Disse er 6 ledsmertemidler fra naturlige ingredienser derhjemme

Jakarta – Ledsmerter er nu ikke kun forbundet med alder. Denne sundhedssygdom kan angribe unge produktive aldre, normalt på grund af aktiviteter, der er for tunge for kroppen. For de ældre selv opstår smerter i leddene, fordi kroppen bremser med at skabe nye celler. Det er derfor, ældre er modtagelige for det.

Andre sundhedsproblemer såsom forstuvninger, gigt, bursitis, leddegigt og slidgigt kan være en anden udløser for ledsmerter. De fleste af disse tilfælde kan behandles med visse lægemidler. Det viser sig, at ledsmerter kan kureres ved at bruge naturlige ingredienser derhjemme, såsom følgende.

Eukalyptus

Olien fra denne plante er taget til brug som medicin med forskellige funktioner. Ikke kun for at overvinde svigt på grund af insektbid og varme kroppen, er eukalyptusolie også god til behandling af ledsmerter. Indholdet af tanniner i bladene på denne plante kan reducere smerte og hævelse, der opstår i leddene.

Læs også: Kend 9 måder at overvinde ledsmerter, når det er koldt

Grøn te

Ikke kun godt for sundhed og stofskifte, grøn te er nyttig som et lægemiddel til behandling af ledsmerter. Dette lægemiddel kommer i urteform med andre ingredienser, der hjælper med at lindre smerter og betændelse i leddene. Drik før sengetid for at opnå maksimale resultater.

Aloe vera

Ledsmerter kan også behandles med aloe vera. Ja, denne ene plante har vist sig at være gavnlig for hud- og hårskønhed. Hvordan man bruger det er meget nemt. Du skal blot afkøle aloe vera gelen. Påfør det derefter på det smertefulde ledområde. Lad det stå et par øjeblikke, eller indtil smerten aftager.

Læs også: Pas på fælles sundhed, dette er forskellen mellem gigt og ledsmerter

Ingefær

Ingefær er normalt det, du vælger, når du vil varme din krop og kurere hoste. Nå, hvis du oplever ledsmerter, kan du bruge dette ene krydderi til at lindre smerten. Indholdet i ingefær kan hjælpe med at reducere inflammation, fordi det har anti-inflammatoriske egenskaber.

Saltvand

Salt er bedre kendt som en naturlig smagsforstærker. Prøv dog at blande salt med varmt vand, fordi denne blanding kan hjælpe med at lindre ledsmerter, du oplever. Du behøver kun at forberede en skål med varmt vand blandet med salt. Dyp derefter det område af kroppen, der føler smerte, eller brug et håndklæde eller en vaskeklud til at komprimere det.

Gurkemeje pulver

Det sidste naturlige middel mod ledsmerter er gurkemejepulver. Denne ingrediens, der er kendt som en smagsforstærker i karry, er i stand til at lindre ledsmerter, det siger i hvert fald Nationalt Center for Komplementær og Alternativ Medicin. Men at tage dette pulver skal gøres ordentligt, så de opnåede fordele kan maksimeres.

Læs også: Pas på 7 typer fødevarer, der kan udløse ledsmerter

Nå, det var seks naturlige midler, som du kan finde og lave for at hjælpe med at håndtere ledsmerter. Men er du stadig i tvivl, kan du spørge en læge. Selvfølgelig via appen , som allerede er tilgængelig, og du kan Hent direkte på telefonen. Ansøgning dette kan hjælpe med mange ting, herunder at købe medicin, vitaminer og laboratorietests. Brug det nu, kom så!