Hvor lang tid tager den samlede kur mod tyfus?

, Jakarta – Feber oplevet kan være et tegn på sygdomsforstyrrelser i kroppen, hvoraf den ene er tyfus. Tyfus er forårsaget af en bakteriel infektion, nemlig: Salmonella typhi inde i kroppen. Tyfus er en meget smitsom sygdom. Folk med tyfus rådes til at hvile mere hjemme, så deres helbred hurtigt kan komme sig.

Læs også: 5 måder at passe på dig selv, når du tyfus

Generelt får mennesker med tyfus behandling på et hospital. Tyfus, der opdages tidligt, kan dog behandles med selvbehandling i hjemmet. Denne tilstand bestemmer længden af ​​helingsperioden for tyfusramte. Udfør tyfusbehandling fuldstændigt for ikke at få tilbagefald.

Tyfus symptomer

Mennesker med tyfus oplever generelt symptomer efter 6-30 dages eksponering for bakterierne Salmonella typhi inde i kroppen. Bakterielle infektioner får tyfusramte til at opleve ret høj feber og bliver værre om natten, muskelsmerter og hovedpine.

Med hensyn til andre symptomer, såsom at føle sig træt konstant og kroppen bliver svag. Bakterielle infektioner i fordøjelseskanalen får også tyfusramte til at opleve et fald i appetit ledsaget af vægttab. Tyfus har også ganske typiske symptomer, der får syge til at opleve røde udslæt på huden.

Ikke kun hos voksne er tyfus også modtagelig for at blive oplevet af børn. Ud over de faktorer, der forårsager tyfus, gør børns immunsystem, som stadig ikke fungerer optimalt, børn modtagelige for tyfus.

Hvis du oplever ovenstående symptomer, skal du straks gå til det nærmeste hospital for at få et helbredstjek, så de oplevede helbredsproblemer kan løses med det samme. Inden du tager på hospitalet, kan du bestille tid hos lægen via appen .

Læs også: Her er hvordan Salmonella Typhi-bakterier forårsager tyfus

Kend tyfus Healing Time

Salmonella typhi kan komme ind i kroppen gennem mad eller drikke, der er udsat for bakterier. Der er flere forhold, der udløser spredningen af ​​de bakterier, der forårsager tyfus, såsom dårlige sanitære forhold, et uhygiejnisk miljø og deling af personlige redskaber med mennesker med tyfus. Bare rolig, tyfus kan overvindes ved at gøre noget behandling og medicin.

Behandling i hjemmet kan udføres, så længe tyfus er klassificeret som mild og opdages tidligt. I mellemtiden er tyfus alvorlig nok til at kræve medicinsk behandling på et hospital. Antibiotisk behandling gives af mennesker med tyfus, fordi denne behandling er en af ​​de mest effektive behandlinger for tyfus. Generelt forbedres de syge gradvist efter 3-5 dages behandling med antibiotikabehandling.

Hvad angår folk med tyfus, der udfører selvpleje derhjemme. Lancering fra UK National Health Service Generelt anbefaler læger at tage antibiotika i 7-14 dage og normalt 2-3 dage begynder kroppen at blive bedre. Tag dog antibiotika i henhold til den tid, lægen anbefaler, så denne tilstand ikke opstår igen.

Udfør desuden noget tyfusbehandling derhjemme, såsom:

  1. Opfyld behovet for hvile derhjemme.

  2. Spis regelmæssigt og dæk de ernæringsmæssige behov og de nødvendige næringsstoffer. Selvom du oplever et fald i appetit, bør du indtage små mængder mad, men ofte for at opretholde en sund kropstilstand.

  3. Opfyld kroppens vandbehov ved at øge forbruget af vand.

  4. Hold din krop ren, især dine hænder for at stoppe spredningen af ​​bakterier Salmonella typhi til pårørende derhjemme.

Læs også: Myte eller fakta Tyfus kan forårsage død?

Det er en simpel behandling, der kan udføres derhjemme for at holde kroppen udsat for tyfus. Glem ikke at foretage regelmæssige kontroller for at være sikker Salmonella typhi helt tabt fra kroppen.

Reference:
UK National Health Service. Hentet i 2020. Tyfusfeber
WebMD. Hentet i 2020. Tyfusfeber