11 Sygdomme behandlet af internmedicinske specialister

, Jakarta – Ud over at fastslå, hvilken type sygdom man oplever, tjener en diagnose af en sygdom til at bestemme den rigtige behandling for én type sygdom.

Læs også: 4 sikre trin før du laver et lægetjek

Korrekt behandling skal udføres af et kompetent lægehold eller læge. Der er forskellige typer sygdomme, der kræver speciallæge- eller speciallægebehandling, hvoraf en er intern medicin.

Interne læger, også kendt som internister, er læger, der behandler forskellige former for klager fra alle organer i den menneskelige krop. Der er flere typer sygdomme, som faktisk skal behandles af en intern medicin specialist, herunder:

1. Allergiimmunologi. Indre sygdomme relateret til allergier og lidelser i det menneskelige immunsystem.

2. Gastroenterohepatologi. Interne sygdomme relateret til forstyrrelser i fordøjelsessystemet og leveren.

3. Geriatri. Intern sygdom forbundet med stigende alder af en person. Normalt er denne sygdom en medicinsk lidelse, der opstår på grund af aldringsprocessen.

4. Nyrehypertension. Denne indre sygdom er forbundet med lidelser i nyrerne og højt blodtryk.

5. Hæmatologi Medicinsk onkologi. Denne indre sygdom er relateret til tilstedeværelsen af ​​lidelser eller abnormiteter i blodet. Normalt er denne sygdom forbundet med kræft.

6. Kardiologi. Interne sygdomme relateret til tilstedeværelsen af ​​lidelser i hjertet.

7. Endokrin metabolisme. Denne sygdom er forbundet med forstyrrelser i kroppens stofskifte.

8. Psykosomatisk. Denne indre sygdom er forårsaget af andre sygdomsforstyrrelser og forværres normalt af tilstedeværelsen af ​​psykiske lidelser hos den syge.

9. Pulmonologi. Denne tilstand vil være forbundet med interferens med lungesygdom.

10. Reumatologi. Denne sygdom er forbundet med lidelser i leddene og autoimmune lidelser.

11. Tropiske infektioner. Interne sygdomme forbundet med tilstedeværelsen af ​​interne infektioner, der er almindelige i tropiske klimaer.

Læs også: 3 typer lægetjek, du bør kende

Forberedelse før intern medicinsk eksamen

Der er flere ting, der skal forberedes, før man foretager en intern medicinsk undersøgelse. Denne proces hjælper med at gøre det lettere at kontrollere og diagnosticere den sygdom, du oplever. Forberedelsen er som følger:

1. Omfattende sundhedshistorie

Speciallæger i intern medicin skal kende patientens samlede sygehistorie, om de har haft det, eller hvad patienten oplever i øjeblikket. Hvis der under tidligere behandling var undersøgelsesresultater som røntgenbilleder, laboratorietestresultater eller CT-skanninger, skal du ikke glemme at informere den internmedicinske læge.

2. Typer af stoffer nogensinde indtaget

Speciallæger skal vide, hvilke typer lægemidler der er blevet indtaget. Ikke kun medicin fra en læge, du bør også give oplysninger om naturlægemidler, der er blevet indtaget.

Læs også: Hvordan diagnosticeres interstitiel lungesygdom?

3. Referencebrev

Forbered henvisningsbreve fra tidligere helbredstjek. Et henvisningsbrev kan være et indledende billede af dit helbred, som vil blive behandlet.

Nogle af disse procedurer bør forberedes korrekt, så den interne sygdomsbehandlingsproces kan køre godt. Efter at have gennemgået undersøgelsen er lægen specialist i at gennemgå resultaterne og indhente beslutninger vedrørende diagnosticering af den oplevede sygdom og behandlingsplanen til den behandling, der skal udføres, så indre sygdomme kan behandles hensigtsmæssigt.

Korrekt håndtering minimerer risikoen, så behandlingen kan udføres hurtigere. Du kan vælge en intern medicin specialist gennem ansøgningen , anbefalingerne er nedenfor:

  • dr. Hery Djagat Purnomo, Sp.PD-KGEH . Intern Medicin Specialist (Gastroenterology - Hepatology), som aktivt betjener patienter hos Dr. RSUP. Kariadi Semarang. Han modtog sin lægeuddannelse efter at have afsluttet sin uddannelse på Diponegoro University, Semarang. Doktor Hery Djagat er medlem af Indonesian Doctors Association (IDI) og Indonesian Association of Internal Medicine Specialists (PDPI) som medlem.
  • dr. Mujaddid Idulhaq, Sp.OT(K), M.Kes. Konsulent Ortopædlæge Ortopædisk Onkologi, der praktiserer hos dr. Ny Oen Solo. Han er uddannet fra Specialist Doctor of Orthopaetics and Traumatology ved Padjadjaran University. Læge Mujaddid Idulhaq er medlem af Indonesian Doctors Association (IDI) og Indonesian Orthopedic & Traumatology Specialist Doctors Association (PABOI).
  • dr. Pramono Ari Wibowo, Sp.OT. En Ortopædisk og Traumatologisk Specialist, der aktivt betjener patienter på National Hospital Surabaya og Mitra Keluarga Kenjeran Hospital. Han modtog sin specialistgrad efter at have afsluttet sin uddannelse på Airlangga University, Surabaya. Læge Pramono Ari er medlem af den indonesiske sammenslutning af ortopædiske og traumatiske specialister.

Kom nu, Hent nu gennem App Store eller Google Play!