4 fødevarer, der skal indtages til mennesker med lymfadenitis

, Jakarta - Selvom det er påvirket af mange ting, kan det siges, at mad er den vigtigste faktor, der påvirker sundheden. Udover at give de næringsstoffer kroppen har brug for hver dag, har nogle fødevareingredienser også en negativ effekt på kroppen. Derfor er det et must at fastholde madindtaget hver dag, især for dem, der lider af sygdom. En sygdom, der kan opleves af alle, er lymfadenitis eller betændelse i de inficerede lymfeknuder.

Lymfadenitis er en reaktion af mikroorganismer, der transporteres af milten fra det inficerede område til de regionale lymfeknuder. Nogle af de kliniske symptomer, der opstår hos mennesker med lymfadenitis, er feber, ømhed og tegn på betændelse. Derudover ser huden over lymfeknuderne normalt rød ud og føles varm, hævelsen vil ligne voksende kød eller kaldes en tumor.

Faktisk er der ingen standardregler vedrørende tabuer og anbefalinger for mad og drikke til mennesker med lymfadenitis. Det er dog bedre, hvis mennesker med denne sygdom følger nogle spiseanbefalinger, der har til formål at styrke kroppens immunsystem.

I store træk er de anbefalede fødevarer fødevarer rige på antioxidanter, fordi disse stoffer beskytter immunsystemet mod skader forårsaget af frie radikaler eller andre faktorer. Derudover skal fødevarer, der indeholder kulhydrater, protein og fedt, tages i betragtning for at opfylde den daglige ernæring. Hvis du eller en af ​​dine nærmeste er en patient med lymfadenitis, anbefales følgende typer mad:

  • Gurkemeje

Dette krydderi er en type urt, der ofte findes i indonesisk mad. Normalt bruges gurkemeje som farvestof i karryretter eller andre fødevarer. Disse fødevarer indeholder curcumin, som er effektivt til at forhindre vækst af kræftceller og kan reducere risikoen for betændelse eller betændelse hos mennesker med lymfadenitis. Dette krydderi er også i stand til at fortynde blodet, så blodcirkulationen bliver jævnere.

Læs også: Gurkemeje kan overvinde kræft, her er resultaterne af forskningen

  • Grøn grøntsag

Ikke kun i stand til at opfylde daglige vitaminer og mineraler, grønne grøntsager er også gode for mennesker med lymfeknuder, fordi disse fødevarer indeholder klorofyl. Klorofyl i grønne grøntsager er i stand til at opretholde sundt blod og lymfekirtelvæske. Klorofyl er nyttig som en kropsafgiftningsmiddel. Du kan inkludere flere typer grønne grøntsager i din daglige kost såsom broccoli, majroer, spinat, grønkål eller sennepsgrønt.

  • Hvidløg

Mange mennesker kan ikke lide hvidløg på grund af dets ubehagelige aroma. Faktisk kan det ikke kun smage lækkert, hvidløg er et krydderi, der har høje antioxidantegenskaber og er i stand til at forbedre immunsystemets funktion. Hvidløg er i stand til at bekæmpe mikrober, der er skadelige for kroppen og forbedrer blodcirkulationen. Denne naturlige ingrediens kan være en hjælper til at fjerne toksiner eller giftstoffer fra vores kroppe. Så det skader aldrig at indtage hvidløg oftere for at fremskynde helingsprocessen af ​​sygdomme relateret til lymfeknuderne.

  • Sund fedtkilde mad

For personer med lymfadenitis eller ramt af lymfom, bør du indtage fødevarer, der indeholder sunde fedtstoffer. Sundt fedt eller enkeltumættet fedt er det bedste indhold som dagligt indtag for at vedligeholde kroppens celler og udvikle dem. Ikke kun som dagligt næringsstof regulerer omega 3-fedtsyrer i sunde fedtstoffer også det kardiovaskulære system. Sørg for at inkludere flere kilder til sundt fedt hver dag. Du kan få det gennem olivenolie, laks, hørfrø, tun, macadamianødder, sild, mandler, sardiner eller valnødder.

Læs også: 5 effektive måder at overvinde hævede lymfeknuder på

Det er nogle fødevarer, der er gode for mennesker med lymfadenitis. I mellemtiden, for at reducere symptomerne på betændelse, kan du komprimere de hævede kirtler med varmt vand. For at købe den medicin, du skal bruge, skal du blot bruge appen . Du behøver ikke bekymre dig om at forlade huset, bare bestil gennem applikationen og din bestilte medicin vil blive leveret inden for en time. Kom nu, Hent lige nu i App Store og Google Play!