Udfør selvisolering, giv denne medicin og vitaminer

"Uafhængig isolation eller isolation derhjemme er en svær ting at gøre. Der er flere ting, der skal overvejes og forberedes, for at denne procedure kan være effektiv, og genopretning fra corona-virusinfektionen kan finde sted hurtigt."

, Jakarta - Selvisolering er den anbefalede metode til personer, der er inficeret med corona-virus. Men kun i tilfælde, der ikke har nogen symptomer eller milde symptomer. Målet er at forhindre overførsel til andre mennesker, fordi virussen i kroppen kan spredes meget let. selvisolation Det gøres også for at overvåge udviklingen af ​​virussen i kroppen. Hvis der inden for 14 dage ikke er symptomer, eller efter at have fået et negativt resultat fra PCR-testen, kan selvisolering stoppes.

Det er meget vigtigt at udføre isoleringen på den rigtige måde. Under denne helingsprocedure er der flere ting, der skal overvejes. For at komme sig hurtigt, rådes du til at forberede flere ting, herunder medicin og vitaminer. Så hvilken medicin skal gives og indtages, mens du gennemgår selvisolering derhjemme? Find ud af svaret i den følgende artikel!

Læs også: Vigtigheden af ​​rutinemæssigt at kontrollere iltmætning, når Isoman

Medicin og ting at have under selvisolation

Indtagelse af medicin er en måde at lindre sygdom på. I tilfælde af COVID-19 spiller medicin og vitaminer en rolle i at styrke kroppens immunitet, så den kan bekæmpe virusinfektioner. Der er flere typer basismedicin, der skal være hjemme under selvisolering, herunder:

  • Vitamin C

Denne type vitamin kan give antioxidante og anti-inflammatoriske fordele. C-vitamin kan hjælpe med at fremskynde restitutionen, så du kan komme tilbage på arbejde.

  • D-vitamin

D-vitamin kan hjælpe med anti-inflammatoriske virkninger i kroppen og forstærke det medfødte immunrespons.

  • Zink

Det er også vigtigt at tage et multivitamin, der indeholder zink. Denne type lægemiddel siges at hjælpe med at hæmme viral replikation.

Læs også: Du skal skifte din tandbørste efter at være kommet dig efter COVID-19, dette er forklaringen

Andre ting at forberede

Udover basal medicin og vitaminer er der andre ting, man også skal forberede og være opmærksom på, nemlig:

  • Grundlæggende medicinsk udstyr

Under selvisolering skal du sørge for grundlæggende medicinsk udstyr derhjemme, såsom et termometer og oximeter. Sørg også for at have et lager af masker og desinficerende væske.

  • Separat værelse

Under isolation skal personer med COVID-19 være i et separat rum fra andre familiemedlemmer. Hvis det er muligt, så vælg et rum, der har vinduer og regelmæssigt åbner vinduer under selvisolering.

  • Sundt og rent liv

Restitution kan være hurtigere, hvis du vedtager en sund og ren livsstil. Det anbefales rutinemæssigt at træne let, spise sund og afbalanceret ernæring og altid vaske hænder med sæbe før og efter aktiviteter.

  • Overvåg kropstilstand

Under selvisolering er det vigtigt at overvåge kroppens tilstand. Lav så vidt muligt uafhængige noter om udviklingen af ​​symptomer, der opstår. Vær opmærksom på din generelle kropstilstand, herunder kropstemperatur, vejrtrækningshastighed og iltmætning.

Selvisolering udføres i mindst 10 dage, hvis der ikke er symptomer. I mellemtiden, for tilfælde med milde symptomer, anbefales det at gøre selvisolation i 10 dage og fortsatte i 3 dage fra sidste symptom, før de endelig begyndte at vende tilbage til aktivitet. Hvis der opstår symptomer inden 10 dage, eller hvis kropstilstanden forværres, skal du straks kontakte en læge eller medicinsk personale for behandling.

Læs også: Pas på årsagerne til stigende COVID-19-infektionstal

Den første hjælp, der kan gøres, er at kontakte en læge gennem en sundhedsansøgning, som f.eks. I øjeblikket samarbejder Sundhedsministeriet (Kemenkes) med 11 telemedicinske serviceplatforme eller telemedicin, herunder , for at overvåge personer med COVID-19, som gennemgår selvisolering. Hvis du har brug for ekspertrådgivning eller der opstår symptomer, kan du kontakte din læge på igennem Videoer/Taleopkald eller Snak. Hent nu!

Reference:
WHO. Tilgået i 2021. Self Isolation.
Tirto.id. Fået adgang i 2021. Kend fordelene ved vitamin C, D, E og zink for Isoman COVID-19-patienter.
Setkab.go.id. Tilgået i 2021. Dette er Telemedicin Service Flow for uafhængige isolerede patienter.
Covid19.go.id. Tilgået i 2021. Hvad skal man være opmærksom på, når man laver selvisolering.