Beslutning om IVF, her er de anslåede omkostninger

Jakarta - Babyens tilstedeværelse som et supplement til familien er bestemt meget ventet. Det er desværre ikke alle par, der kan få det med en naturlig proces, så der er mange måder at blive gravid på. En af dem er gennem IVF-processen.

IVF, også kendt som In vitro fertilisering (IVF) er befrugtning af et æg eller befrugtning, der udføres uden for kvindens krop. Det anvendte medium er normalt en petriskål. Efter befrugtningsprocessen vil ægget derefter blive sat ind i livmoderen.

Læs også: Er det rigtigt, at IVF er i fare for autisme?

Teknologiske fremskridt hævdes at have gjort IVF-procedurer til en højere succesrate end andre metoder. Men stadigvæk er succesen af ​​denne procedure også påvirket af flere faktorer, herunder:

  • Ægtefælles alder.
  • Klinikker eller hospitaler, der leverer IVF-tjenester.
  • IVF metode, der skal følges.
  • Ægtefælles baggrund, herunder sygehistorie.

IVF-proceduren virker ved at hæmme menstruationsprocessen i en kvindes krop gennem oral medicin eller injektioner givet hver dag i to uger. Herefter vil lægen give medicin til at øge niveauet af FSH-hormonet i kroppen, så der dannes flere ægceller.

Derefter vil ægget blive taget ved hjælp af et specielt værktøj og placeret sammen med sædcellen til befrugtningsprocessen. Eller sædceller sprøjtes direkte ind i ægget. Efter at embryonet er dannet, vil lægen give medicin til at styrke livmodervæggen, så den er klar til at acceptere tilstedeværelsen af ​​embryonet.

Hvor meget koster IVF-proceduren?

Selvfølgelig er omkostningerne ved IVF-procedurer ikke billige. Derfor skal du overveje alle ting med din partner meget nøje. Alligevel har hver sundhedsfacilitet sin egen pris, så du skal også være omhyggelig med at vælge et sted, hvis du vil gennemgå denne procedure.

Anslået varierer prisen for IVF-procedurer i Indonesien fra 60 til 100 millioner rupiah. Denne prisklasse er dog kun for proceduren, ikke medregnet omkostninger til andre procedurer eller handlinger samt medicin, hvis det er nødvendigt.

Læs også: Børn fra IVF er mere tilbøjelige til fedme, virkelig?

Sørg derfor for ikke at vælge sundhedsfaciliteter, der er originale og fristes af billige priser. Sørg for at få alle de oplysninger, du har brug for, en læge, der allerede er erfaren, andre omkostninger uden for den procedure, du skal forberede, til succesraten for IVF-proceduren baseret på din og din partners helbredstilstand.

Selvfølgelig skal du først diskutere med din læge, før du beslutter dig for at gennemgå en IVF-procedure. Brug applikationen, så diskussioner og spørgsmål og svar er nemmere . Når som helst og hvor som helst, kan du direkte spørge og svare med fødselslægen. Hvis du ønsker at tjekke din helbredstilstand, inden du gennemgår indgrebet, kan du også bestille tid på det nærmeste sygehus gennem ansøgningen .

Læs også: Forberedelse til par, der ønsker at få IVF

Bemærk venligst, at ikke alle kvinder kan få succes eller passende IVF-procedurer. Generelt er denne graviditetsprocedure en mulighed for kvinder, der ikke har fået en graviditet, selvom de har prøvet naturlige graviditetsmetoder i mindst 12 menstruationscyklusser eller mindst et år uden at bruge prævention.

Ikke nok med det, så anbefales dette program også til par, der har gennemgået en lægeundersøgelse, men ikke har været i stand til at finde en diagnose af årsagen til infertilitet, kvinder med blokeringstilstande i æggelederne eller par, der har undladt at gennemgå andre graviditetsprocedurer. Overvej dog stadig omkostningerne og tilpas det til din økonomiske situation og din partner, ja!

Reference:
Meget vel familie. Tilgået 2020. Hvor meget koster IVF egentlig?
Medicinske nyheder i dag. Hentet 2020. IVF: Hvad involverer det?
CNY Fertilitet. Tilgået 2020. Analyse af de sande omkostninger ved in vitro fertilisering.