Injektioner til oplysning af huden, skadelige eller ej?

, Jakarta - Lys hud er drømmen for næsten enhver kvinde i Indonesien. Derfor er forskellige produkter og skønhedsbehandlinger, der lover hvid hud, aldrig øde. En af procedurerne til at lette huden, der er ret elsket, er hvid injektion. Faktisk er denne procedure farlig eller ej?

Sikkerheden af ​​den hvide injektionsprocedure generelt er ikke blevet bekræftet. Hudblegningsmetoden, som foregår ved at sprøjte en speciel væske ind i blodkarrene, blev endda kontroversiel, fordi den efter sigende var i fare for at forårsage infektion, til alvorlig skade.

Læs også: 5 Effekter af faste på hudens sundhed

Sammensætning af væsken, der bruges i hvid injektion

Væsken, der bruges i den hvide injektionsprocedure, er en væske, der indeholder vitamin C. Nogle gange kombineres denne væske også ofte med andre ingredienser, såsom glutathion eller kollagen. For at gøre det klarere, lad os diskutere én efter én, kom så!

1. Vitamin C

Dette stof kan hjælpe med at forhindre rynker på ansigtshuden. C-vitamin er også rig på antioxidanter for at øge kollagenproduktionen. C-vitamin kan hjælpe med at få huden til at se yngre ud og slippe af med ar.

2. Glutathion

Dette stof er en antioxidant, der produceres naturligt i kroppen. Men med alderen falder kroppens produktion af glutathion. Dens tilstedeværelse i kroppen kan hæmme produktionen af ​​melanin. Jo mere melanin, jo mørkere hudfarve. Ikke nok med det, glutathion har også fordele til at afværge frie radikaler og vedligeholde immunsystemet.

3. Kollagen

I hvid injektionsvæske er kollagenets funktion ikke at blege, men at opretholde ansigtets elasticitet. Ligesom glutathion produceres kollagen også af kroppen, men mængden kan falde med alderen. Som et resultat falder hudens elasticitet og skaber et spor af fine linjer i ansigtet.

Læs også: 5 frugter, der gør din hud glattere

Farlig hvis dosis er for stor

Grundlæggende har de tre stoffer, der bruges til hvide injektioner, deres egne fordele for huden, desuden produceres to af dem naturligt af kroppen. Men brugen af ​​doser, der er for store, vil give forskellige problemer.

Faktisk kræver den voksne krop hver dag kun indtag af C-vitamin så meget som 40 milligram. Så hvis der pludselig er et indtag på mere end 1000 milligram i kroppen, kan det have negative virkninger såsom hovedpine, mavesmerter, kvalme, søvnløshed, diarré, luft i maven og nyresten. Det er derfor, høje doser af vitamin C-injektioner, skal gå gennem en læges tilsyn.

Så kan brugen af ​​glutathion i høje doser, især gennem injektionsmetoden, have en negativ indvirkning på helbredet. Høje niveauer af glutathion kan have en antioxidant effekt, men har risiko for at påvirke kroppens generelle funktioner, hvis disse høje doser bruges på længere sigt.

Injektion af kollagen i kroppen i store mængder, især hvis det gøres på lang sigt, kan have negative bivirkninger på kroppen. Indtil nu har forskningen i de langsigtede virkninger af kollageninjektion i kroppen ikke været tilstrækkelig.

Læs også: 6 Virkninger af nødder på hudens sundhed og skønhed

Hvide injektionssikre spidser

Hvis du ønsker at lysne huden med hvide injektioner, så gør det på den sikre måde. Her er et par tips, der kan gøres for at få lys hud i overensstemmelse med dine drømme gennem den hvide injektionsmetode:

  • Vælg en kompetent læge. Dette er den vigtigste faktor, når man beslutter sig for at lave hvide injektioner. Kun en uddannet professionel læge bør udføre denne injektion.
  • Allergi test. Lægen vil tjekke din sygehistorie, før du foretager nogen medicinsk handling. Der skal laves hudtests for at finde ud af, om kroppen er egnet til det materiale, der skal bruges.
  • Sammenlignet med andre hudblegningsmetoder kan hvide injektioner faktisk lysne huden hurtigere. Overvej dog også risiciene, da de ingredienser, der sprøjtes ind i kroppen, har høje doser. Følg lægens procedurer og anbefalinger, så hvide injektioner ikke forårsager negative virkninger.

Det er en lille forklaring om den hvide indsprøjtning. Hvis du har brug for mere information om dette eller andre helbredsproblemer, så tøv ikke med at diskutere det med din læge på ansøgningen , via funktion Tal med en læge , Ja. Det er nemt, en diskussion med den specialist du ønsker kan ske via Snak eller Stemme/videoopkald . Få også bekvemmeligheden ved at købe medicin ved hjælp af applikationen , når som helst og hvor som helst, vil din medicin blive leveret direkte til dit hjem inden for en time. Kom nu, Hent nu i Apps Store eller Google Play Store!