5 måder at håndtere dårlige drenge på

, Jakarta – De fleste forældre uddanner deres børn med håbet om, at de vil vokse op til at blive gode, lydige og respektfulde børn over for deres forældre. Men desværre er det ikke alle børn, der er nemme at klare for at blive disciplinerede. Nogle børn foretrækker at efterkomme deres ønsker, hvilket nogle gange bryder reglerne. Børn, der ofte slås, bliver ofte stemplet som dårlige børn.

Alle forældre bør dog kende den mest effektive måde at håndtere frække børn på. De forkerte trin kan gøre børn mere ulydige og kan endda fortsætte i voksenlivet. Alt dette kræver tålmodighed og de rigtige skridt, så barnet er nemt at styre og adlyder forældrenes ord. Kend de nøjagtige trin her!

Læs også: Hvorfor har børn tendens til at være "frække", når der er en mor?

Nogle effektive måder at håndtere Bad Boys på

Et barns normale adfærd afhænger af dets alder, personlighed og fysiske og følelsesmæssige udvikling. Dette kan være et problem, hvis det ikke matcher familiens forventninger. Samlet set kan et barns adfærd afhænge af det omgivende miljø og være påvirket af sociale og kulturelle påvirkninger. Forældrenes rolle kan heller ikke slippe for at påvirke alle deres børns holdninger.

Alle forældre opfordres dog heller ikke til at bruge vold til at opdrage frække børn. Nå, her er nogle måder, mødre kan gøre for at håndtere frække børn:

1. Brand det ikke som dårlig dreng

Hver gang din lille er svær at rådgive eller svær at styre, skal mor eller far ikke straks skælde ham ud. Desuden for at give ham etiketten "bad boy", "bad boy" og så videre. Vidste du, at mærket "bad boy", som forældre giver, ubevidst kan såre den lilles hjerte og gøre ham modløs, endda miste tilliden til sin far og mor.

Den lille vil også mærke, at hans bestræbelser på at gøre godt vil være forgæves, fordi han har fået det frække mærke. Så et bedre skridt at tage, hvis hvert barn laver en fejl, er at henvende sig til din lille og langsomt give ham en forståelse for, at hans handlinger ikke er gode. Sæt dig ved hans side, se ham i øjnene, og spørg, hvorfor din lille gør ting, der anses for dårlige. Hvis du kender årsagen, kan mor give dig de rigtige råd. På den måde kan barnet også bedre forstå, hvorfor det ikke skal gøre det samme i fremtiden.

Læs også: Myte eller fakta, andet barn er mere fræk og oprørsk?

2. Sæt et godt eksempel

Når forældre forventer, at deres børn har en god og høflig opførsel, er det en god idé først at begynde med at forbedre dig selv, så du kan være et godt eksempel. Den mest effektive måde at opdrage børn på er at sætte et eksempel gennem daglig adfærd, ikke kun gennem masser af råd. Hvis forældre opfører sig inkonsekvent med de råd, de giver deres børn, så bliv ikke overrasket, hvis barnet ikke vil lytte til rådene.

3. Undgå at skrige på børn i offentligheden

Når dit barn laver en fejl offentligt, så modstå trangen til at skælde ud og råbe af ham, når der er mange mennesker omkring ham. Hvis moderen skælder ud på barnet offentligt, er denne metode selvfølgelig meget uklog. Dit lille barn kan ved et uheld begå denne fejl, og moderen skal virkelig finde det rigtige tidspunkt og sted at rådgive hende.

Så prøv at kontrollere dine følelser og tag din lille med til et mere stille rum. Spørg så pænt, når du har med børn at gøre, der er frække. Herefter kan kun moderen rådgive ham blidt. Denne metode er mere effektiv til at få barnet til at indse og fortryde sine fejl, frem for at skælde ud, hvilket vil gøre ham endnu mere deprimeret.

Læs også: Et uvidende barn betyder ikke frækt, det er det du skal gøre

4. Lav regler og giv strenge sanktioner

Hvis barnet stadig er frækt og stædigt, selvom du ofte har rådgivet det og statueret et eksempel, så burde den bedste måde være at sætte reglerne. Giv derefter barnet sanktioner, hvis det overtræder disse regler. For eksempel lavede min mor en spilleregel med en grænse på kun til kl. Tja, hvis han stadig er fræk og ikke vil stoppe, når tidsfristen er nået, så kan moderen straffe ham og ikke tillade ham at spille igen i en vis periode. Selvfølgelig opfordres forældre ikke til at bruge vold for at disciplinere deres børn, for det vil kun gøre ondt og gøre dem vildere.

5. Giv ikke tolerance for ofte

Hvis moderen har lavet reglerne og fastsat sanktionerne, så gør det efter de fastsatte bestemmelser. Giv ikke dit barn for meget tolerance, når det bryder reglerne. Jo oftere du giver ham tolerance, jo mere vil din lille undervurdere reglerne og blive sværere at styre.



Hvis moderen stadig er forvirret over at have med at gøre med et meget frækt barn, så prøv at tale med lægen gennem ansøgningen . Mødre kan diskutere deres barns adfærdsproblemer med lægen og spørge til råds via Video/taleopkald og Snak når som helst og hvor som helst. Så hvad venter du på? Hent nu også i App Store og Google Play.

Reference:
Meget vel familie. Tilgået i 2021. 5 måder at håndtere respektløs adfærd fra børn.
Psykologi i dag. Fået adgang i 2021. 9 måder at transformere bratty-adfærd.