Disse er 4 måder at overvinde rygsmerter derhjemme

, Jakarta – Har du haft lændesmerter på det seneste? Symptomer på muskelsmerter varierer, lige fra en stikkende eller brændende fornemmelse, der udstråler fra benene eller smerter, når du bøjer, vrider, løfter noget, står eller går.

Faktisk er rygsmerter en almindelig ting. Når folk kommer ind i middelalderen, er de mere tilbøjelige til at opleve anfald af lænderygsmerter. Alder er ofte årsagen. Med tiden begynder knoglerne og leddene i lænden at ændre sig. De strukturer, der tjener som puder mellem knoglerne i rygsøjlen, har en tendens til at blive slidt. Disse strukturelle ændringer forårsager nogle gange smerte. Hvordan behandler man rygsmerter derhjemme? Læs mere her!

Sådan overvindes rygsmerter derhjemme

Bortset fra alder stammer de fleste tilfælde af lændesmerter fra belastninger eller forstuvninger på grund af overforbrug, usædvanlige aktiviteter, løft af tunge genstande og ulykker.

I de fleste tilfælde er det bedst at vente og se, om smerterne går over af sig selv. Hvis smerterne ikke forbedres efter tre til fire dage, så er det tid til at søge læge.

Læs også: Nemme måder at lindre rygsmerter på

Men afhængigt af kilden til dine rygsmerter og dens sværhedsgrad, kan du prøve nogle hjemmemedicin mod lændesmerter og lindre smerten. Her er nogle muligheder, der kan gøres:

1. Kold og varm komprimering

Det er en god idé at påføre en kold pose eller ispose, ikke varm, umiddelbart efter en lænderygskade. Dette kan lindre smerter ved at bedøve området og forhindre eller reducere hævelse.

Men omkring 48 timer efter smertens begyndelse kan påføring af en varmepude eller varmedunk på det smertefulde område hjælpe med at lindre smerter. Fornemmelsen af ​​varme kan lindre og afslappe ømme muskler og øge blodgennemstrømningen og hjælpe i helingsprocessen.

Læs også: Behov for at vide, fysioterapi for at overvinde knæsmerter

2. Lad være med at ligge for længe i sengen

Det anbefales ikke at ligge for længe i sengen. Læger anbefaler, at du bliver ved med at bevæge dig, så dine muskler ikke stivner. Sengeleje kan lade sig gøre, hvis smerterne du oplever er så voldsomme, at det gør ondt at sidde eller stå.

3. Lav fysisk aktivitet

Motion hjælper med at opbygge stærke og fleksible muskler, så længe den sport, du vælger, er mindre udsat for skader. At forblive fysisk aktiv kan hjælpe med helingsprocessen for rygsmerter, forebygge fremtidige problemer og forbedre muskelfunktionen.

Har du brug for en anbefaling til en fysisk aktivitet, der passer til dine rygsmerter, så spørg bare direkte til . Du kan bede eventuelle helbredsproblemer til og de bedste læger inden for deres områder vil levere løsninger.

Nok måde Hent Ansøgning via Google Play eller App Store. Gennem funktioner Kontakt læge du kan endda vælge at chatte igennem Video/taleopkald eller Snak .

At arbejde sammen med din læge om at udvikle et passende træningsprogram kan hjælpe dig med at undgå fejlbehandling. Normalt vil et godt program omfatte tre hovedformer for træning: aerob aktivitet, styrketræning og smidighedstræning.

4. Komplementær terapi

Flere typer af komplementære terapier kan hjælpe med at lindre lændesmerter, herunder:

Læs også: Årsager til, at ældre er sårbare over for slidgigt

-Akupunktur, hvor terapeuten sætter hårtynde sterile nåle ind i præcise punkter på kroppen for at frigive blokeret energi.

Spinal manipulation, hvor kiropraktoren lægger direkte pres på kroppen for at korrigere spinal justering.

-Terapeutisk massage til at slappe af ømme muskler.

-Bevægelsesterapier, såsom yoga og tai chi, som kan hjælpe med at strække og styrke rygmusklerne.

Reference:
Harvard Health Publishing. Tilgået i 2020. Hjemmemidler mod lændesmerter.
Mayo Clinic. Hentet i 2020. Rygsmerter.