10 trin til koreanske kvinders hudpleje

Jakarta - I de senere år er koreanske kvinders hudpleje blevet elsket af kvinder i Indonesien. Startende fra makeup så længe hudpleje. For ikke at nævne de mange skønhedsprodukter fra Korea, der kommer ind i Indonesien. Med de forskellige innovationer, der tilbydes, vil det selvfølgelig gøre dig forvirret. Hvilke behandlinger er faktisk effektive?

At have smuk og glat hud som koreanske kvinder behøver faktisk ikke at koste meget. Fordi, koreanske kvinder har skønhedsrutine hvilket de gør hver dag. Ved rutinemæssigt at gøre denne vane, kan du behandle din hud til at blive smukkere, sundere og glødere.

1. Drik nok vand

Koreanske kvinder er meget bekymrede over indtaget af vand, de drikker hver dag for ikke at blive dehydreret. De mener, at nok vand kan hjælpe med at fugte og nære huden indefra.

Læs også: 5 skønhedsbehandlinger til kvinder hver dag

2. Forbrug af frugter og grøntsager

Ud over vand kan koreanske kvinder også lide frugt og grøntsager. I deres daglige kost vil de altid spise frugt og grøntsager. For eksempel er kimchi altid på menuen. Efter spisning er det obligatorisk at smage desserter såsom frugt. Frugt og grøntsager indeholder høje fibre, som kan hjælpe med en sund fordøjelse og er også gode til at øge vandindtaget i kroppen.

3. Rens ansigtet

Koreanske kvinders hudskønhedspleje starter med at rense ansigtet. Ikke et eller to trin, men der er nogle specielle trin til at rense og pleje huden som f.eks udrensning, toning, så længe fugtgivende. Ikke nok med det, koreanske kvinder har også flere typer hudpleje alt efter deres tilstand. For eksempel specifikt til acneudsat hud, tør hud og fedtet hud. Fordi de har fire årstider, kan deres hudtilstand variere alt efter vejret.

En af de mest populære ansigtsrenseteknikker er 4-2-4. Start med at rense ansigtet med renseolie i 4 minutter, efterfulgt af brug af renseskum eller ansigtsvask i 2 minutter, og skyl det i 4 minutter med varmt og koldt vand. De påfører også toneren med fingerspidserne, og inden de bruger fugtighedscremen, gnider de hænderne sammen for at gøre det varmere og fugtighedscremen til at absorbere lettere.

4. Ansigtsmaske regelmæssigt

Ansigtsmasker er et af de mest populære og eftertragtede skønhedsprodukter. Efter en dags brug makeup ansigtshud så træt Ved at bruge en maske kan det gøre ansigtsmusklerne mere afslappede. Du kan prøve traditionelle masker såsom masker fra æggehvider og honning. Koreanske kvinder har også for vane at bruge to slags masker hver uge, den ene til at rense og den anden til at nære huden, så huden ser glattere ud.

Læs også: Skal laves efter alder, det er 6 skønhedsbehandlinger til teenagere

5. Påfør Moisturizing Cream

For at forhindre for tidlig aldring er koreanske kvinder normalt flittige til at bruge nakkecreme. De bruger nakkecreme for at bevare elasticiteten i nakkehuden. nakkecreme Dette bruges ved at påføre det fra spidsen af ​​den øvre hals til brystet, så resultaterne er mere tilfredsstillende.

Ikke kun fugtighedscreme til ansigt eller hals, koreanske kvinder fugter også regelmæssigt læberne og øjnene. De bruger en speciel læbe- og øjenmaske og bruger derefter læbe og øjencreme før du sover.

6. Få nok søvn

På trods af mange aktiviteter er det at få nok søvn en af ​​de nemmeste måder at vedligeholde og pleje din hud på. Sørg for, at du også får den rigtige søvntid i 6 til 8 timer om dagen.

7. Vælg Hudpleje frem for Makeup

Brug ikke bare makeup, sørg for at du også vælger de rigtige hudplejeprodukter for at bevare sundhed og skønhed. Tilpas produktet hudpleje hvad du har brug for med din hudtilstand. For eksempel kan hudplejeprodukter til acne og fedtet hud bruges i flæng alt efter hudproblemer, der opstår.

Læs også: Disse er skønhedsplejetips til lys hud

Det er nogle serier af koreanske kvinders ansigtsbehandlinger, som du kan efterligne. Hvis du har klager over ansigtshud og andre skønhedsproblemer, så tøv ikke med at spørge lægen gennem ansøgningen . Nu er det nemmere at kommunikere med læger via appen fordi den kan tilgås når som helst og hvor som helst. Kom nu, Hent appen nu!

Reference:
Kosmopolitisk. Tilgået 2020. Alt hvad du behøver at vide om koreanske hudplejerutiner.