Kombinationen af ​​kost og motion er effektiv til vægttab

, Jakarta – Når du forsøger at tabe dig, kan du blive rådet til at lave spiseordninger eller diæter kombineret med motion. Vidste du, at det viser sig, at det ikke er et påfund? Faktisk er den vigtigste nøgle i vægttab antallet af kalorier ind er ikke mere end kalorierne ud.

Ingen grund til at forestille sig anstrengende træning i fitnesscentret eller ekstreme diæter med reduceret mad. Ved at kombinere disse to ting kan du faktisk få din drømmevægt mere sikkert og komfortabelt. Hvordan kan et vægttabsprogram med motion og kost laves? Se anmeldelsen her!

Læs også: Her er tips til at være konsekvent, når du er på slankekure

Kost og motion til vægttab

Nøglen til succesfuldt vægttab er at implementere en afbalanceret kost med fysisk aktivitet eller motion. Diæt udføres som en fødevareregulering, nemlig at spise fødevarer, der ikke tilfører kroppen mange kalorier. Mens du træner, er det gjort for at hjælpe med at fremskynde stofskiftet og forbrænde kalorier i kroppen.

Disse to ting er faktisk vigtige og forbundne. At være aktiv eller motionere vil få kroppen til at bruge meget energi, og det kan hjælpe med at forbrænde kalorier fra den mad, du spiser. At være aktiv betyder ikke, at du skal i fitnesscenteret, du kan i det mindste forbrænde kalorier ved at gøre rent i huset, shoppe eller have havearbejde.

Motion kan faktisk hjælpe med at opretholde den generelle kropssundhed. Der er flere former for motion, der kan kombineres med diæt for at hjælpe med vægttab, herunder:

1. Svøm

Svømning kan være en af ​​sportsgrenene til at tabe sig. Ikke kun forbrænding af kalorier, denne form for motion er også godt for ledsundheden og kan forbedre humøret humør .

2.Gå

Denne billige og nemme øvelse er også effektiv til at forbrænde kalorier. Derudover kan regelmæssig gang faktisk hjælpe med at holde knoglerne stærkere, holde blodtrykket stabilt, opretholde kolesterolniveauet og forbedre blodtrykket. humør .

Læs også: Hvor vigtig er motion, mens du stadig er på kulhydratdiæt?

3. Styrketræning

Vil du tabe dig og gøre din kropsform mere ideel? Styrketræning kunne være svaret. En af de sportsgrene, der kan udføres, er at løfte vægte, du kan starte med lette vægte og langsomt tilføje vægt. Sørg dog for at tilpasse vægten af ​​den løftede byrde til kroppens evner. Udover at forbrænde kalorier, kan denne øvelse også hjælpe med at træne musklerne, så de ikke oplever en funktionsnedgang.

4.Tai Chi

Tai chi kan bruges til at holde vægten, især hos ældre. Denne form for træning er gavnlig for krop og sind. Tai chi har betydelige fordele for at opretholde balancen i kroppen, når vi bliver ældre.

5. Kegels

Du kan også tabe dig ved at lave Kegel-øvelser regelmæssigt. Ikke alene hjælper dette med vægttabsprogrammer, denne øvelse kan også hjælpe med at reducere risikoen for urininkontinens, en tilstand, der forårsager nedsat kontrol med vandladning eller ufrivillig vandladning.

Læs også: Hvad er bedre: Hurtig kost eller sund kost?

Udover træning og kost kan du også planlægge vægttab ved at tale med en læge eller ernæringsekspert gennem applikationen . Du kan også bruge den samme applikation til at spørge eksperter om helbredsproblemer. Kom nu, Hent Ansøgning nu i App Store og Google Play!

Reference:
Harvard Universitet. Tilgået 2020. 5 af de bedste øvelser, du nogensinde kan lave.
WebMD. Tilgået i 2020. Kost vs. Øvelse: Sandheden om vægttab.
Mayo Clinic. Tilgået i 2020. Vægttab.