen for skader, mens spillere er i Rusland.

3. Sko

Denne fodboldspillers udstyr kan siges at være et meget 'helligt' udstyr. Den teknologi, som hver skoproducent bærer, er generelt forskellig fra hinanden. Teknologien er dog lige så rettet mod at få atleter til at præstere bedre. For eksempel er der producenter, der bærer meget tynde membrandesign på sko, så skoens sål og kant passer perfekt, når de bæres, uden at komprimere og hæmme blodcirkulationen. Der er også producenter, der tilbyder skoteknologi med en meget lettere vægt, end den burde. Dette kan reducere stress på atletens muskler og øge lette fodkontrol.

Læs også: Englands landshold er vaccineret med rabies, her er hvad du behøver at vide

4. Deker og sokker

Hmm, Ved du hvor hårdt fodbold er? For at få maksimal beskyttelse i skinnebensområdet skal spillerne bære en decker. Dette dæk er den vigtigste beskyttelse af skinnebenet mod stød, der opstår under kampen. Tag ikke fejl, en skade på skinnebenet er en af ​​de mest skræmmende skader for spillere. Mens sokkerne tjener til at reducere føddernes friktion mod skoene og også når spilleren falder.

5. Handsker

Hvis dette er en meget afgørende rolle for målmanden, alias målmanden. Handsker har en funktion til at beskytte målmandens hænder mod hårde spark fra modstanderspillere. Ikke nok med det, handsker kan selvfølgelig også gøre målmandens greb om bolden maksimalt.

Handsker oplever også den teknologiske udvikling over tid. I nutidens moderne æra er handsker indsat med en pude af et materiale kaldet klud afstandsstykket at dæmpe boldens kraft. Nå, dette materiale får målmandshandsker til at se hævede ud.

Læs også: 7 sunde snacks til VM i Rusland 2018

Vil du vide de sundhedsmæssige fordele ved fodbold? Eller har du en helbredsklage og vil du spørge lægen direkte? Det er nemt, du kan diskutere med lægen gennem ansøgningen. Gennem funktioner Snak og Stemme/videoopkald , kan du chatte med erfarne læger uden at skulle forlade huset. Kom nu, Hent Ansøgning nu i App Store og Google Play!