6 øvelser til at stramme balderne

Jakarta - Ikke kun slank, kvinder har normalt også lyst til en sexet krop. En del af kroppen, der ofte anses for at øge en kvindes sexiness, er balderne. Derfor gør mange kvinder deres bedste for at få en tonet og rund baldeform.

Nå, til jer, der gerne vil stramme ballerne, er her 6 sikre og effektive træningsbevægelser at lave, så balderne kan blive strammere:

1. Squat

Squats er en af ​​de sportsbevægelser, der er ret nemme at lave når som helst og hvor som helst, men som har en enorm effekt på kroppen. Ingen undtagelse for dem af jer, der prøver at stramme balderne. Så mirakuløst nok vil squats, der udføres regelmæssigt, ikke kun stramme balderne, men også øge mobiliteten af ​​hofter og ankler.

Læs også: Dette er en enkel måde at stramme brysterne på

Sådan gør du:

  • Stå med fødderne i skulderbreddes afstand, og spred derefter armene ud foran dig.
  • Bøj langsomt i knæene, sænk bækkenet så lavt som muligt og skub bagdelen tilbage, som om du skulle sætte dig ned.
  • Prøv ikke at lægge dine knæ frem end dine tæer. Gentag denne bevægelse 8-10 gange langsomt. Jo lavere bækkenposition, når du sidder på hug, jo strammere bliver balderne.

2. Sammentrækning af hele ben

Du kan starte bevægelsen fuld benkontraktion dette ved at tage stilling bred-squat, det vil sige spred dine fødder så bredt som muligt, og bøj derefter dine knæ for at danne en 90-graders vinkel. Løft derefter hælen på din højre fod, mens du bøjer dit højre ben, og hold stillingen i cirka fire sekunder, og vend derefter tilbage til din fod. Gør den samme bevægelse på venstre ben, og gentag flere gange.

3. Benløft

Bevægelse benløft Dette er effektivt til hurtigt at forbrænde kalorier, samtidig med at det strammer ballemusklerne. Måden at gøre dette på er:

  • Først skal du ligge på ryggen på gulvet og sørge for, at dit hoved, fødder og balder er fladt på gulvet.
  • Hold dine mavemuskler, løft dine ben op og bøj langsomt dine knæ indad i en 90-graders vinkel.
  • Når du udfører denne bevægelse, med begge hænder holde håndvægte, løft din overkrop og sving indad, indtil den møder dine knæ.
  • Hold dine balder på gulvet. Hold i et par sekunder og vend derefter tilbage til startpositionen. Gør denne bevægelse for et tal på 2x8.

Læs også: Hifu-terapi kan genlukke Miss V, virkelig?

4. Glute Squeeze

Gluten klem nok den nemmeste bevægelse at lave, men kan have stor effekt på balderne. Måden at gøre dette på er at stå med fødderne i skulderbreddes afstand. Stram derefter glutes så meget som muligt, hold og mærk sammentrækningen i fire sekunder. Gentag op til 4-8 gange.

5. Stående Knæ Crunch

Dette træk er en af ​​Beyonces hemmelige nøgler til at få hendes sexede røv. Måden at gøre dette på er:

  • Stå i oprejst stilling med fødderne i skulderbreddes afstand, og placer derefter dine hænder bag hovedet.
  • Mens du strammer maven, bøj ​​dit højre ben ud til siden, indtil dit knæ peger udad. Løft dine fødder op til taljehøjde, og dine fodsåler peger, dvs. dine tæer peger mod gulvet.
  • Sving samtidig din torso til højre, mens du ånder ud, som om du ville bringe dit højre knæ og albue i kontakt, men hold din venstre fod på gulvet.
  • Derefter skal du vende tilbage til startpositionen med dit hoved og skuldre lige, og gentag derefter for venstre side. Gør denne bevægelse for et tal på 2x8.

Læs også: 5 principper for opbygning af muskler, som mænd skal kende

6. Lunges

Ikke kun at stramme lårene, lunges er også effektive til at stramme balderne, du ved. For at udføre denne øvelse skal du stå med fødderne i skulderbreddes afstand. Træd derefter din højre fod så bredt frem som muligt, og sænk derefter din krop, mens du bøjer dit højre knæ, indtil det danner en 90-graders vinkel. Gør det på skift mellem højre og venstre ben.

Det er 6 træningsbevægelser, der kan udføres regelmæssigt, hvis du ønsker at stramme dine balder. Husk på, at udover at lave forskellige sportsbevægelser, er det også vigtigt at anlægge en sund livsstil. Hvis du føler dig utilpas, så skynd dig Hent Ansøgning at konsultere en betroet læge, når som helst og hvor som helst.

Reference:
NHS Choices UK. Tilgået 2020. 10-minutters hård numsetræning.
Rigtig god pasform. Tilgået 2020. De 6 bedste numseøvelser for atleter.