Ikke almindelige antioxidanter, find ud af 6 fordele ved astaxanthin for kroppen

Jakarta - Astaxanthin er et rødligt pigment, der tilhører en gruppe kemikalier kaldet carotenoider. Men nogle gange kan astaxanthin forekomme naturligt i alger, når disse marine planter er under stress eller i en forsvarstilstand. Når dette sker, fungerer misfarvningen som et skjold og beskytter sig selv.

Astaxanthin er også et rødt pigment, der findes i havdyr, der spiser alger, såsom krill, rejer, laks og lyserøde flamingoer. Langt det højeste indhold af astaxanthin findes i mikroalger H. Pluvialis , som indeholder 40.000 dele pr. million (ppm). Mens krill kun giver 120 ppm, rejer 1200 ppm og laks kun 40 ppm.

Astaxanthin har antioxidantlignende egenskaber, så det er muligt at beskytte celler mod skader og forbedre immunforsvar og funktion. Der er mange fordele ved astaxanthin for kroppen, et enkelt eksempel er, at astaxanthin påført direkte på huden kan beskytte mod solskoldning og reducere rynker.

Selv for landbrugsindustrien anvendes astaxanthin dog som et kosttilskud til kyllinger, der producerer æg. Følgende er fordelene ved astaxanthin for kroppen.

  1. Reparer øjenskader

Aldersrelateret synstab (aldersrelateret makuladegeneration) er en af ​​de mest almindelige årsager til nethindeskader. Indtagelse af astaxanthin kan være en indsats for at lindre den skade, der opstår på nethinden.

  1. Overvinde fordøjelsesbesvær

At tage 40 milligram astaxanthin dagligt kan reducere reflukssymptomer hos mennesker med fordøjelsesbesvær. Astaxanthin virker bedst hos mennesker med fordøjelsesbesvær på grund af infektion H. pylori.

  1. Overvinde kolesterolstigning

Indtagelse af astaxanthin kan reducere blodfedtstoffer kaldet triglycerider og øge det gode kolesterol.

  1. Forøg fertiliteten

Astaxanthin kan også øge chancerne for graviditet, især hos mænd med fertilitetsproblemer.

  1. Overvindelse af overgangsalderens symptomer

At tage produkter, der indeholder astaxanthin og indtage dem regelmæssigt, kan reducere menopausale symptomer, som f.eks. hedeture , ledsmerter, humørsvingninger og blæreproblemer.

  1. Overvinde hudskader

Ikke kun fugter og lysner huden, astaxanthin kan reducere hudskader forårsaget af solskoldning. At tage astaxanthin i 9 uger kan reducere rødme og tørhed i huden. Astaxanthin kan øge vandindholdet i huden og reducere forekomsten af ​​rynker.

Den anbefalede daglige dosis varierer afhængigt af helbredstilstande med følgende bestemmelser og anbefalinger:

  • 4-8 milligram for antioxidanter.

  • 12 milligram for kolesterol, hjerte, hjerne og centralnervesundhed.

  • 8-12 milligram til restitution fra kraftig træning og træning.

  • 4 milligram til beskyttelse mod solens ældningseffekter.

  • 8-12 milligram til sundhed og mobilitetsstøtte.

Indtagelse af astaxanthin bør ledsages af fødevarer, der indeholder ost, smør, nødder, frø, avocado, hele æg eller mørk chokolade for at sikre optimal absorption, så fordøjelsesenzymer kan hjælpe med absorptionsprocessen. Børn under 10 år, gravide kvinder og ammende mødre anbefales ikke at tage astaxanthin, hvis de ikke har råd fra en læge.

Et af kosttilskuddene, der indeholder astaxanthin, er Astria som en naturlig antioxidant, der har en styrke, der er 550 gange stærkere end E-vitamin og 6.000 gange stærkere end C-vitamin. At tage antioxidanttilskud er meget godt for kroppen, når du bliver ældre. Du kan købe Astria i appen bare bestil via funktion Apotek levering og ordrer vil blive leveret inden for en time. Kom nu, skynd dig Hent Ansøgning via Google Play eller App Store.